Hirdetés
- OLED monitor topic
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- LG LCD és LED TV-k
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Hisense LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stylerr
addikt
Ilyen van geci? Csinálom ezt a tetves objektívet, már csak 1 win kell, és ha RQ-znak ellenem én kapok DNF-et. Eddig nem volt ilyen. Ez mi? Most miért kezdte el? Másnak is ilyen lett?
-
RigóZsolesz
tag
Csináltqm 3db 81-87 upgrade ét. 2x 81 es játékos. 3. Werner duplicate. Nem adtam el még. Holnap Man Utd játékost megvárom.
Egyébként a duplicate játékos magától elvész valamikor? Vagy amég nem dobom el quick sell el addig marad?
Jah + én is azon agyalok hogy kiveszem a packokat tokenért és kinyitom. De mivel 8 token szerezhető meg, így nem tudom melyik kettőtt vegyem ki. Ultimate+83+ on gondolkozom. Vagy 85+83+? Eddig 2 Ultimate packot nyitottam sb meg valamilyen reward volt 200 mecs meg 500 gól asszem. De semmi értelmes.nem jött az Ulti packokból.
-
dkaro
őstag
Köszi srácok, akkor írhatták volna rá azt de mindenképpen megy a kezdőbe
-
dkaro
őstag
Hiába CAM hivatalosan inkább cdm? Az se gond mert Hendersont is siman padoztatom. Akkor megy rá a shadow és megy hátra. Köszi
-
Nandinagy
addikt
Minek tennél rá huntert? Blanc egy full védekező játékos. Esélytelen támadásra használni 2* skill meg 3* weak footal.
Shadow jó lesz rá.A játéknak megint mibaja van? Van 3 rivals meccsem a csoda digi nettel szétlaggolva is leikszelek azt 0 darab pontot kaptam.
SB-ben 20 lejátszott meccsem van azt ugyanígy 0-t kaptam az utolsó meccsen
Remélem feldugja magának az ea a pontjait akkor
-
dkaro
őstag
Kivettem a baby ikon pakkot és Blanc jött belőle. Örülök neki mert pont CAM vagy CDM poziba akartam embert. Martiallal lesz párban CAM-ben előtte Salah.
Milyen chemstylet tegyek rá szerintetek? Futbin anchort mond vagy shadot de előbbi nem tűnik logikusnak nekem, inkább shadow vagy hunter tűnik annak.
@taylorp: igen. -
Kristof_94
nagyúr
Nézegettem ezt a Vidic lapot, olvastam róla véleményeket és egyre inkább kezdek róla lemondani.
Vicc, hogy egy Gomez vagy Varane lazán jobb nála...
Szóval szerintem nálam is a csomagok lesznek, mert más ikon nem tetszik, illetve Suker igen, de ő meg szerintem drága. 83 és 85+ csomagok szerintem jók, mert ha még nem is kerül bele TOTY vagy az aktuális promo lapok közül bármelyik, akkor is ad némi foddert.
Ha az ultimate csomagot nem veszem ki, akkor meg egy base or mid csomag is beleférne. -
redtamas
csendes tag
Sziasztok,
Hiaba nyomkodom hogy induljanak be a jatekosaim, sokszor nem csinalnak loszart se, ennek lehet koze ahhoz hogy ilyen 60-65os pingem van? -
thebigK
addikt
Az aranygól szabályt tartva elég gyorsan ki lehet szedni az összes online swap lapot, tök fölösleges teljes meccseket lejátszani, ez a mód most nem arra van, hogy élvezzük. Be is váltottam a 2 ulti pakkra, meg az 5db 85+ pakkra, mondjuk kurvára nem érte meg
2 ultiból ramos volt a legjobb, míg a 85+ pakkból kane, navas -
Nandinagy
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Tavaly 1 játékost szavazhattunk meg nem? Azért lett CR a 12. játékos
-
sz_abika
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
De van, lényegében L2 shieldingre épül low rated 70alatti csapatra, csak nem instant megy. Ezt tavaly is lehetett játszani i, de kb meg kell találni a megfelelő játékos párt a pályán. Ramos vs 160centis bronz argentin csatár.
