-
11600 - 11501
21901 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 13901 13900 - 13801 13800 - 13701 13700 - 13601 13600 - 13501 13500 - 13401 13400 - 13301 13300 - 13201 13200 - 13101 13100 - 13001 13000 - 12901 12900 - 12801 12800 - 12701 12700 - 12601 12600 - 12501 12500 - 12401 12400 - 12301 12300 - 12201 12200 - 12101 12100 - 12001 12000 - 11901 11900 - 11801 11800 - 11701 11700 - 11601 11600 - 11501 11500 - 11401 11400 - 11301 11300 - 11201 11200 - 11101 11100 - 11001 11000 - 10901 10900 - 10801 10800 - 10701 10700 - 10601 10600 - 10501 10500 - 10401 10400 - 10301 10300 - 10201 10200 - 10101 10100 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2020-10-01 12:47 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
K.J
senior tag
-
gjoe
addikt
-
gjoe
addikt
Gratula.
Huntert neki, aztán járasd csapágyasra.
Hogy fogod beépíteni? Kell még két kameruni mellé, hogy legyen link neki.
Olcsón egynek mellé: [link] -
bubuska10
senior tag
-
dkaro
őstag
-
bubuska10
senior tag
Meccs előtt 1 volt a ping. Mondom várok. Aztán 2. Majd megint 1.
Az mit jelent amúgy ha ilyen alacsony? A szomszéd parkból kaptam egy gyereket? Amúgy legyőztem. -
amdboy
senior tag
-
sz_abika
addikt
Cucurella egyik 75+os csomagja adott egy Sonaldot

Hát jó, akkor nem quicksell menetből a duplicatere -
akooos
veterán
Srácok valaki próbálta már Reece CM lapját?! Renato Sanchez egyszerűen elfáradt és nagyon gyenge, így megy eladásra, helyére kéne vki
Mivel angol még chemit is ad Rooneynak 
Rooneyt viszont nagyon megérte megcsinálni egy Beast a pali, mindent mindenhonnan is![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nem rakok ki annyi untrade játékost, mert akkor nagyon megvan fogva a kezem

2 meccset játszottam vele, nálam "oké" szintet hoz, de esküszöm IF Paulinho jobb

60. percre elfárad. -
Mrguba
őstag
-
amdboy
senior tag
Ha az atleti nyer ma illetve tovabbis jut akkor semmikepp
Igen, ezen agyaltam èn is, de nem tudok dönteni
-
amdboy
senior tag
-
Bence910905
tag
-
Mrguba
őstag
-
amdboy
senior tag
-
Mrguba
őstag
Srácok valaki próbálta már Reece CM lapját?! Renato Sanchez egyszerűen elfáradt és nagyon gyenge, így megy eladásra, helyére kéne vki
Rooneyt viszont nagyon megérte megcsinálni egy Beast a pali, mindent mindenhonnan is![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Jones inkabb...nagyon jo..
-
Zimmi91
addikt

-
dkaro
őstag
Csao.
Az elobb toltam egy meccset Division Rivalsban, igaz még csak a 15. meccsem volt FiFa 21-ben, igaz ennek a felét le se játszottam, 85-os a legerősebb játékosom, aztán ilyen CR, Messi, Puskás triok jöttek, de olyan ellenfelet kaptam, aki azon kívül hogy tartotta a labdát a pályán, mást nem csinált. Ezekkel mi van?
[kép]Valószínűleg kiakasztotta a kontrollert hogy derankoljon de pontot kapjon azért.
-
törölt tag
Csao.
Az elobb toltam egy meccset Division Rivalsban, igaz még csak a 15. meccsem volt FiFa 21-ben, igaz ennek a felét le se játszottam, 85-os a legerősebb játékosom, aztán ilyen CR, Messi, Puskás triok jöttek, de olyan ellenfelet kaptam, aki azon kívül hogy tartotta a labdát a pályán, mást nem csinált. Ezekkel mi van?
[kép] -
dkaro
őstag
PS-en csak nálam nincs szerver?
Egy darabig nálam se volt most megy egy meccs kérdés hogy meddig
-
LendvaiFeri1
veterán
PS-en csak nálam nincs szerver?
-
Raunchy
tag
Engem érdekelt volna Kroos, de a 30 körüli jumping és az m/m workrate - el bohóc lap lett.
