Hirdetés
- OLED monitor topic
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- LG LCD és LED TV-k
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Hisense LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubuska10
senior tag
-
bubuska10
senior tag
Meccs előtt 1 volt a ping. Mondom várok. Aztán 2. Majd megint 1.
Az mit jelent amúgy ha ilyen alacsony? A szomszéd parkból kaptam egy gyereket? Amúgy legyőztem. -
sz_abika
addikt
Cucurella egyik 75+os csomagja adott egy Sonaldot

Hát jó, akkor nem quicksell menetből a duplicatere -
amdboy
senior tag
válasz
Bence910905
üzenetére
Igen, ezen agyaltam èn is, de nem tudok dönteni
-
amdboy
senior tag
Szerintetek Herrerának [ezt] a lapját èrdemes volna Croos Flash lapjára cserèlni?

-
Zimmi91
addikt
Srácok valaki próbálta már Reece CM lapját?! Renato Sanchez egyszerűen elfáradt és nagyon gyenge, így megy eladásra, helyére kéne vki
Mivel angol még chemit is ad Rooneynak 
Rooneyt viszont nagyon megérte megcsinálni egy Beast a pali, mindent mindenhonnan is![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nem rakok ki annyi untrade játékost, mert akkor nagyon megvan fogva a kezem

-
törölt tag
Csao.
Az elobb toltam egy meccset Division Rivalsban, igaz még csak a 15. meccsem volt FiFa 21-ben, igaz ennek a felét le se játszottam, 85-os a legerősebb játékosom, aztán ilyen CR, Messi, Puskás triok jöttek, de olyan ellenfelet kaptam, aki azon kívül hogy tartotta a labdát a pályán, mást nem csinált. Ezekkel mi van?
[kép] -
dkaro
őstag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Egy darabig nálam se volt most megy egy meccs kérdés hogy meddig
-
LendvaiFeri1
veterán
PS-en csak nálam nincs szerver?
-
Raunchy
tag
Engem érdekelt volna Kroos, de a 30 körüli jumping és az m/m workrate - el bohóc lap lett.
-
v-man
őstag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Kroost ki rakja ki?
-
dkaro
őstag
Három sb meccset próbáltam játszani mindegyikből kidobott vmikor, másnál is ilyen most?
-
Bohus84
tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ugyanez. Ha nem jön össze semmi(általában ziccerig kijátszok minden helyzetet), akkor jön a finess 25ről Brunoval
99 long shot, 99 shot power
-
LendvaiFeri1
veterán
-
amdboy
senior tag
Hát srácok ilyen bundáskenyèr meccs mint amit most játszottam......
a vègèn már csak nevettem. A szitu: 1 fèlidőben 5-0-ra mentem az ellenfèl ellen. A második fèlidőre kijöve, minden taktika, minden passz ès lövès egyszerüen hiába..... A lènyeg, hogy az ellennek volt a 2. Fèlidőben 7 kapura rúgása amiből 7 gól született. Nekem 16 kapurarúgás a 2. Fèlidőben 0 találat. Ès nem 3km-es távolságból rúgtam, ami csak hab a tortán a 3 kapufám. A meccs 7-5 lett nem ide. A srác rámírt a vègèn, hogy sajnálja, sokkal jobb voltam, de az EA azt akarta, hogy ő nyerjen. Ès tudjátok mikor már az ellefèl is látja ezt ès bevalja na az a kemèny. -
Mrguba
őstag
Na ma sikerult atlepnem az 1300 as nekem eddigi csucs skillt