Mintha azt írták volna hogy addig shieldingeled a labdát az ellenfél 16osanal míg pont mögéd kerül az AI es akkor elengeded.l az L2t... Még nem próbáltam. -
dkaro
őstag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Azt sejtettem hogy azt csinálok amit akarok

De ha ezen már nem variál az EA akkor kiveszem ma az ikont, a pakkokatt meghagyom januárra a TOTY-ra.@Kristof: Csak 75 alatti csapat ellen játsz, első félidőben vágsz nekik 8-10 gólt másodikban tvzel. 4nél nem szoktak többet rúgni.
-
Nandinagy
addikt
Na igen
Ugyanígy vagyok. Sok streamert láttam, hogy november eleje óta 100k-s csapattal tolja, hogy majd totykor robbant. 2 hónapot szenved , hogy utána 4 hónapig jó csapata legyen
Utána ugye lassan érkezik a TOTS is meg a tavalyiból kiindulva a Birthday lapok is elég prémium kategóriásak lesznek. -
eM'82
addikt
válasz
Nandinagy
üzenetére
Bízom benne hogy év végére, TOTY előtt lesz egy jobb promó, akkor ellövöm az Ultimate Pakkokat, plusz jön a 200. rivals winért is az Ultimate pakk. Csak lesz valami használható a 3ból.
TOTYból nyitnék valami PL-est, aztán séta. La Ligásnak amúgy se kellene most kapni, én meg főleg rájuk építek.
Felix-et amúgy az untradeable Ultimate pakkokból akartam kirakni, aztán rájöttem hogy mi a francra várok, telik az idő, a játéknak hamarosan a felénél járunk, nem tartogatok se pakkot, se foddert sokáig.
-
bubuska10
senior tag
Miért is érdemes megcsinálni ezeket az icon swap objectiveket? Ha jól látom, csak 60-as játékosokat kapsz értük. Be lehet őket cserélni majd igazi iconra?
-
Nandinagy
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Engem az idei toty nem mozgat meg. Nem kiabálom el előre de szerintem tele lesz bayernessel. Azzal meg megint nem tudok mit kezdeni sajnos
Reálisan a CR,Mbappe,Neymar trió közül jó ha 1 benne lesz de max 2. Nyitnék egy untrade kimmichet például vele mit kezdjek?
Meg kicsit tartok tőle, hogy az íé is készül erre és brutálisan lehúzzák a pack weightet majd. Szerintem 5-ből 3 ember elrakja totyra a packot.
-
taylorp
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Milyen jó is volt a 20-ban a fake shot glitch.
-
Nandinagy
addikt
-
dkaro
őstag
Én is Digestive kolléga mintájára tervezem kivenni a pakkokat:
Baby ikon pack
2 Ultimate pack
25 83+ pack
5 85+ packHa megvan most elérhető 8 swap akkor szerintetek kivehetem nyugodtan a baby ikon pakkot vagy érdemes megvárni a második adag tokent, hátha variálnak valamit és kerül be valami plusz?
-
Mrguba
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
De van...lejatszod

-
Kristof_94
nagyúr
Valami működő sb glitch nincs most?
-
eM'82
addikt
-
eM'82
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nézz közben sorit, vagy YT-on valamit :).
-
Kristof_94
nagyúr
Na, az olasz liga is megvan. Hátra van még a francia és a spanyol, remélem azokkal a csapatokkal könnyebb lesz. Aztán mehet a 3 sb token, onnan csak 1 meccs van meg. 14 meccs az elég hosszas szenvedés lesz.
-
eM'82
addikt
Osztán Nejmá'nak miért ment feljebb az ára 70-80k-val? Marquinhos miatt? Én ezt nem tudom követni
-
gjoe
addikt
persze irány az kell
Szjoci27: Én értelek, de ha meccseket akarsz végigtolni akkor indíts rivalst, friendlyt, WL-t, van rá ezer mód.
EZ MOST EGY FELADAT volt amit mindenki gyorsan le akar tudni mert nincs ideje 60 meccset végigtolni csak ebben plusz a rivals az sb meg wl mert akkor már 120 meccs felett vagy/hét és ezt szorozd meg 20percel kb meccsenként.
Segítek 2400perc az 40 óra!!!!!!!!!!!
Ez egy játék és nem szabad véresen komolyan venni!
Amúgy is elég toxikus a közösség, és végre szerintem az egymás segítése pozitív, úgyhogy ajánlom inkább csak a pozitív oldalát nézni a dolognak.
Gyorsan bezsákolhatod a tokeneket utána tolhatod amit szeretsz. Pont.