-
amdboy
senior tag
-
bubuska10
senior tag
-
Kristof_94
nagyúr
-
v-man
őstag
-
Mrguba
őstag
-
v-man
őstag
Kroost ki rakja ki?
-
toxicjew
addikt
Nekem most kezdett el baszakodni ez a fostartály, kb 40 perc alatt megcsináltam a la liga swapot addig, hogy 2 gól kelljen már csak, azóta minden gólnál kidob FUT-ból
Büdös nagy szar ez. -
dkaro
őstag
Három sb meccset próbáltam játszani mindegyikből kidobott vmikor, másnál is ilyen most?
-
Bohus84
tag
Nálad is top Bruno? Néha olyan csavart lövései vannak, hogy cssk lesek.
Ugyanez. Ha nem jön össze semmi(általában ziccerig kijátszok minden helyzetet), akkor jön a finess 25ről Brunoval
99 long shot, 99 shot power
-
K.J
senior tag
Hát srácok ilyen bundáskenyèr meccs mint amit most játszottam......
a vègèn már csak nevettem. A szitu: 1 fèlidőben 5-0-ra mentem az ellenfèl ellen. A második fèlidőre kijöve, minden taktika, minden passz ès lövès egyszerüen hiába..... A lènyeg, hogy az ellennek volt a 2. Fèlidőben 7 kapura rúgása amiből 7 gól született. Nekem 16 kapurarúgás a 2. Fèlidőben 0 találat. Ès nem 3km-es távolságból rúgtam, ami csak hab a tortán a 3 kapufám. A meccs 7-5 lett nem ide. A srác rámírt a vègèn, hogy sajnálja, sokkal jobb voltam, de az EA azt akarta, hogy ő nyerjen. Ès tudjátok mikor már az ellefèl is látja ezt ès bevalja na az a kemèny. De legalább korrekt volt és nem odavetette, hogy "easy". Az olyanoktól elkap a hányinger.
Én most pl 3 emberre írtam rá friendlyben, h kellene a tball assist, szerintetek válaszolt bármelyik is?
Volt egy magyar is közöttük. Fasza honfitárs.. -
amdboy
senior tag
Hát srácok ilyen bundáskenyèr meccs mint amit most játszottam......
a vègèn már csak nevettem. A szitu: 1 fèlidőben 5-0-ra mentem az ellenfèl ellen. A második fèlidőre kijöve, minden taktika, minden passz ès lövès egyszerüen hiába..... A lènyeg, hogy az ellennek volt a 2. Fèlidőben 7 kapura rúgása amiből 7 gól született. Nekem 16 kapurarúgás a 2. Fèlidőben 0 találat. Ès nem 3km-es távolságból rúgtam, ami csak hab a tortán a 3 kapufám. A meccs 7-5 lett nem ide. A srác rámírt a vègèn, hogy sajnálja, sokkal jobb voltam, de az EA azt akarta, hogy ő nyerjen. Ès tudjátok mikor már az ellefèl is látja ezt ès bevalja na az a kemèny. -
Kristof_94
nagyúr
-
Mrguba
őstag
-
gjoe
addikt
-
Bohus84
tag
-
Mrguba
őstag
Na ma sikerult atlepnem az 1300 as nekem eddigi csucs skillt

Erre kapasbol div 4 ben jott egy majdnem full prime ikon csapat
-
Madn!ght
addikt
-
JackeL
tag
-
Raunchy
tag
Srácok ezek a headliners lapok csak egyszer fejlődnek? Konkrétan Mahrezre gondolok
Illetve ez a Kroos lap kijön e valaha, vagy olyan lesz mint két éve a Futmas Jesus? 😁
-
Kristof_94
nagyúr
-
gjoe
addikt
Nekem ugye nagyon jó link is lenne Hernandez, AWB illetve Pope között. Remélem érkezni fog!
Rivalsról jut eszembe. Majdnem 14k pontom van, és még 4 meccsért kaphatok pontot. De nem is ez a lényeg, hanem az 1670 pont, amiről majd le kell menni 1440-re...
Még ha szerencsém is van az 7 kilépés...
Mondjuk ha a magasabb osztályokban normális csomagok lennének, akkor erre nem igazán lenne szükség.akkor 4 meccset indítasz kigumizva, az is lesz még 1000 pont, tuti megvan a rank1.
