Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA® driverek topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
|AP|
veterán
tegnap az egyik objectes 75+ csomagból esett egy ter Stegen. Most Oblak van a kapuban, érdemes ter Stegent kipróbálni helyette, vagy nincs jelentős különbség? Link szempontjából mindegy
-
K.J
senior tag
válasz
sz_abika
üzenetére
Na ja. Én meg szívtam vele ez előtt 2 héttel.

Gondolkodom, hogy kipakolom ezt a party bag-et. Vagy esetleg inkább nyomjak egy mid icon sbc-t?
Mind a kettő lutri, de a party bag-hez legalább csak egy 84-es team kell.Vagy lehet tudni ki lesz a francia POTM? Ha Neymar, akkor inkább oda tartogatok lapokat.
-
|AP|
veterán
a lejárt kölcsönjátékosok semmire nem használhatók, kukázhatók, ugye?
-
thebigK
addikt
Ultimate teamben talalkozott mar valaki a Man United zebracsikos mezevel? Egyaltalan elerheto? PC-n soha nem lattam meg egy db-ot sem marketen
-
gjoe
addikt
válasz
Mrguba
üzenetére
Ja, mert ha kell PL csapattal is nyerni akkor nem szívesen kínlódnék 80-as csapattal.
Aguinga: Köszi. A fáradékonyság ilyen staminaval nálam pozitív, mert az inkább azt mutatja, hogy sokat dolgozik és nem csak áll egy helyben.
Duncan is ilyen, de kétszer is annyit fut mint a többi összesen. Sokszor ha sikerül rá váltani amíg csak lehet vele védekezek középpályán.
Én általában 442 tolom és ott félidőben, de legkésőbb 60. perc környékén cserélem a 2 CM-et, mert ha nem akkor kapom a gólokat 70. perc után. -
Aguinaga
őstag
& MrGuba:
Igen, bocs, csak azóta nem olvastam a fórumot.Pár meccset használtam csak, shadow chemmel, ebből 2 divriv volt, meg pár sb (Cucu miatt): az feltűnt sajnos, a 90-es staminája ellenére elég gyorsan fárad, nem is értem, a 70-75. perc felé már nem árt cserélni. Amúgy elég jól lő távolabbról is, jól forgolódik, fürge, labdatartása is egészen jónak tünik. Egy kicsit lassú talán, bár ez lehet, hogy az olasz ellenfelek miatt volt így...
-
toxicjew
addikt
Új patch jön, de be se másolom mert nincs benne gameplay változás. Akkor sztem eljutottunk az év azon szakaszába ahonnan már nem lesz több változtatás. A játék így jó ahogy van

-
gjoe
addikt
Hát a nyitásokat látva, nem rakom ki a party-t.
Jones-t szedném már ki de akik belemennek(KDB,Allison,Aguero,Sterling,TAA) kellenek a PL icon swap csapatba.
Jó lenne jönne az iconswap2 hétvégére.
83+ sbc rakott ki valaki? Gondolom ha kirakom kapok egy 83-ast.
Aguinaga: Jones tesztet várom. -
Madn!ght
addikt
Totgs Jota (83)...
-
Stylerr
addikt
Én kiraktam, nekem Rulebreaker Pogba jött. Kérdés csak az, hogy hogyan építem be.

-
toxicjew
addikt
Hát én meg ki nem rakom ezt a full scam sbct az biztos. Spanom kirakta, Ucl live Muriel jött neki, ami már megvolt szintén untradeben
-
Nandinagy
addikt
Közben próbálgatom az 532-t. Valahogy ehhez jobban illik a csapat.
[link] Játszottam egy TOTY Davies-TOTY Bruno-TOTY KDB kp ellen a hétvégén(2-1-re kaptam ki) és brutális volt. Nem tudtam rajtuk átmenni. Ha minőségben nem is hozza a szintet de mind3 kp tud védekezni meg támadni is
-
Raunchy
tag
Nekem ez most szerintem jó lapot adott, 87 CDM James, Chelsea játékos, ahogy láttam 500k körül mozog úgyhogy elégedett vagyok
Kellett is mert kp ra nem volt értelmes csere.
Full La Liga csapatba nem tudom betenni, de így lehet érkezik Rooney, aztán vhogy beépítem ☺️ -
dkaro
őstag
Kirakom ezt a party baget, ha ugyan olyan szar lesz mint az előzőek akkor valószínűleg ez lesz az utolsó
-
Nandinagy
addikt
Csak most emeltek a price rangén. Hirtelen 2.5 milla lett. Így az is eldőlt, hogy nem lesz Sakám még egy ideig

Az a Saka egyrészt hiányposzt mert rm másrészt a mostani metához tökéletesen illeszkedik mert játszhatsz vele szárnyvédőt,cm-t,camot,szélsőt,csatárt és mindenhol fullos lesz. Mostanában kellenek is az ilyen játékosok mert szinte meccsenként más taktika kell az emberek ellen. -
Mrguba
őstag
Milyen erdekes 1 db SAKA sincs a piacon XBOXON
-
EA's hit
addikt
Nekem egy Group Stage Kimmich esett (90). Egy baja hogy lassú, de 8-as chemen tudnám berakni a szintén 8-ason lévő Tonali helyett. Használja valaki? Megéri?
-
skroy
senior tag
Ide egy Record Breaker Sancho esett. Egész használhatónak tűnik.
-
Aguinaga
őstag
Biztos nem rakom ki, tegnap kiraktam CM Jones-t, elment rá minden fodderem +150k (ebből is sejthetitek, mennyi meg milyen ratingű fodderem volt).
-
Kristof_94
nagyúr
Megnéztem én is, de nincs hozzá elég fodderem, ami mondjuk nem is baj!