Részemről ennyi. -
v-man
őstag
Tegnap én is megvettem, eddig nagyon tetszik, tavaly a zöld CF lapja volt meg, de most pont jó az RW, ingame csatár persze, nagyon jó a dribbli vele, ahogy a számok alapján el is várható, a passzolás és befejezés is kiváló. TOTS-ig csak Messivel lehet upgradelni, így mindegy már ha bukok is rajta százezer v több coint. Egyébként tényleg olcsó előző évekhez mérten, ilyen hogy bőven 400 alatt menjen előző fifákba úgy emlékszek inkább március körül volt már.
-
Szjoci27
tag
Nekem nem gond, ha kikapok, nem az egóról szól. Szimplán azért kapcsolom be a konzolt és kezdek el játszani, mert meccseket akarok játszani, nem csak 1 gólig. És a friendly meccsek a leginkább játszhatóak, legalábbis nálam.
Szerintem ezt sem nehéz megérteni.Amúgy meg nem egy olyan is volt, aki már akkor kilépett, amikor még el sem kezdődött a meccs, csak közép kezdés lett volna.
-
eM'82
addikt
válasz
Nandinagy
üzenetére
Kiraktam ma Joao-t, plusz megvettem CR-t. Megnézzük mit tudnak. :)👍 Bár igazából rajtam múlik.
Nem sokat kellett költeni Felixre, kb 40k a chemek miatt.
Viszont nagy lapom már nem maradt. De Bruyne BL-es, Correa fejlődő lapja és a storyline Lacazette se élte túl a váltást :D.
Neymar meg jön majd padra
A friendly-re reagálva: én nem vártam el hogy kilépjenek, de 1-0nál is kiléptem, ha úgy volt. Minek szenvedni? Nincs tétje.
Amit még pénteken írtam engem is az baxott fel: 1-0ra vezet, egyenlítek majd kilép, illetve 2-1re megyek, kiegyenlít és kilép.
Twitteren láttam hogy sokan csinálták így: tanító szándékkal. Korrekt, nem?
És mindezt Div3asok ellen.gjoe: +1
-
gjoe
addikt
Szerintem nem nehéz elfogadni ezt az 1 gól/win dolgot, csak túl kell lépnie az embernek az egóján. A leadott meccseim minimum felét tuti megnyertem volna, de mien áron? Azalatt behúztem a 6 wint.
-
Szjoci27
tag
Én sem értek egyet a kilépkedéssel!
Kezdjük azzal, hogy ez egy játék, elvileg azért lépsz be, hogy JÁTSZ.
A másik meg, hogy a mai világban mindenki mindent azonnal meg akar kapni. Ha egy játékban türelmetlen az ember és nem hajlandó tenni azért, amit el akar érni, akkor mi van, ha az életben jönnek nehézségek? Költői a kérdés, mindenki válaszolja meg magának.
Én azért lépek be a játékba, hogy játszak, nem azért, hogy a klubban lévő lapokat nézegessem. És a wl-el szemben, a friendlyben legalább jó meccseket lehet játszani.
-
RyanGiggs
őstag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Na és mit gondolsz TEGLADOBALO FC-ről?
2-0-ra mentem, amikor elkezdett (ahogy a kolléga is írta) Tryhardozni?!
A másik kolléga fentebb írta, hogy 4-1 után kezdett el vele valaki Tryhardozni.
Ezekről mi a véleményed?"Tryhard 1-0-ról visszajönni?" Nem, csak értelmetlen hajtani még, hogy meglegyen az 1-2 bravúúúr! Vagy ahogy a kommentátor mondja a végén, Big Dráma!! oooohaaa!
-
Stylerr
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Segítek, jó?
Ha mindenki kilépne az első gólnál, akkor sokkal hamarabb kész lenne mindenki ezzel a swap objektívvel. Szerintem senki nem élvezi, mindenki túl akar lenni rajta.
Gyors matek: Ha 1-0-nál ugye mindenki kilép akkor pörög az egész, de ha te leállsz tryhardolni, hogy egyenlíteni meg győztes gólt akarsz szerezni az kinek jó? Elárulom senkinek. Ha már megkaptad az első gólod, akkor sokkal időigényesebb megfordítani a meccset, mint esetleg a következő ellenfelednek belőni az első gólt.