És -120pont
Nandi: Nekem ő is jó lenne csak kapjon jobb lapot mint gold joe gomez. Vagy olyat mint a tavalyi tots lapja, na az jöhetne. -
Nandinagy
addikt
-
Kristof_94
nagyúr
Nekem ugye nagyon jó link is lenne Hernandez, AWB illetve Pope között. Remélem érkezni fog!
Rivalsról jut eszembe. Majdnem 14k pontom van, és még 4 meccsért kaphatok pontot. De nem is ez a lényeg, hanem az 1670 pont, amiről majd le kell menni 1440-re...
Még ha szerencsém is van az 7 kilépés...
Mondjuk ha a magasabb osztályokban normális csomagok lennének, akkor erre nem igazán lenne szükség. -
toxicjew
addikt
A ponthatár még növekszik csütörtök reggelig, de az új rendszernek köszönhetően már csak kurva keveset. Meg tudod nézni, hogy múlthéten mennyi volt, így tudsz viszonyítani is.
-
m4rk.89
aktív tag
Rivalsban ha elértem a rank 1-et akkor már nem kell többet jatszanom a reset előtt ugye? Nincs olyan mint squad battlesnél hogy visszadob egy rankot?
-
gjoe
addikt
Remélem jön valami, én még hiszek Tomoriban!

Angol CB Seria A, jöhet!
-
toxicjew
addikt
Remélem jön valami, én még hiszek Tomoriban!

Ő most teljesen reális lehet
Elod: egyébként most, hogy belegondolok, tegnap nekem is szarakodott vmit a szerver, bár nem dobott ki, mégis amikor kiléptem egy meccsből (swap), akkor kiírta, hogy dnf. Szar ez úgy ahogy van
-
elod22
senior tag
Draftban gyakori, ott már látod a csapatán, hogy chem nélküli összevisszaság, de itt alap meta csapat volt Varane, Mendy, Pope és társai. De az is lehet, hogy semmit nem csinált a gyerek, csupán megint az EA szerverek szarakodtak.
Érdekes módon, azelőtt a friendlyben 4-5 meccsből nem dobott le. Először azt hittem, túl sok meccset toltam egy órán belül és azért vágott le, de azért olyan 6-7 bele kéne férjen, nem? -
baggio86
csendes tag
Sziasztok!Kis segítséget szeretnék kérni hátha tudja valaki a megoldást.Játék közbe kidob ablak módba ez elég zavaró pl wl-be mert beírja vereségnek.Teljesen véletlenszerűen csinálja és érdekes kb azóta hogy series kontrollerrel játszok de lehet ehhez semmi köze.Neten utána néztem csak annyit írnak kapcsoljam ki az értesítéseket originbe és steambe de ezek nem oldották meg a problémát.
Köszönöm!
-
dkaro
őstag
Engem PS5-ön SB meccs közben dobott ki tegnap kétszer is.
-
Tibson
tag
Tudod, hogy egész héten nem nagyon van időd, de csak kellenének a pakkok, hogy ne kerülj majd hátrányba, meg ne vesszen kárba minden, amit beletoltál. Hogy kellemesen kikapcsolódj a 20.000-ért vett játékoddal, háromnegyed egykor leülsz vele játszani. Mivel kihagytál 2 napot, így jóval pozitívabban, ihletett stílusban ülsz neki az éjjeli órákban. Csavarod Dybalával meg El Shaarawyval 25ről a kapufás gólokat, vezetsz 5-2-re a 60. perc körül, aztán amikor az ellenfél harmadjára megállítja kb. 2 percen belül, akkor magától megszakad. Mondod elsőre: biztos kilépett. Nem, mert kiléptet az Ultimate Teamből. Nem rakta le magát tálcára meccs közben az Origin, ezúttal nem amiatt szakadt meg. Ránézel a modemre: égnek a lámpák. Megnézed a telefont: nincs probléma, a wifi ad jelet. Lerakod tálcára a fifát: van net, nincs sárga felkiáltójel a jobb alsó sarokban, betölt a Google. Vissza a fifához. Kiírja, hogy did not finish. Beírta vereségnek az 5-2-det, coint nem számol (pedig most pont az kéne leginkább), lehúzza a ratingedet a Rivalsba, a 200 meccs után 1.5ös gólátlaggal rendelkező gyöngyszemedtől, Dybaládtól elveszi a 4 rúgott gólját. Ideges és szomorú vagy. Fél órával később játszol még egyet, bár már egy meccs után semmi kedved az egészhez. Minek? Ha vezetsz magától leléptet és megbüntet a játék, ha meg kikapsz... azt nem is kell magyarázni, az is nyilván rossz. De csak letolsz még egy meccset fél 2 körül. A pozitivitásod, az inspirációd és a kezdeti lelkesedésed már teljesen oda. Ellen nyer 2-0-ra úgy, hogy 1 db helyzeted volt, az is csak olyan, hogy szögletből Koulibaly 13 méterrel fölé-mellé fejelte. Elmész, kinyitod a hűtőt, hogy valami harapnivalóval csillapítsd a feldúltságodat. Bezárod, visszaülsz a géphez kaja nélkül. 