Hirdetés
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Házimozi belépő szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen házat vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED monitor topic
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mrguba
őstag
Mikor lesz ez a james RB bol CDM?
-
|AP|
veterán
-
v-man
őstag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Igazából amiatt nem értem, hogy a hangyanyival jobb befejező Jordi Alba amikor odakerul ziccerbe, akkor tűrhető mértékben be is lövi. Destet most már számolom, és 9 ziccerből egy gól, ez gyalázatos, mondjuk közben rájöttem a hunterrel nem sokat segítettem rajta, atteszem finisherre.
-
Nandinagy
addikt
-
m2x1
újonc
Amikor elindítom a Fifa 21-et egy fekete képernyőt ad majd rá pár másodpercre be is zárul, mindenféle módon próbáltam már megoldani. Valakinek van tippje esetleg?
-
bubuska10
senior tag
Itt meg jött egy future stars Dest a Wolverhamptonos SBC-ből. Mennyire számít jónak a lapja szerintetek?
425.000 körül megy, bár untradeable. Életem legértékesebb nyitása eddig. -
Aguinaga
őstag
Kiesett egy packból egy eladható SIF Soucek. Ahogy néztem futbinen, egy shadow-val 91-es CB. Szerintetek megéri eladni 37 körül, vagy befér Varane vagy Gomez helyett?

Esetleg egy 3-5-2 felállásban a 3. CB posztjára belehet tenni? -
Stylerr
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Köszönöm!
-
thebigK
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Most sehogy, csak az eladhatatlanok vannak: mendy, varane, kounde, walker, if rashford, potm.bruno, prime kaka, rulebreaker mukiele, flashback alessandrini, meg 3.2 milla. Ennyi ami emlitesre melto. Ja meg egy freeze marquinhos
-
thebigK
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Vagy O lesz, meg mondjuk Freeze Thorgan Hazard a zold link miatt, vagy Szoboszlai, meg nemtudom ki, vagy Kulusevski-CR. Imadom Neymar meg Mbappe lapjat, csak mar unalmas, jo, h legalabb van kibol valogatni, ha draga, hat draga.
-
Nandinagy
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Azért ennyire drága mert 0 értelmes lehetőséged van bundásban oda. RB Reus meg Freeze Gnabry aki valamennyire jó cam de az egyik sbc a másik meg annyira nem jó. Ha tegyük fel nyitott valaki egy TOTY Lewát kb. csak ez a Reyna gyerek van CAM-ba.
352: Tesztelgettem ezt a felállást és hát 2 dolog ami feltűnt. Először is érdemes 3 nagytestű játékost középre rakni mert másképp megboritják őket. Próbáltam HL Upamecanot(nagyon rossz cb és lusta is mellé) meg a TOTGS Theot is. Theo kifejezetten jó cb és nagyon jó a sebessége oda csak kicsit drága. Szoboszlait átraktam rm-be 7 chemen így kellett neki egy szélsővédő. Úgy voltam vele, hogy Mukielét megnézem cb-ben mert hát miért ne? Alkata meg sebessége megvan oda és kifejezetten tetszik egyébként
Bánom, hogy elpazaroltam a küldis mukielét mert ő most nagyon jól jönne.
A másik dolog, hogy ha a 2 középpályásod nem elit passzoló akkor nagyon megszívhatod a labdakihozatalt. Nálam most Essien-Guimaraes kezd és hát van gond. Feljön Bruno F. Essien helyére és mindjárt gördülékenyebb az egész.Szoboszlait egyébként érdemes kipróbálni akár 7 chemen is. Nagyon jó lap lett tényleg. 18 meccsen 14 gól 7 gólpassz(div1+wl). 352ben CAM-ot játszik 442-ben meg szélsőt. 5 gólt lőttem vele a 16oson kivülről tehát ténylegesen jól lő messziről. Ami kicsit zavar nála az az agresszió hiánya(mondjuk csak fejpárbajoknál mert egyébként nincs vele baj).