Vagy én vagyok hülye? Nem így lenne logikus túl lenni ezen a nyamvadt swap farmoláson? -
RyanGiggs
őstag
Örvendek! Én áprilisi vagyok

Ugyan nem kötelező játszani a játékkal, de szeretek!

Ha már van ilyen opció, ahol lehet egy kicsit is haladni, akkor haladjunk már, mert én se leszek fiatalabb... Nagyon sok küldi van ebben a játékban, mindegyiket nem lehet megcsinálni, végre ez egy könnyű feladat, végre lehetne haladni, akkor haladjunk már egy kicsit,
WL-ben találkozunk!!

Akkor majd összemérjük erőinket, de ne itt egy friendly meccsen.
Köszöntem
#7247: ott a pont!

-
Stylerr
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Mert minek tryhardolsz? Ha friendlybe akarsz tryhardolni akkor menjél classic matchet tolni. Semmi értelme egymás idejét húzni a swap miatt. Ennyi.
-
RyanGiggs
őstag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Mert nekem pl a 30 WL (kötelező végigjátszani) meccs után, 39 évesen nincs annyi időm mint neked, hogy még 30-at végigjátszak egy friendly-n is, sőt... a friendlybe még vereség is van, tehát minimum 60 meccset lejátszani még... hát nem is tudom!
Nehéz ezt kolléga neked ezt elmondanom.
Asszony már sík ideg a hétvégén mert az EA kötelezővé tette a 30 WL meccs lejátszását (remélem tudod miért), és akkor még jön a friendly, plusz az SB, ugye ahol a gép nem lép ki, de kell a token...! Ááá hosszú, nem érted ezt. Majd ha idősebb leszel megtudod!
-
sz_abika
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Futbin / Redditről indulva van egy első gól felfogás, ami nem más mint egy sima gentlemen agreement. Végre összefogott valamiért a community, ennyi. Nyílván nem tud mindenki erről, de egy 15perces meccs időtartama alatt , kb 3-4 győzelmet összelehet ütni ezzel a módszerrel.
Kivételek mindig akadnak, én is itt ülök már a 40.gólomat elszenvedve kb, de majd megvigasztalom a befőttes gumit és erjedt lekvárra rakom vissza

-
Fifaisshit
őstag
válasz
RyanGiggs
üzenetére
Reg vitaztam mar valakivel itt .......
de boduletes tevhitben elsz
1. miert kene barkinek is kilepni mert baratsagos meccs ???
2. Elobb voltak ezek mint a swap kuldetesek.....
3. Gold players
jumbo rare players
mega pack
ultimate pack
Rare players pack ........csak ennyi indok hogy valaki nyerjen ne lepjen ki es jatsza le a meccset.
koszontem
-
Ragnar17
tag
válasz
RyanGiggs
üzenetére
Hu, nem gondoltam volna, hogy a kisebbséget képviselem itt a fórumon, de én veled vagyok.
Szerintem sincs értelme egymás idejét húzni.. Mindenkinek sokkal gyorsabb, egyszerűbb, ha "minden meccs 1 gólig tart".( Egyenlő feltételek..) Nem is nagyon értem itt az embereket, akik szerint gyerekes, vagy hogy mi értelme kilépni?
Mégis mi lenne az értelme, az hogy haladj. Nem jobb az, ha félóra alatt megvagy? Ha már az az EA olyan amilyen, legalább egymással ne legyünk már ilyenek..Kérdem azokat akiket vért izzadnak, ha kapnak egy gólt..Nem tünt fel, hogy 10/8 ember kilép ellenetek? Valószínüleg igen, mindenki gyerek.
-
RyanGiggs
őstag
Azt nem tudom, hogy lesz-e olcsóbb, én még 700k-ért vettem, de nálam eszméletlen teljesítményt nyújt a pali. 4-2-3-1 csatárként használom, és lövi a mesterhármasokat, jól passzol ha kell, egy zseni.
Tokeneket vele kezdtem esp1-es csapat, fél óra alatt megvolt az egész.
Azonnal rúgja a gólokat.
Utána jött a cirkuszom az eng1-el, H.Kane először elől, hát egy hányás a pali.
Sterlinget tettem aztán előre, jöttek is az eredmények!
Na szóval, csak ajánlani tudom Ször Lionel Mösziö Mösszi
Szerk.: Ti mit gondoltok Ansaldiról? Nagyon jó lenne lentre nekem Messi-hez.
Jó lesz sokáig? Kis túlzással a játék végéig?