2 óra 3 perc. Letolsz még egyet. 87-es overallú csapatoddal kapsz egy 82-es angolt, ahol mindenki csak rare gold kártya, De Bruyne, Aubameyang és Lloris azok, akik 83 feletti overallal rendelkeznek. Az egész meccsen 3 darab helyzete van az ellenfélnek (átálltál 5 védősre). Mindhárom gól. Neked meccs végére 24 helyzet, amiből 18 kaput el is talált, de csak 1 db gólod és 6 db kapufád volt, neki meg 17 Lloris védése. Lefekszel aludni. Másnap felkelsz mint a mosott szar, és úgy indul a napod, hogy micsoda lúzer vagy... Köszi, fifa!
Tegnap PC-n éjfél és éjjel 1 között nálam is ugyanez volt. Igaz csak friendly one ligue-ben, de 3 győzelmem és 4 gólom veszett el miután az ellenfél kilépett a meccsből engem is kidobott az ultimate teamből és persze nem adta meg a győzelmeket.
-
Kristof_94
nagyúr
-
mcwolf79
veterán
DR Div6 közepe : 10-ből 8 nyomoronc meta PL team
Bàr zömmel sikerül megverni őket . Mindig mosolygok , mikor jönnek a nagy labdazsonglőrök, és nem tudnak átjutni a védelmen.
Mondjuk mára hagyom inkább, egymás után két meccsen ment kapufàra majd onnan Oblak hátára, majd a hálóba a labda . Ma nem szeret a játék
-
toxicjew
addikt
Sajnos létezik ilyesmi PC-n, igaz én még csak draftban találkoztam vele és ott is azonnal a meccs elején dobat ki. Vannak ilyen fertő emberek...
-
marcess
senior tag
Tudod, hogy egész héten nem nagyon van időd, de csak kellenének a pakkok, hogy ne kerülj majd hátrányba, meg ne vesszen kárba minden, amit beletoltál. Hogy kellemesen kikapcsolódj a 20.000-ért vett játékoddal, háromnegyed egykor leülsz vele játszani. Mivel kihagytál 2 napot, így jóval pozitívabban, ihletett stílusban ülsz neki az éjjeli órákban. Csavarod Dybalával meg El Shaarawyval 25ről a kapufás gólokat, vezetsz 5-2-re a 60. perc körül, aztán amikor az ellenfél harmadjára megállítja kb. 2 percen belül, akkor magától megszakad. Mondod elsőre: biztos kilépett. Nem, mert kiléptet az Ultimate Teamből. Nem rakta le magát tálcára meccs közben az Origin, ezúttal nem amiatt szakadt meg. Ránézel a modemre: égnek a lámpák. Megnézed a telefont: nincs probléma, a wifi ad jelet. Lerakod tálcára a fifát: van net, nincs sárga felkiáltójel a jobb alsó sarokban, betölt a Google. Vissza a fifához. Kiírja, hogy did not finish. Beírta vereségnek az 5-2-det, coint nem számol (pedig most pont az kéne leginkább), lehúzza a ratingedet a Rivalsba, a 200 meccs után 1.5ös gólátlaggal rendelkező gyöngyszemedtől, Dybaládtól elveszi a 4 rúgott gólját. Ideges és szomorú vagy. Fél órával később játszol még egyet, bár már egy meccs után semmi kedved az egészhez. Minek? Ha vezetsz magától leléptet és megbüntet a játék, ha meg kikapsz... azt nem is kell magyarázni, az is nyilván rossz. De csak letolsz még egy meccset fél 2 körül. A pozitivitásod, az inspirációd és a kezdeti lelkesedésed már teljesen oda. Ellen nyer 2-0-ra úgy, hogy 1 db helyzeted volt, az is csak olyan, hogy szögletből Koulibaly 13 méterrel fölé-mellé fejelte. Elmész, kinyitod a hűtőt, hogy valami harapnivalóval csillapítsd a feldúltságodat. Bezárod, visszaülsz a géphez kaja nélkül. 2 óra 3 perc. Letolsz még egyet. 87-es overallú csapatoddal kapsz egy 82-es angolt, ahol mindenki csak rare gold kártya, De Bruyne, Aubameyang és Lloris azok, akik 83 feletti overallal rendelkeznek. Az egész meccsen 3 darab helyzete van az ellenfélnek (átálltál 5 védősre). Mindhárom gól. Neked meccs végére 24 helyzet, amiből 18 kaput el is talált, de csak 1 db gólod és 6 db kapufád volt, neki meg 17 Lloris védése. Lefekszel aludni. Másnap felkelsz mint a mosott szar, és úgy indul a napod, hogy micsoda lúzer vagy... Köszi, fifa!
