Hirdetés
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
zzolli11
csendes tag
huh gyerekek, nem tudom ki játszik Wl-t xbox-on de ez a hétvége katasztrófa.
A laggok megölik a játékot, megjelenik a kis piros icon páros felül és másodpercekig nem reagál a game. De ez kb olyan gyakorisággal, hogy elindulok a kapumtól és az ellenfél térfelén már eséllyel behal.A másik amin kihalok, kontrába megyek 2:1-be. Viszem az egyik csatárral pl bal szélen és a másik támadóm állandóan befut elém a sávba húzva az ellenfél védőjét is ! Ez wtf ???
Miért nem az üres területbe fut ??
Agyfaszt kapok. -
thebigK
addikt
Gratula annak az agytrosztnek, aki kitalalta ezt az 5vedos faszsagot, meg hogy eleg spammelni a through ballokat egesz meccsen.
-
Nandinagy
addikt
válasz
sz_abika
üzenetére
A játék ezen szakaszában 70 def alatt középpályást semmiképp sem ajánlok senkinek. Az új meta felállásokkal mint a 352 annyi játékos támad egyszerre, hogy -1 ember végzetes lehet.
Ha már 352: Mivel az eheti wl úgyis kuka(10-6) gondoltam adok egy esélyt és kipróbálgatom a 352,4321,532-t a maradék 15 meccsen. A 352vel kezdtem de lehet maradok is ennél
2 meccset játszottam az ellenfél lövésig nem jutott el.
Ez a mostani ingame felállás:
Jövőhétre pedig ezt tervezem:
-
thebigK
addikt
Szanalmas hogy mindegyik veresegem ugy indul, hogy legalabb 2 kihagyott 100% ziccer meccs elejen, majd jon a lagg, meg a kapott gólok...
-
dkaro
őstag
Amúgy tényleg full bugos ez az u23 küldi. Egyik meccsen megadja Kean gólját másikon nem
-
bubuska10
senior tag
Weekend Leaguenel, ha bent marad 2 meccsed és 3 győzelem kell az új szinthez, nincs értelme lejátszani, ugye?
-
Woodslave
félisten
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Hát azért neki közel nincs ilyen csapata.. Azért ezek a 99-es profi lapok

-
Nandinagy
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
És?
Embiid(NBA sztár) is 30-0-t ment múlt héten. Gondolom az, hogy valaki valamiben világelit nem zárja ki, hogy ehhez is legyen érzéke, sőt reflex meg mindenben gondolom nagy segítség. Ez is csak tehetség kérdése elsősorban. Közben életem wl-jét élem éppen(10-6
). Botrány az egész. Kapnék egy olyan ellenfelet aki normálisan ver el. A mai 6 vereségem mind olasz ellen volt akik végig pressureoltek. Leszarnám ha Mbappet nem érné be 5 méter hátrányból mendy azt vezetné ki előle a labdát. 8 olyan gólt kaptam ma(számoltam) ahol beléptem a passz útjába de a védőm köténybe elengedte.
Bürki életem legrosszabb kapusa. Az előbb a kapuig alig gurult el a labda erre ez a madár középen eldobja magát.
Hiába van Ribery-Neymar-CR-Mbappe támadósorom mikor 8ból 6 passzuk tök homály. Egyedül Neymar az aki minden meccsen extra.
POTM Bruno meg egész hétvégén szemüveg nélkül játszik mert képtelen értelmes passzokra.Ennél már csak jobb lesz a jövőhét gondolom. De kicsit nevetséges, hogy div1-ben 15 meccsen nem kapok ki ötször wlben meg 10 meccsen. Mentettem pár gólt de majd a wl végén

-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
A fél-profi Krasi, hasonló csapattal nem tud ilyen eredményt.
-
|AP|
veterán
nemrég írtam, hogy nem lennék attól jobb játékos, ha egy TOTY Messi szaladgálna a csapatomban.
Nos ha jobb nem is, de eredményesebb valószínűleg. Az objectért járó loan Messit betettem pár WL meccsre és hát teljesen más dimenzió mint a többi játékosom. Kicsit könnyebb vele játszani és beveri mindenhonnan
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Elvileg igen!
Szoboszlai 800k-ért nincs a piacon, wtf.