Elég jónak találom a statjait. -
LendvaiFeri1
veterán
válasz
Bence910905
üzenetére
Az a te döntésed.
-
gjoe
addikt
Még olcsóbb lesz. De mikor már megvennéd akkor meg lesz jobb lap majd amit akarnál de az drága lesz ezért arra vársz hogy az csökkenjen, és mikor lecsökken akkor.....................
Szóval ha van rá és akasrz messivel játszani vedd meg
Én alig vártam hogy megvehessem stoichkovot mert tavaly vagy 1000 meccsem volt vele
És amint lesz annyi coin akkor öcsi bá is jön
Szoboszlai mindig ott van a kispadon és ha nyerőben vagyok akkor jön a második félidőre, mert az a legnagyobb orom ha vele rúgok gólt -
Bence910905
tag
Meglett a 8 swap be is valtottam base icon packre.. Zambrotta jott ugyh igazabol boven jol jartam a maradek 10 meg megy toty alatt csomagokra.. A kilepkedesrol meg annyit h keves embernek van ideje annnyit jatszani hogy vegig nyomjon heti 100 meccset. .. Ugyh 0-1 nel en is kilepek ahogy illik
-
gjoe
addikt
Én keményen beívelem arra kis üres területre, és nálam 10/5 paulinho befejeli
Swap: mindenkinek van igaza ne itt tépjétek egymást
Tegnap nekem is volt aki 6-0-nál lépett a család már röhögött rajtam mert állandóan azt kiabáltam hogy de miért?
Aztán csináltam a bolasie küldit 10 meccs elég volt a 7 winhez, csak az outside gól kellett
Ráírtam a kövire, megrúgtam a négyet plusz ő is és hagytam nyerni
Utána a többi meccset kigumizva leadtam, mindenki megköszönte kivéve egyet mert az végig gólörömködött ( szóval vannak valódi gyökerek) -
elod22
senior tag
Szerintetek Messi ára miként fog alakulni az elkövetkező 2-3 hétben? Van rá esély, hogy még ennél is olcsóbb lesz? Csak mert már most nagyon olcsó az előző évekhez képest. Vagy csak nem annyira jó idén, azért ment le viszonylag hamar az ára?
-
RyanGiggs
őstag
válasz
taylorp
üzenetére
Elmondom, az ilyen még a gól visszajátszást is végignézné!!

Az összeset!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
4-1nél már hova tovább? Nem tudom megérteni, hogy miért nem lép ki.
WL-nél én sem szoktam, de ott múlt héten volt olyan, hogy 0-4re ment az ellen, de a vége 7-4 lett nekem!
Eddig ez volt életem legnagyobb fordítása.
Valószínűleg már teljesen elengedte a mérkőzést, nem tudott felpörögni...!
Mit érezhetett a végén, kapott egy hetest!
Na az egy jó meccs volt (a számomra), hajtottam a végsőkig, de egy friendlynél nem fogom ezt tenni. -
sz_abika
addikt
válasz
taylorp
üzenetére
Inkább az a durva, hogy látom a szemem sarkából, hogy 0-15 a meccsem most és emberünk még tol hozzá gólörömöt is, pedig azért egy befőttes gumi ellen játszani az tényleg DIV11 már

Azért fülem ebbe a 'play15'be - a holland csapat a klubból nagyon rendben van 11 meccs alatt meglett a 10W mostmeg ülhetek még 1,5órát AFKban hogy teljesítve legyen egy olyan lapért ami már be se fog kerülni a kezdőbe, de mondjuk a squad battles egy fokkal könnyebb lesz védelemmel.
-
mcwolf79
veterán
Az egyébként placebó , hogy úgy tűnik mikor a védőkkel nyargalok a támadók mellett mintha gyorsabb lenne a játékosom, mikor a gép irányítja? Mikor átveszem az irányítást szemmel láthatóan lelassul.
-
-
RyanGiggs
őstag
válasz
Nandinagy
üzenetére
TEGLADOBALO FC is így gondolta pontosan!
Rúgtam neki két gólt, vártam hogy kilépjen, hát nem tette...
Sőt addig nyomta míg 2-2 lett, ráhagytam a dolgot, ki is léptem!
Jön majd a következő, aki ellen nem kell szenvedni egy friendly meccsen, és idegeskedni mint a WL-en, nekem az az idegesség elég, nem kell még egy. -
Nandinagy
addikt
válasz
RyanGiggs
üzenetére
Nem azért dobták be. Hanem mert szétbaszta az alsóbb osztályokat a sok derankoló.