-
elod22
senior tag
Lehet valami cheat programot használnak PC-n, mert az este én is pont így jártam. 3-0ra megyek már a 20. percben, az ellenfél megállítja, feladja a meccset és a végén győzelem helyett engem dobott ki vereséggel az Ultimate Team-ből. Utána már nem is erőltettem, annyira felhúzott
-
Madn!ght
addikt
Kezet foghatunk.
De egy a lényeg, hogy jönnek a no room for racism kampánnyal, mikor a legnagyobb gyűlöletet a kreálmányuk szüli! -
bubuska10
senior tag
-
Madn!ght
addikt
Nekem is csak a Goretzka upgrade miatt érdekes, hátha az majd átlendít végre a div1-be.
(Szarkazmus off) -
toxicjew
addikt
-
Madn!ght
addikt
A winter refrest benyelte a gép, vagy lesz belőle valami?
-
toxicjew
addikt
Megint jön patch és megint nincs benne gameplay változás. Ez a rész már így marad
d3tox1c: sztem az aktív fórumozók között most nem nagyon van aki offline játszik
De hátha mégis. -
Nandinagy
addikt
Szerintem kozottuk nincsen kulonbseg. Annyi, hogy 10en probald inditani akarmelyiket veszed. Valamelyik szelsovedot rakd be 7re es ingame csereld meg.
-
d3tox1c
senior tag
Sziasztok.
Én csak offline karriert játszok, sliders allitgatassal elég elviselhető ez a fifa eddig.
Egyetlen kérdésem lenne :az ellenfél támadójára lehet valami szoros emberfogast beallitani? Előre is köszönöm. -
gjoe
addikt
Elkelt Szoboszlai és puskás. Azon a reece-en cb-be 7chemen én is gondolkodom
Melyik lenne jobb? Rb Capita vagy Reece? Nagy ár különbség nincs. 720k vs 600k. -
gjoe
addikt
Ha már a játékmenet sz*r legalább a csomagok adnák...
Panaszt hallok? Szólj csak a topik gazdának és kérj egy bannt.
Szerintem itt meg sem mered mutatni a tizen millás csapatod.
-
Nandinagy
addikt
A legegyszerubb Burkivel. De megprobalhatod sif delaneyvel vagy rttf zakariaval.
en eladtam klostermannt es Akanji-Reece cb parost raktam ossze
-
thEndeR
aktív tag
Gyerekek megint ott tartunk, h az értékelhetetlen programozás és szerver háttér mellett, még olyan ocsmány szájbakúrt módon szét is van csalva skriptelve ez a dögkút játék, h az már megemészthetetlen. 300k full gold csapatokkal nem lehet mit kezdeni. Erősebb, gyorsabb, pontosabb, agresszívebb mindegyik, mint az én 8 milliós csapatom. Nem jobb aki iranyítja ezt biztosan érzem, látom. Hanem a szutyok lapjai megnyernek minden ütközést és az AI védelme bele blokkol mind a 100 kapura lövesembe. Parádés amit össze hánytak nekünk az idei évre is...
Tegnap megcsinaltam a One League swapeket, amit a klubbol ossze tudtam rakni Serie A es La Liga csapatot sokkal jobbnak ereztem mint a fo csapatomat. Kb. 5-6 teljes meccset jatszottam, de valamiert tudtak normalisan passzolni es kapura rugni a jatekosok. A one nation nagyobb szenvedes lesz, foleg az olasz.