-
bubuska10
senior tag
Nyerés közben ment el a net.
Mi lesz még itt, földindulás? -
Izéjose
tag
Sziasztok!
Másnál is megjelenik az a jelenség, hogy mindegy kit raksz balszelő posztra elindul befelé és állandóan cdm be játszik pedig az egyedi taktikánál is a helyén van. -
JackeL
tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
4-4-2 szoktam játszani, jelenleg crespo és dybala a két csatár.
-
mcwolf79
veterán
A Drop between defenders mit jelent ? Szó szerint tudom mit jelent , de a gyakorlatban ez mit jelent? Hogy a játékos szabadon mozog a két védősor között? Ezt hívjàtok box to box -nak?
-
Nandinagy
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ne állj át a sötét oldalra Kristóf
Mi lesz a következő? Lucas cmben?
-
Kristof_94
nagyúr
Kipróbáltam ezt az 5 védőset és jól működött! Volt ahol, 2 gólos hátrányban váltottam erre és végül megfordítottam. 14 győzelem megvan, a maradék 8 meccs az enyészeté. Elég is volt.
-
Sasa22
tag
Varane duplàzott, lesz akièrt drukkolni a pikkekben

-
Raunchy
tag
válasz
Digestive
üzenetére
Én is néztem korábban ezt a felállást.
Ezzel a kerettel próbálnék rá hogy milyen.
Szerintetek elég lenne?
Destet kell csak megvennem hozzá, de van Klaiberem és Bellerinem is.Ui: akinek megvan Aidoo az előző season lvl 15 reward csávó, az próbálja ki. Olyan OP mint Duncan, és még linkelnek is egymással 😁 shadow al jó nálam
-
Kristof_94
nagyúr
PC-n nekem valami több gigás patch töltődik!