Az,hogy iksznél kilépsz iszonyat gyerekes viselkedés szerintem. 1-0-nál meg max akkor lépek ki ha látom, hogy tud is játszani az ellenfél. Nem az, hogy valami vak talál ellenem egy gólt aztán még lépjek ki mikor 5 perc alatt fordítok ellene. Ha már leülök játszani akkor felőlem végigmehet minden meccs. -
v-man
őstag
válasz
Madn!ght
üzenetére
Szögletre van vmi bevált kombó idén? Én egy wlen egy gólt bírok összehozni kb átlagban szögiből

Pedig van pl Llorente v Milinkovic-Savic fejelni, vagy akár Lenglet, az új Casemiro se alacsony, mégis teljesen hatástalan. Előző években azért pár meccsenként volt legalább találat. -
RyanGiggs
őstag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Szerintem pont azért kell(ene) kilépnie, hogy haladjunk!
Ez egy friendly meccs, nincs jelentősége.
Ráadásul van egy pár liga amin végig kell haladni.
Ha mindegyiket végigjátszaná mindenki, akkor kb sosem jutnánk a végére!
De biztos el vagyok tévedve!

7221: Tényleg nincs beleírva hogy 1-0nál ki "kell" lépni, ez egy iratlan szabály!
Természetesen, ahogy egyenlít már lépek is ki.
Adok neki gondolkodási időt!
-
Nandinagy
addikt
válasz
RyanGiggs
üzenetére
Már ne is haragudj de ez milyen hozzáállás? Ez egy játék. Miért kéne bárkinek kilépnie? Nincs beleírva a játékszabályzatba, hogy 1-0-nál ki kell lépni. Ha valaki játszani szeretne akkor mivan?
Az meg, hogy te kilépkedsz döntetlennél csak gratulálni tudok hozzá. Még mindig a legchillesebb játékmód a swap. Mi bajom lesz ha ne adj isten kikapok előnyről? A világ nem dől össze tőle. -
LendvaiFeri1
veterán
válasz
RyanGiggs
üzenetére
Uhh, ez picit merész volt.
A csúcs az volt mikor szeretett nemzetem akiket úgy szeretek, Bajer Leverkusen volt a jele, vezettem 1-0-ra, 1-1, aztán megint 2-1re vezettem, és nem lépett ki.
Nyomott, hajtott mint a disznó!!
Miért, mit kellett volna csinálnia? Miért kellene kilépnie? Azért, mert csak barátságos meccs?
Picit el vagy tévedve.
-
RyanGiggs
őstag
Tegnapi wl-en G3-om meglett, ma meg elkezdtem a tokeneket...
ESP1-es csapatommal fél óra után megvolt, most váltottam, de nem is ez a lényeg...
Hanem hogy tényleg vannak olyan idióták akik akár képesek (lennének) végigjátszani a meccset. A normálisak egy gólig mennek, kilépnek!
Ezért is volt az ESP1-et fél óra alatt, most az ENG1-el szenvedek, mert nem képesek kilépni.
Most egy picit berágtam rájuk, lövök egy gólt, és ha nem lép ki és egyenlít, akkor fogom és én lépek ki!!
Így neki is döntetlennel számolja el!
Csak hogy egy kicsit gondolkodjon már el, ez egy friendly meccs, nem wl!!!A csúcs az volt mikor szeretett nemzetem akiket úgy szeretek, Bajer Leverkusen volt a jele, vezettem 1-0-ra, 1-1, aztán megint 2-1re vezettem, és nem lépett ki.
Nyomott, hajtott mint a disznó!!
Igazi nyomoronc aki nem bír veszíteni!
Persze a 2. félidő végén egyenlített, ki is léptem. Nem majd belemegyek egy hosszabbításba is, persze!!Bocs, hogy ezt megosztottam veletek, de picit dühös vagyok!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
LendvaiFeri1
veterán
Online leauge swap küldetésben a loan játékosok szerződése csökken?
-
Nandinagy
addikt
Ugye ez most csak valami vicc, hogy a túl sok kilépett ellenfél miatt nem tudok játszani ?
Így valóban sokáig fog tartani a swap. 10 win meglett 30 perc alatt a 11.-t már nem számolta...