-
Digestive
veterán
Nekem is kb. 500k-s csapatom van.

De nem azzal van a baj, ha valaki azzal is tud jól, ügyesen játszani. Hanem ha egy vak alatt úgy tolja a gép a szekeret, h minden megmozdulásban látom a csalást, a hendicapet.
-
dkaro
őstag
Khm.. te és Zimmi légyszi ne panaszkodjatok a csomagokra
-
Kristof_94
nagyúr
-
LendvaiFeri1
veterán
Gyerekek megint ott tartunk, h az értékelhetetlen programozás és szerver háttér mellett, még olyan ocsmány szájbakúrt módon szét is van csalva skriptelve ez a dögkút játék, h az már megemészthetetlen. 300k full gold csapatokkal nem lehet mit kezdeni. Erősebb, gyorsabb, pontosabb, agresszívebb mindegyik, mint az én 8 milliós csapatom. Nem jobb aki iranyítja ezt biztosan érzem, látom. Hanem a szutyok lapjai megnyernek minden ütközést és az AI védelme bele blokkol mind a 100 kapura lövesembe. Parádés amit össze hánytak nekünk az idei évre is...
Nekem is kb. 500k-s csapatom van.

-
Digestive
veterán
-
eM'82
addikt
-
K.J
senior tag
Köszönöm Urak!
Nándi: momentsre gondoltam, azt tudtam, h a prime 94. Valamit benéztem
-
EA's hit
addikt
Ahogy írja is, 34 ikon került csak be, a maradék majd később jön. A 34 amúgy pont a harmada az összes ikonnak, szóval szerintem 3 részletre szedik.
-
Tomi0703
addikt
-
dkaro
őstag
-
Nandinagy
addikt
Dinhonak mindig 94 a prime lapja. A moments 95.
Hát elég sok ikon nincs ott. Etoo,Henry,Dinho,Ferdinand,Gullit aki így hirtelen eszembe jutott. De biztos nagyon sok van még. Írták, hogy 2 részletben jönnek majd a momentsek.
-
toxicjew
addikt
Sif yeddert használom hetek óta, és imádom. Nem véletlen hogy a rat csoportba tartozik
Bátran ajánlom, nagyjából megvan a gól/meccs arány. 70. Perc környékén már fárad, de addig godlike
-
K.J
senior tag
Tavaly a 2. swapban baby vieira és baby dinho volt a 2 extra lap. Szóval annyira az sem volt olyan hű de jó. Annyi, hogy volt egy baby Blanc aki ténylegesen jó lap.
Szerintem egyébként a könnyű online swapok miatt kapunk ilyen iconokat.Másrészről viszont idén a moments iconok nagy része nagyon extrának néz ki. Kluivert pl. 5*weaket kapott de Stoichkov meg Puskás is nagyon jól néz ki. Vieira is tavalyhoz képest sokkal több +-t kapott.
Egyébként töltőképernyőn Ronaldinhon kívül melyik ikon nincs ott? Ők később jönnek?
Jól emlékszem, h tavaly a brazil 95-ös volt? Most a LendvaiFeri által megadott listában 94-es. Elírás lenne? -
EA's hit
addikt
Tavaly a 2. swapban baby vieira és baby dinho volt a 2 extra lap. Szóval annyira az sem volt olyan hű de jó. Annyi, hogy volt egy baby Blanc aki ténylegesen jó lap.
Szerintem egyébként a könnyű online swapok miatt kapunk ilyen iconokat.Másrészről viszont idén a moments iconok nagy része nagyon extrának néz ki. Kluivert pl. 5*weaket kapott de Stoichkov meg Puskás is nagyon jól néz ki. Vieira is tavalyhoz képest sokkal több +-t kapott.
Azért volt ott pl. egy prime Essien is

-
thebigK
addikt
Az a Yedder egy hunterrel halalos. Pace, sho fullos, dribbling alapbol kivalo, 5* WF, csak hamar farad.
-
Nandinagy
addikt
Tuti, hogy feljebb fog menni. Ez a Kluivert 1/1-ben CR csak a weak foot 5 és nem a skill. Ha megnézed a többieket mint Stoichkov vagy Okocha azért lehet rá számítani, hogy 2-2.5 milláért fog menni.