-
Nandinagy
addikt
válasz
Digestive
üzenetére
Ismerem ezt a taktikát meg a 352-t is. De nekem egyszerűen nem megy vele. Őszintén szólva a legnagyobb problémám vele, hogy szarok a szélső védőim hozzá. Tavernier+TOTY Daviessel rápróbálnék de Semedo meg Mendyvel nem akarom.
Ha össze tudnék rakni 1 jó csapatot akkor megnézném.
-
mcwolf79
veterán
Hát már az idegbaj kerülhet
Komolyan , azon kívül hogy mindenkit get forward-ra állítok mi az istent kell még csinálni , hogy a Középpályások méltóztassanak elmozdulni az én térfelemről ??? Egyszerűen nincs kinek adnom a labdát, mert a másik csatáron kívül mindenki megáll a félpályán. És mindenki get forward-on van 😠😠😠 De még ha nyomogatom az R1-et akkor sem mozdulnak meg. Az agyvérzés kerülget komolyan.
Asszem meglesem a PES 2021-et game pass-ból, hátha az nem ilyen fos. -
JackeL
tag
Miután ma nyitottam egy Puskást a base icon packból, az lenne a kérdésem, hogy hogy tudnám a leghatékonyabban beépíteni?
Crespot lecserélem rá és kb ennyi vagy van valami jobb megoldás is?
Max 190k a keret. -
Nandinagy
addikt
válasz
Stylerr
üzenetére
Az élet örök rejtélye...
Össze volt linkelve a swap miatt és mezeket kaptam is a nézésért de swapot nem. Következőnél ugyanez. Szétbontottam, hogy újra linkeljem és azóta ezt írja nekem is. De az a vicc, hogy ha megnézem utána az összekapcsolt fiókoknál meg ott van az easports.#10441Gaborz1
Már hozzászoktam ezekhez. Ezeket is meg kellett volna verjem ha kicsit higgadtabb vagyok. De már írtam erről, hogy nekünk 120% kell védekezésben, hogy kitudjuk küszöbölni a delay miatti segítség hiányát amit az olasznak vagy németnek elvégez magától a gép.
Mostanában a szabad labdák akasztanak ki mikor 5 emberem van a guruló labda körül és egyik sem mozdul rá amíg én nem megyek oda. Az ellenfélnek meg automatikusan rohan a labdára a játékos
Sajnos a hétvégén csak Bürki fér be a kapuba mert elfogyott a coinom ő meg inkább hagyjuk..
Majd jövőhéten visszajön Diego Carlos+Oblak és akkor jó lesz minden. -
Mrguba
őstag
Neke. Siman megadta ezt az u23 at xboxon.
Igaz a biztinsag kedveert minden jatekos u23 alatt volt -
bubuska10
senior tag
Ma az az eddig is elég nyilvánvalónak tűnő dolog is kiderült, hogyha laggol, akkor nem biztos, h az ellenfélnél is. Fél percekre leállt, ő meg kihasználta, és lőtt 3 gólt. Hihetetlen, h van 30 db meccs amiből 18-at meg kell nyerni, de 3 db úgy ment el, h nem is én irányítottam és semmilyen ráhatásom nem volt. Soha többet weeekend league!
Minek? Hogy adjon egy használhatatlanul gyenge vörös kártyás játékost? Vagy hogy szétcsessze a hétvégét? Ugyan. 
-
toxicjew
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Csak Reyna, James és Dalot fog kapni.
-
Stylerr
addikt
Twitch prime packért szeretném linkelni az EA accom, viszont nem engedi, mert folyton ezt a "Valami nem stimmel..." szöveget írja ki mikor linkelném.
Valaki találkozott ilyennel? Mi a megoldás rá? -
Kristof_94
nagyúr
Srácok! Szoboszlai is fog kapni más pozíciós lapot jövő héten vagy csak az a három lap amit kiemeltek?
-
Gaborz1
senior tag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Nálam konkrétan az utolsó 3 meccs játszhatatlan volt. 9-1, 5-0, 6-0. Le is tettem a meccseken a kontrollert, mert csak még idegesebb lennék. Semmit, konkrétan SEMMIT nem lehet csinálni. Minden passzom lassú, ráadásul az emberem mellé megy minimum 1 méterrel, amit az ellenfél erőtől duzzadó játekosa simán elvisz. Az én védőim egy indítást szépen moziznak és hagyják a támadót besétálni. A védőim keptelenek a kapu előtt keresztbe labdát sprintben vezető játékost utolérni. Nálam ez úgy néz ki, hogy base Puskást prime Keane ugyanilyen helyzetben könnyedén befogta es földbedöngölte. Azt már nem is említem, hogy konkrétan felrúgják/lökik az embereimet, persze sipszó sehol, az ellenfélre meg ránézek és jön a fújás.
-
Nandinagy
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Legalább ilyenek ellen játszanék. Esküszöm ha egy ilyentől kikapok nem zavar. De mikor gold maxika+werner van elől és csak annyi megy, hogy futás előre és átbuggolok a védőn azt kikapok attól felmegy a pumpa
Tanácstalan vagyok mikor kell játszani. 6-4-be vagyok ami az idei 2. legrosszabb kezdésem. 4 olasztól kaptam ki
-
eM'82
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Az utolsó nagy pro lehet, ha TOTY CR-re Catalyst-ot pakolt.
De az elsőnél én is pislogtam volna. Nem gyenge a felhozatal. -
LendvaiFeri1
veterán
Fenomenális az ilyen aids-es fostalicska delayes játékmenet. Főleg ilyen mastercard csapatok ellen.
-
sz_abika
addikt
Special lapok 50-50 h működnek vagy sem. Sima lapokkal njncs gond
-
|AP|
veterán
-
|AP|
veterán
egy videóban hallottam, hogy 13ms ping felett ha lehet ne kezdjünk wl meccset. Nos én még sosem láttam 23-26ms-nél kisebb értéket. Létezik egyáltalán ilyen ping?

-
EA's hit
addikt
Nekem pc-n bugos az U23-as, úgy tűnik csak a PS-eseket szánta meg az EA ezúttal

-
Nandinagy
addikt
Nekem sem adja be az u23ast egyébként
(Felix,Szoboszlai,Gravenberch,Militao,Ferran Torres,Mbappe) van a keretben. ahogy néztem mind rajta vannak a listán. -
mcwolf79
veterán
Na újabb 2 nap Xbox chat pihi, mert a gyökér időhúzó honfitàrsat elküldtem melegebb éghajlatra