-
gjoe
addikt
marquinost én is kiraktam, és cm-ként használva nagyon megérte, kapura lőni nem szabad vele, de a passzok amiket ad az tökéletesekj, és nagyon jól védekezik. Aki betudja építeni annak kötelező darab szerintem
-
mcwolf79
veterán
Biztos noob kérdés: SBC -ben ha valamihez icon swap kártya kell az kit jelent?
-
Nandinagy
addikt
válasz
thebigK
üzenetére
Just ea things
Írtam nekik, hogy kellene a 86 duplicate Varane ha más nem sbc-be. Az indiai ügyintéző vissza is írt egy gyönyörű levelet, hogy megértik a problémám és dolgoznak rajta.(nyilván)
Na most azóta 3 levelet kaptam, hogy értékeljem az ügyintézésük csak épp látszatja nincs neki
-
-
thebigK
addikt
A quick sell recovery miota nem mukodik appon?
-
Aguinaga
őstag
Van valami tipp, mibe lehetne 600k-t fektetni? PS platform.
Másik: Freeze Thorgen Hazard lapját próbálta valaki? Hallom, hogy eléggé op, most 200 körül elhozható (este még 250 volt). Bár BPL csapatom van, de be tudom építeni, ha annyira jó -
Nandinagy
addikt
válasz
mcwolf79
üzenetére
Szerintem add el. Nálam a szélsővédők ugyanazok mint a kapusok. Ha van egy Mendy+Semedod akkor kb TOTS-ig megvan oldva a szélsővédő kérdés. Max swapban érdemes rámenni egyre aztán ő ugyanúgy kihúzza TOTSig és legalább a linkel se kell törődnöd. A pénzt meg nem muszáj most elkölteni
Tavaly Robi Carlos nálam is 1200 meccset játszott amíg nem nyitottam egy FB Theot. -
K.J
senior tag
válasz
mcwolf79
üzenetére
Az ikonok bárkivel linkelnek, ezért jók. Ha saját nemzete mellé rakod, akkor evidens, hogy maxon lesz az ő chemje is, de nem vészes ha nem, mert átlag 1 számmal lehet csak kisebb(nem ide értve a pozícióját) , szóval egy manager ugyanolyan nemzettel és kész is.
Én nem adnám el! Nálam a baby tavaly ikon swapból instant kezdő volt és sokkal biztosabbnak is éreztem azt a jobb szélt ezáltal. Később tots Cuadrado váltotta, de akkor is maradt kezdőben, csak átment bal oldalra 8 chemmel.
Nagyon jó védő! -
mcwolf79
veterán
Asszem eddigi életem nyitàsa egy 50k-s pakkból. Lehet most kompenzált a játék az eddigi copàs miatt. Felmerült bennem hogy eladjam-e , de marad, mert kreditért nagyon nem tudnàm annyira már fejleszteni a csapatot , hogy megérné eladni. Az ikonok chemistry-je hogy alakul ? Ugye nekem LaLiga-s csapatom van , de nem rontotta le a chem-et az olasz RB játékos
-
Madn!ght
addikt
Jómagam 17 winnel zártam. Tegnap este 19 óra körül ültem neki, 2-re végeztem is. Azért egyben elég kimerítő 30 meccset letolni, még ha voltak rövid meccsek is az elején. Részemről 1 rage volt, illetve volt olyan is, hogy 4-1ről 5-9re fordítottam. (120 perc volt a vége)
11 win után elég nehézkesen ment, ott volt egy erősebb delayhullámom. 14 winnél maradt 3 meccsem, mondom próba, erre mindhármat sikerült lehozni.
Teszteltem a Vidic-Hierro párost a védelemben, hát vegyesek az érzelmeim. Ezek a leshatáron kempelő kiugratós taktikákat még mindig nehéz lereagálnii velük, talán többször kellene hagyni autoblokkra őket. (Sajna beidegződés, hogy mégis beváltok)
Konklúzió, hogy másoknál a Gomez-Varane-Mendy trió sokkal hatékonyabbnak tűnik. Vidic jól zárja a szögeket, viszont sajnos shadow-val is kevéske a maxpace bábuk ellen a sebességük.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Huawei P20 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Shadow jó lesz rá.
2 ultiból ramos volt a legjobb, míg a 85+ pakkból kane, navas

Jó igaz legyünk gyorsan túl rajta, de hogy ez elvárás az nagyon erős...