-
bubuska10
senior tag
Az unokaöcsémmel ki szeretnénk próbálni milyen egymással tolni a fifát. De akárhányszor indítanánk a squad battlet vagy a division rivalst a kezdőrúgás előtt megszakad, és ezt írja ki: fifa 21 you have forfeited the match due to an insufficient number of players. Friendlybe elindult.
-
mcwolf79
veterán
Azt valaki meg tudja súgni , hogy a RB M Llorente miért kerül másfélszer többe, mint a TotW Llorente ? Csak a RB titulus miatt? Mert gondolom amúgy annyival nem jobb.. Sőt, nekem a TotW Llorente jobbnak tűnik Boxtobox CM-nek.
-
toxicjew
addikt
Én meg megvettem Kulusevski-t, remélem jobban teljesít majd, mint Salah rw/st poszton. Már csak James kellene, de annyi coinom most nincs, meg a m/h miatt kicsit tartózkodom is tőle. De amúgy fixen jobb, mint Walker.
-
gjoe
addikt
Ma 3 SB meccs. 3 vereség.
Mindenki áll a pályán. Egyfolytában az lb-t nyomogatom. passzolni nem tudnak ( mindenki 90 pass szintű) Az indítások nem jó helyre, vagy rövidek.
Szöktetés: 20 méterre lövi maga elé persze védő mindig előbb odaér.
Komolyan jobban ment az októberi 78-as csapattal a játék. Egy 60 shot-os player bárhonnan berúgta. Most meg dybala puskás, rooney képtelen berúgni még a kihagyhatatlant is.
Mára elegem is lett. Nem tudom csak nálam ilyen vagy megint valamit alkotott az EA.? -
Tibson
tag
Ha a csapat összhangja 100-as és egyénenként is mindenkinek 10-es, viszont félidőben beállítok egy olyan játékost, aki full nem illene a csapatba és kezdőként csak 4-es chemistryvel rendelkezne, akkor ő alacsony chemistry-vel fog játszani vagy a lecserélt játékosét fogja örökölni? Posztra cserélnék, ST-t, ST-re.
-
thebigK
addikt
Ez a Future Star Reyna megér 1.5 millát? "Csak" 4*, 4*, valamint semmi trait, ellenben barmilyen poszton top class elvileg.
-
ToZala
csendes tag
Srácok,
mondja már meg nekem valaki, hogy hogyan lehet az, hogy próbáltam összerakni vmi csapatot a Tonali objective-re...Managerial Masterpiece...nagynehezen összelegózom erre enemy-nél 3db 85ös + 1 icon talán 91....ez hogy lehetséges?
Én értelmezek félre valamit vagy mi? 
-
Robertoredo
tag
Szuper,és mit adott a csomag?
-
sz_abika
addikt
Na nekem psen meglett a future objective miután már mind a 11 u23as lettt...