Erre kapasbol div 4 ben jott egy majdnem full prime ikon csapat
-
Raunchy
tag
Srácok ezek a headliners lapok csak egyszer fejlődnek? Konkrétan Mahrezre gondolok
Illetve ez a Kroos lap kijön e valaha, vagy olyan lesz mint két éve a Futmas Jesus? 😁
-
gjoe
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
akkor 4 meccset indítasz kigumizva, az is lesz még 1000 pont, tuti megvan a rank1.
És -120pont
Nandi: Nekem ő is jó lenne csak kapjon jobb lapot mint gold joe gomez. Vagy olyat mint a tavalyi tots lapja, na az jöhetne. -
Kristof_94
nagyúr
Nekem ugye nagyon jó link is lenne Hernandez, AWB illetve Pope között. Remélem érkezni fog!
Rivalsról jut eszembe. Majdnem 14k pontom van, és még 4 meccsért kaphatok pontot. De nem is ez a lényeg, hanem az 1670 pont, amiről majd le kell menni 1440-re...
Még ha szerencsém is van az 7 kilépés...
Mondjuk ha a magasabb osztályokban normális csomagok lennének, akkor erre nem igazán lenne szükség. -
m4rk.89
aktív tag
Rivalsban ha elértem a rank 1-et akkor már nem kell többet jatszanom a reset előtt ugye? Nincs olyan mint squad battlesnél hogy visszadob egy rankot?
-
gjoe
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Angol CB Seria A, jöhet!
-
toxicjew
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ő most teljesen reális lehet
Elod: egyébként most, hogy belegondolok, tegnap nekem is szarakodott vmit a szerver, bár nem dobott ki, mégis amikor kiléptem egy meccsből (swap), akkor kiírta, hogy dnf. Szar ez úgy ahogy van
-
elod22
senior tag
válasz
toxicjew
üzenetére
Draftban gyakori, ott már látod a csapatán, hogy chem nélküli összevisszaság, de itt alap meta csapat volt Varane, Mendy, Pope és társai. De az is lehet, hogy semmit nem csinált a gyerek, csupán megint az EA szerverek szarakodtak.
Érdekes módon, azelőtt a friendlyben 4-5 meccsből nem dobott le. Először azt hittem, túl sok meccset toltam egy órán belül és azért vágott le, de azért olyan 6-7 bele kéne férjen, nem? -
baggio86
újonc
Sziasztok!Kis segítséget szeretnék kérni hátha tudja valaki a megoldást.Játék közbe kidob ablak módba ez elég zavaró pl wl-be mert beírja vereségnek.Teljesen véletlenszerűen csinálja és érdekes kb azóta hogy series kontrollerrel játszok de lehet ehhez semmi köze.Neten utána néztem csak annyit írnak kapcsoljam ki az értesítéseket originbe és steambe de ezek nem oldották meg a problémát.
Köszönöm!
-
dkaro
őstag
Engem PS5-ön SB meccs közben dobott ki tegnap kétszer is.
-
-
mcwolf79
veterán
DR Div6 közepe : 10-ből 8 nyomoronc meta PL team
Bàr zömmel sikerül megverni őket . Mindig mosolygok , mikor jönnek a nagy labdazsonglőrök, és nem tudnak átjutni a védelmen.
Mondjuk mára hagyom inkább, egymás után két meccsen ment kapufàra majd onnan Oblak hátára, majd a hálóba a labda . Ma nem szeret a játék
-
elod22
senior tag
válasz
bubuska10
üzenetére
Lehet valami cheat programot használnak PC-n, mert az este én is pont így jártam. 3-0ra megyek már a 20. percben, az ellenfél megállítja, feladja a meccset és a végén győzelem helyett engem dobott ki vereséggel az Ultimate Team-ből. Utána már nem is erőltettem, annyira felhúzott
-
bubuska10
senior tag
Tudod, hogy egész héten nem nagyon van időd, de csak kellenének a pakkok, hogy ne kerülj majd hátrányba, meg ne vesszen kárba minden, amit beletoltál. Hogy kellemesen kikapcsolódj a 20.000-ért vett játékoddal, háromnegyed egykor leülsz vele játszani. Mivel kihagytál 2 napot, így jóval pozitívabban, ihletett stílusban ülsz neki az éjjeli órákban. Csavarod Dybalával meg El Shaarawyval 25ről a kapufás gólokat, vezetsz 5-2-re a 60. perc körül, aztán amikor az ellenfél harmadjára megállítja kb. 2 percen belül, akkor magától megszakad. Mondod elsőre: biztos kilépett. Nem, mert kiléptet az Ultimate Teamből. Nem rakta le magát tálcára meccs közben az Origin, ezúttal nem amiatt szakadt meg. Ránézel a modemre: égnek a lámpák. Megnézed a telefont: nincs probléma, a wifi ad jelet. Lerakod tálcára a fifát: van net, nincs sárga felkiáltójel a jobb alsó sarokban, betölt a Google. Vissza a fifához. Kiírja, hogy did not finish. Beírta vereségnek az 5-2-det, coint nem számol (pedig most pont az kéne leginkább), lehúzza a ratingedet a Rivalsba, a 200 meccs után 1.5ös gólátlaggal rendelkező gyöngyszemedtől, Dybaládtól elveszi a 4 rúgott gólját. Ideges és szomorú vagy. Fél órával később játszol még egyet, bár már egy meccs után semmi kedved az egészhez. Minek? Ha vezetsz magától leléptet és megbüntet a játék, ha meg kikapsz... azt nem is kell magyarázni, az is nyilván rossz. De csak letolsz még egy meccset fél 2 körül. A pozitivitásod, az inspirációd és a kezdeti lelkesedésed már teljesen oda. Ellen nyer 2-0-ra úgy, hogy 1 db helyzeted volt, az is csak olyan, hogy szögletből Koulibaly 13 méterrel fölé-mellé fejelte. Elmész, kinyitod a hűtőt, hogy valami harapnivalóval csillapítsd a feldúltságodat. Bezárod, visszaülsz a géphez kaja nélkül. 2 óra 3 perc. Letolsz még egyet. 87-es overallú csapatoddal kapsz egy 82-es angolt, ahol mindenki csak rare gold kártya, De Bruyne, Aubameyang és Lloris azok, akik 83 feletti overallal rendelkeznek. Az egész meccsen 3 darab helyzete van az ellenfélnek (átálltál 5 védősre). Mindhárom gól. Neked meccs végére 24 helyzet, amiből 18 kaput el is talált, de csak 1 db gólod és 6 db kapufád volt, neki meg 17 Lloris védése. Lefekszel aludni. Másnap felkelsz mint a mosott szar, és úgy indul a napod, hogy micsoda lúzer vagy... Köszi, fifa!