-
gjoe
addikt
Ez az u23 object xboxon sem megy, pedig 8 u23-as playert raktam be, mind szerepel az ea listán, és semmit sem számol.
Akinek kell EA lista: [link] -
thebigK
addikt
Itt 8/7, kar a zakoert, kurva nagy lagg volt, siman nyerhettem volna. De a finishing az valami botrany a jelen gameplayben. Olyanokat verek fole, melle, hogy orom nezni. Kar, mert a csapat gyilkos. TAA isten cm, ahogy POTM Bruno is.
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
thebigK
üzenetére
Nekem is full lagg. Az előbb dobott össze egy gyerekkel másodjára, délután már játszottam ellene. Akkor is és most is full delay volt, minden elé pattant, akárhányszor szabálytalankodott a 16-oson belül vagy kívül, soha semmit nem kaptam. Bravó EA.
9 győzelem van, holnap valahogy kellene még 5 mert vasárnaptól 3 napig műszakba vagyok szóval nem fog menni. -
thebigK
addikt
Nemtudom mi a tosz van, az egy dolog, hogy minden 2. Meccs laggos, mint a franc, de sorozatban az 5. Meccsem szakad meg. Dnf-et nem ad, csak megszakad. Asszem ma nem lesz jatek tovabb
-
Mrguba
őstag
válasz
Bence910905
üzenetére
Jol ertem 6 23 ev alatti jatekos kell a kezdobe?
Vagy a 23 eve meg belefer? -
sz_abika
addikt
Bár mindenji nagyon szenved ahogy látom de én most a semmiből nyitottam egy 6/1el, amire ebben a fifaban még nem volt példa. Ezt a prime Kakat nem bírom dicsérni, szerintem WLben még mester5öst sose lőttem
7 meccsen 6 MOTM. Pedig el akartam adni, de ezt így nem tudom validalnk magamnak mert most 3000 coinbol nem lesz TAA 
-
Nandinagy
addikt
válasz
Zimmi91
üzenetére
3 lapnál lesz csak ez. Reyna,Dalot,James szóval cam Szoboszlai nem lesz.
Srácok ne vegyetek promo lapot légyszives...
Az első 2 napban mindig emelkedik az áruk. Majd jövőhét szerda-csütörtökön nézzetek rá akit akartok. Kivettem a CDM Guimaraest Essien helyére
Jövőhéten be is tudom építeni szóval kiváncsi leszek rá. -
elod22
senior tag
Ami vicces, hogy az összes többi lap ára esett azóta, csak nála van ez az anomália. Néha nagyon fura tud lenni a piac.
-
gjoe
addikt
-
EA's hit
addikt
Az U23-as objective-et ne kezdjétek el erőltetni, bugos
Gondoltam munka közben letolok belőle pár meccset, de egyik objectivet sem adta meg, sem a gólokat, sem a gólpasszokat, pedig a feltételekre nyilván figyeltem. Szóval ez nyilván nem lep meg senkit, de szar az egész 
-
elod22
senior tag
Ejj, de mérges vagyok magamra. Végre nyitok egy értékes lapot. A marquee rare electrum csomagjából esett egy Szoboszlai. Én hülye mikor láttam, hogy egyre több van belőle a piacon, rögtön feltettem az akkori leglacsonyabb áron 520 ezerbe. Az előbb mikor ránéztem most mennyiért viszik, azt hittem rosszul leszek
-
dvtkfan
senior tag
-
gjoe
addikt
Hát ha mindenkit eladok aki mozdítható akkor talán meglehet puskás, és szoboszlai.
Igaz a védelmet főleg lenullázom. jöhet vissza untrade gomez, mendy stb. Meg pope az csak 2k.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Kellemes karácsonyi ünnepeket!
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Házimozi belépő szinten
- Arch Linux
- BestBuy topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Napokon belül mindenki megkapja a GeForce Now időlimitjét
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 9 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4025
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG B550 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H440 fehér GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

). Botrány az egész. Kapnék egy olyan ellenfelet aki normálisan ver el. A mai 6 vereségem mind olasz ellen volt akik végig pressureoltek. Leszarnám ha Mbappet nem érné be 5 méter hátrányból mendy azt vezetné ki előle a labdát. 8 olyan gólt kaptam ma(számoltam) ahol beléptem a passz útjába de a védőm köténybe elengedte.

Komolyan , azon kívül hogy mindenkit get forward-ra állítok mi az istent kell még csinálni , hogy a Középpályások méltóztassanak elmozdulni az én térfelemről ??? Egyszerűen nincs kinek adnom a labdát, mert a másik csatáron kívül mindenki megáll a félpályán. És mindenki get forward-on van 😠😠😠 De még ha nyomogatom az R1-et akkor sem mozdulnak meg. Az agyvérzés kerülget komolyan.
Nekem is esett egy Szoboszlai.
7 meccsen 6 MOTM. Pedig el akartam adni, de ezt így nem tudom validalnk magamnak mert most 3000 coinbol nem lesz TAA
...így nem lesz Rooney...