Nem sok lap van, ami segítene.sz_abika: Kicsit túl van "hájpolva" az a lap.
-
PeetR
aktív tag
Ide HL Goretzka, cserének jó lesz.
-
thebigK
addikt
Vegre legalabb valamibe eltudom sutni az untrade dupla sommer laporte parost, alig varom az OTW Aké-t a packbol
-
gjoe
addikt
Ebben a party bagban csak egy player van?
Vagy a felsoroltakból mindből 1? -
m4rk.89
aktív tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Pack-ben volt és szerintem jó játékos, nem szívesen cserélném le.
-
Digestive
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
Azért van benne.
Rengeteg a hulladék lap ebben a felhozatalban. Én nem is adok érte egy 84es csapatott +2 IF. -
Madn!ght
addikt
Úristen, ekkora tryhardolást, ami a friendliesben megy.
Komolyan mondom hánynom kell. Most így hirtelen azt mondanám ennyit nem is ér az a szerencsétlen lap. -
sz_abika
addikt
Bár nagyon gyász a droprate ma ( a 82-88as upgradeből board sem jött ), de kiraktam Rooneyt. Csatár akkor?
-
-
Mrguba
őstag
-
Madn!ght
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
A 78-as lapja életveszélyes! A wl-en betettem poénból, hát a statjait meghazudtolva szórta a gólokat.
Egyelőre még nem döntöttem el, hogy elég lesz-e a 85-ös lapja, vagy kínlódjak a 87-esért. -
|AP|
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
nem már "golden goal" a csapatnevem

...mérsékelt sikerrel
-
eM'82
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Bizony. :)
Pedig az elején győzelmi kényszer sincs.Pro tipp: rakd be Cucurella 82es lapját a Reiner csapatba mert így a 25 meccsből lemegy majd pár :).
-
Kristof_94
nagyúr
Hú, ez a Reinier hosszadalmas lesz, eddig senki nem lépett ki.

-
toxicjew
addikt
válasz
Madn!ght
üzenetére
Nem nagyon láttam, de gondolom pénteken jön az icon swappal együtt, meg esetleg a moments lapokkal. Az, hogy mi lesz benne, tavalyból kiindulva nem számítok hű de sok upgradere
Remélem Fernandes kap 2t, Bamba se lenne rossz (hazabeszélek
). Új OTWk is jöhetnek. Számorma eléggé érdektelen, vszinű még erre a promora nyomom el a rewardokat majd. -
Madn!ght
addikt
A winter refresh-ről van vmi infó?
-
dkaro
őstag
Remélem Aubama kap egy totw lapot
-
Madn!ght
addikt
Mid icon upgrade. A francia zászlónál majdnem elhittem. Pires... nincs több kérdés
(155k értékű, cserébe kb ennyibe került + az összes fodderem) komolyan, beleszakadnának, ha legalább az sbc értékének megfelelő értékben adna vissza?! -
taylorp
senior tag
Van valami működő glitch SB-ben?
-
Bence910905
tag
Mar a 82 es is eleg biztatoan mozog!
-
Raunchy
tag
Ez a Cucu jónak tűnik amúgy ☺️
Én szeretem ezeket a küldetéseket, tavaly is jó volt pl Mendy, Brúno Fernandest is ki lehetett így szedni és bitang lapok is voltak.
Csak az egészet SB ben? 🤢🤮🥵 -
v-man
őstag
Hiánypótló, laligás balszélső
[link] -
thebigK
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Szerintem is ST. Szelre pazarlas, es az 5*WF miatt is csatarba tennem
-
eM'82
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
RCAM, RW, nagyjából mindegy hogy írom, formációtól függ :)
-
Nandinagy
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Te komolyan kiraktad Eusebiot szélre Mbappe javára?
Ne már Kristóf. 4231ben a szélső camok rw/lw-nek felelnek meg. Eusebio csatár Mbappet meg rakd ki valahova szélre. -
eM'82
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Akkor hagyd úgy. :)
Eusébio mindkét poszton patent, de Mbappé inkább ST, mintsem CAM.
Vagy: Neymar CAM,. Eusébio - ST, Mbappé - RW -
bubuska10
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Szerintem prime Pelé se lenne rossz megoldás - bár kérdéses, hogy hogyan tudnád beépíteni.

-
Kristof_94
nagyúr
Szerintetek Mbappe vagy mid Eusebio lenne a jobb csatár? Eusebio egyelőre jobb cam, de gondolkodtam a cserén!
A franciának nagyon jó a meccs/gól aránya. -
bubuska10
senior tag
11 winnél kiszállok Vágó úr. Bőven elég volt szopni ennyit is. Bár reward szempontból pont az a csicska pakkok teteje (silver 1) ha jól látom.
-
dkaro
őstag
Rivals nálam nagyon durván laggol ma. Rendes pingidőt ír ki meccs elején de meccs közben kb 5mpként villan a pirosjel és megakad a játék. Ez akkor vicces amikor lőnél mert akkor nem érzékeli milyen irányba nyomtad lövéskor a kart, elég sok lövésem ment ma az ötösről bedobásra

-
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Komolyan mondom hánynom kell. Most így hirtelen azt mondanám ennyit nem is ér az a szerencsétlen lap.