-
Madn!ght
addikt
A winter refrest benyelte a gép, vagy lesz belőle valami?
-
toxicjew
addikt
Megint jön patch és megint nincs benne gameplay változás. Ez a rész már így marad
d3tox1c: sztem az aktív fórumozók között most nem nagyon van aki offline játszik
De hátha mégis. -
d3tox1c
senior tag
Sziasztok.
Én csak offline karriert játszok, sliders allitgatassal elég elviselhető ez a fifa eddig.
Egyetlen kérdésem lenne :az ellenfél támadójára lehet valami szoros emberfogast beallitani? Előre is köszönöm. -
gjoe
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Panaszt hallok? Szólj csak a topik gazdának és kérj egy bannt.
Szerintem itt meg sem mered mutatni a tizen millás csapatod.
-
thEndeR
aktív tag
válasz
Digestive
üzenetére
Tegnap megcsinaltam a One League swapeket, amit a klubbol ossze tudtam rakni Serie A es La Liga csapatot sokkal jobbnak ereztem mint a fo csapatomat. Kb. 5-6 teljes meccset jatszottam, de valamiert tudtak normalisan passzolni es kapura rugni a jatekosok. A one nation nagyobb szenvedes lesz, foleg az olasz.
-
Digestive
veterán
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
De nem azzal van a baj, ha valaki azzal is tud jól, ügyesen játszani. Hanem ha egy vak alatt úgy tolja a gép a szekeret, h minden megmozdulásban látom a csalást, a hendicapet.
-
dkaro
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Khm.. te és Zimmi légyszi ne panaszkodjatok a csomagokra
-
Kristof_94
nagyúr
Ha már a játékmenet sz*r legalább a csomagok adnák...
-
Digestive
veterán
Gyerekek megint ott tartunk, h az értékelhetetlen programozás és szerver háttér mellett, még olyan ocsmány szájbakúrt módon szét is van csalva skriptelve ez a dögkút játék, h az már megemészthetetlen. 300k full gold csapatokkal nem lehet mit kezdeni. Erősebb, gyorsabb, pontosabb, agresszívebb mindegyik, mint az én 8 milliós csapatom. Nem jobb aki iranyítja ezt biztosan érzem, látom. Hanem a szutyok lapjai megnyernek minden ütközést és az AI védelme bele blokkol mind a 100 kapura lövesembe. Parádés amit össze hánytak nekünk az idei évre is...
-
K.J
senior tag
Köszönöm Urak!
Nándi: momentsre gondoltam, azt tudtam, h a prime 94. Valamit benéztem
-
dkaro
őstag
Remélem ez a golorom belekerül a FIFA 22be
Link -
-
grimmjow67
tag
hogyha sokszor kiléptem , és mostmár kidob egész ut ból a fifa azt hogy tudom megoldani ? elég ha lejátszok 1 dr meccset ?
-
Tomi0703
addikt
Valaki hasznalja a fullos Fofanat? Jobb lehet egy gold Varane-nal? Erdemes kiszenvedni?
-
Nandinagy
addikt
válasz
taylorp
üzenetére
Tavaly a 2. swapban baby vieira és baby dinho volt a 2 extra lap. Szóval annyira az sem volt olyan hű de jó. Annyi, hogy volt egy baby Blanc aki ténylegesen jó lap.
Szerintem egyébként a könnyű online swapok miatt kapunk ilyen iconokat.Másrészről viszont idén a moments iconok nagy része nagyon extrának néz ki. Kluivert pl. 5*weaket kapott de Stoichkov meg Puskás is nagyon jól néz ki. Vieira is tavalyhoz képest sokkal több +-t kapott.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 700W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12600KF 32GB DDR5 500GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman T4 Plus CM 650W
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Huntert neki, aztán járasd csapágyasra.
Ez most akkor szerencsés húzásnak számít, igaz???
A Mid or Prime pakkból jött. Mindenkit kiszórtam, de a kezdőm a csere+tarcsi sorral megmaradt, egyedül Manolas ment a cserepadról, de őt bármikor vissza tudom venni.

Büdös nagy szar ez.
a vègèn már csak nevettem. A szitu: 1 fèlidőben 5-0-ra mentem az ellenfèl ellen. A második fèlidőre kijöve, minden taktika, minden passz ès lövès egyszerüen hiába..... A lènyeg, hogy az ellennek volt a 2. Fèlidőben 7 kapura rúgása amiből 7 gól született. Nekem 16 kapurarúgás a 2. Fèlidőben 0 találat. Ès nem 3km-es távolságból rúgtam, ami csak hab a tortán a 3 kapufám. A meccs 7-5 lett nem ide. A srác rámírt a vègèn, hogy sajnálja, sokkal jobb voltam, de az EA azt akarta, hogy ő nyerjen. Ès tudjátok mikor már az ellefèl is látja ezt ès bevalja na az a kemèny.

De hátha mégis.