-
dkaro
őstag
válasz
m4rk.89
üzenetére
Az első 5 meccsen bárhonnan kaphatsz ellenfelet, ez ne vegye el a kedved. Utána berak egy divízióba, ami általában jóval az ember tudása felett van és onnan szép lassan majd visszaesel oda, ahol már szorosabb mecceket fog adni. Én a legelején pl DIV4-be kerültem és egészen Div8-ig meg se álltam

Amit Joe mond, nagyon fontos, ne lépj ki, mert egy vereség is 150 pont ha nem rúgsz gólt, rúgott gólonként meg kb 100 + pontot kapsz. Szóval csak vereséggel is össze tudsz szedni pár pontot és lejjebb kerülsz ahol előbb utóbb jönni fognak a győzelmek. Kitartás
-
toxicjew
addikt
válasz
m4rk.89
üzenetére
A cél alapvetően az lenne, hogy minél több coint és használható játékost generálj ezekből az sbckből. Ha meg tudsz oldani egy sbct javarészt klubból, de mondjuk loyality kell hozzá, akkor inkább farmold ki, mintsem megveszed mondjuk 10kért. Ha van egy Futbin megoldás drágán, de neked van a klubban mondjuk 5-6 játékos ami passzol az sbchez, inkább azt próbáld meg befejezni és ahhoz vegyél játékosokat. A Futbin nem rossz támpontnak, de ezek jórészt drágák. Próbáld meg saját kútfőből megcsinálni, olcsóbban jössz ki és rá is érzel az egész sbczésre
Ha jó foddert nyitsz (magas értékű lap de a statjai miatt nem használható -> Müller pl.) add el, későbbi sbcket illetve játékosvásárlást tudsz belőle finanszírozni. -
gjoe
addikt
válasz
m4rk.89
üzenetére
Próbálj meg rivalsban minél több pontot összehozni csütörtök reggelig, és akkor már lesz pár csomagod. Trade csomagot vedd ki mert ilyenkor neked újnak valószínűbben lesz értékesebb lap amit esetleg eladhatsz. Rivalsban ne adj fel meccset mert akkor nulla pontot kapsz. Inkább ha úgy érzed támaszd ki a kontrollert.
Utána nyomasd az SB meccseket mert hétfőn kapod érte a csomagot. És már lesz is kezdő alapanyagod. -
gjoe
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Rosszul emlékeztem, de még így sem vonzó.
-
-
skt
tag
Sziasztok!
A leheto legolcsobb ikonra lenne szuksegem, aki felallasban cm, ingame viszont nalam jobb szelsot jatszana 4-2-2-2 formacioban. Tudnatok esetlet ajanlani valakit?
-
Digestive
veterán
Miért van szükség ilyen undorítóan túltolt handicapre ebben a moslék játékban?
Az ellenfelet konkrétan leszedtem a pályáról. Az első gólja abból lett, h a kapusommal totális nyugalomban, a labdát a jobbik lábára igazítva MAX erővel kirúgtam, DE láss csodát a laszti csak 20 métert repült pont egy támadóhoz.
Ezen még nagy nehezen túltettem magam és újra vezetést szereztem.Erre bazdmeg jön ez a hosszabbítás percében
Ennél jobban, hogyan kell oda állni és blokkolni?

-
toxicjew
addikt
-
dkaro
őstag
Pénteken új future stars squad jön vagy bent maradnak a mostaniak is még? Ha nem maradnak akkor nyitok most, Szoboszlai miatt
-
thebigK
addikt
Csinaltam ma 45db 81+ picket, az eredmeny semmi meglepo: Benzema, Dimaria, Immobile, Laporte, Navas, Verratti, Sommer, Luis Alberto, Gnabry, Pjanic, Skriniar, meg 6db 84es
-
taylorp
senior tag
A portugál liga továbbra sincs bent az sbc-k között. Ha most betolnék mindenkit 81+ player pickbe, holnap tuti beraknák.

A holnap lejáró ikonok helyett kik, mik várhatók?
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Gamer PC - INTEL I7-14700KF / RTX4080 SUPER 16GB / 32GB DDR5 / 3TB SSD / 1000W 80+GOLD / 360 AIO
- Dell Optiplex 3050 Sff i5-7G /8 gb ddr4/NVME foglalt/ 250gb ssd
- AMD Radeon RX 7600 8GB OC HIBÁTLAN!!
- Hibátlan 2+ Év Garancia! GIGABYTE GeForce RTX 4060 EAGLE OC 8GB
- Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R9 9800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- SzoftverPremium.hu
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRA GIGA AKCIÓ! CTO 0perces SKY MacBook Air 15" M4 10C/10G 16GB 1000GB 1 év gar
- Samsung Galaxy XCover 5 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Sztem add el, jól jön az a pénz a csapatépítésre. A kezdő sbcket mindet megcsináltad?
Szóval nem 520 hanem 410 kb.