-
Zimmi91
addikt
Ez a Kluivert mehet feljebb szerinted?! 1,6 misi a max price. Lehet kéne egyet vadászni, hátha felkúszik 2 milla főlé, Sakat is hülye voltam nem vettem mikor 2 milla volt, mekkorát lehetett vna vele szakítani
-
grimmjow67
tag
hogyha sokszor kiléptem , és mostmár kidob egész ut ból a fifa azt hogy tudom megoldani ? elég ha lejátszok 1 dr meccset ?
-
Zimmi91
addikt
-
taylorp
senior tag
-
gjoe
addikt
Az jó.
Már csak ki kell keresgélni nekik a bronz csapatokat ellenfélnek.
Én meg kiraktam puskást transzferre. Fáj érte a szívem , de kell e coin másra, és nála a 3wf inkább 2. Lehet jön vissza stoichkov. -
Zimmi91
addikt
-
gjoe
addikt
Nálam sem nagyon megy a glitch. Ha működik is figyelni kell mert 5-10 percnyi lökdösés után csak elszedi.
-
taylorp
senior tag
Akkor Zidane és Dalglish a 3. swapban volt? Már nem emlékszem rá pontosan.
12 millioért már adhattak neki +okat (Viera).
Más:
Kijavították az sb glitchet? Nem akar működni world classon. -
Mrguba
őstag
-
Tomi0703
addikt
Valaki hasznalja a fullos Fofanat? Jobb lehet egy gold Varane-nal? Erdemes kiszenvedni?
-
Nandinagy
addikt
Én úgy emlékszem, hogy tavaly fixen Zidane, Dalglish volt választható a maximálisan megszerezhető swapokból. Ez az idei tényleg egy rakás kaki több szempontból is, és nem csak az ikon swap része. Kezdve az eladhatatlan liga sbc-ken át a használhatatlan objective játékosokig, de még sorolhatnám. Erőteljes hanyatlásnak tűnik, nem vesztettél semmit, hogy kihagytad.
Új hozzászólás Aktív témák
-
11600 - 11501
21901 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 13901 13900 - 13801 13800 - 13701 13700 - 13601 13600 - 13501 13500 - 13401 13400 - 13301 13300 - 13201 13200 - 13101 13100 - 13001 13000 - 12901 12900 - 12801 12800 - 12701 12700 - 12601 12600 - 12501 12500 - 12401 12400 - 12301 12300 - 12201 12200 - 12101 12100 - 12001 12000 - 11901 11900 - 11801 11800 - 11701 11700 - 11601 11600 - 11501 11500 - 11401 11400 - 11301 11300 - 11201 11200 - 11101 11100 - 11001 11000 - 10901 10900 - 10801 10800 - 10701 10700 - 10601 10600 - 10501 10500 - 10401 10400 - 10301 10300 - 10201 10200 - 10101 10100 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Linux megnégyszerezte magát a Steamen — a Microsoft ismét ígérget
- VR topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Projektor topic
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- HP nyomtatók
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Nano Gen 1 2K kijelző / i7 / 1TB SSD / 1kg alatt
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG UltraGear 27GS75Q-B Monitor! 2560x1440 / 200Hz / 1ms / G-Sync / G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ez most akkor szerencsés húzásnak számít, igaz???
A Mid or Prime pakkból jött. Mindenkit kiszórtam, de a kezdőm a csere+tarcsi sorral megmaradt, egyedül Manolas ment a cserepadról, de őt bármikor vissza tudom venni.
Huntert neki, aztán járasd csapágyasra.

Büdös nagy szar ez.
a vègèn már csak nevettem. A szitu: 1 fèlidőben 5-0-ra mentem az ellenfèl ellen. A második fèlidőre kijöve, minden taktika, minden passz ès lövès egyszerüen hiába..... A lènyeg, hogy az ellennek volt a 2. Fèlidőben 7 kapura rúgása amiből 7 gól született. Nekem 16 kapurarúgás a 2. Fèlidőben 0 találat. Ès nem 3km-es távolságból rúgtam, ami csak hab a tortán a 3 kapufám. A meccs 7-5 lett nem ide. A srác rámírt a vègèn, hogy sajnálja, sokkal jobb voltam, de az EA azt akarta, hogy ő nyerjen. Ès tudjátok mikor már az ellefèl is látja ezt ès bevalja na az a kemèny.

De hátha mégis.