Hirdetés
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
JackeL
tag
Nyitottam ma egy untrade mid Crespot. Használható valamire vagy majd valamilyen sbcbe jó lesz?
-
Mrguba
őstag
Semmi hir mikor.javitjak ezt a frindli gol bugot?
-
RigóZsolesz
tag
Egy Neymarnak még örülnék én is :D igaz hogy több mint a fele pénzem el packoztam, de még ilyen 800k körül van. Szóval megtudnám venni. De várok vele. Előtte kipróbalom Makelélé mid lapját :)
Egyébként nyomtam 4 wl mecset most 4/3 win. 4/4 lehetett volna, de nem akart nagyon bemeni semmi xd
Most hibátlan volt majd nem a játék: ez pillanatnyi öröm lehet csak? :D -
Kristof_94
nagyúr
-
eM'82
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Én majdnem vettem egy RTTF Wijnaldumot 800k-ért, aztán vártam és láttam hogy zuhan az ára. Most még van nála jobb alternatíva, főleg ennyiért, mire frissül az értéke addig még lesz 2-3 promo, meg SBC lap.
Ez a PPick upgrade nekem felemás: Bale, David Silva, Koke, Thiago, 82es IF lap. De volt egy csomó más értékelhetetlen lap is.
Tolom tovább. Neymar kellene, vagy Mbappé. Mint mindenki másnak, csak valakinek bejön.
-
Aguinaga
őstag
Na, kivettem swapból a base ikon packot, természetesen egy használhatatlan Kluivert jött.
-
mcwolf79
veterán
Kifutottam a szerkesztési időből.
Az normális , hogy Xbox Series X-en inditottam az első WL-emet, de a játék szerint a régióm USA. Viszont sehol nincs USA beállítva, mindenhol Hungary a régió. Ez valami bug? Van ennek jelentősége? Mondjuk abból talán érdekes , hogy eddig 150-es ping-ű ellenfelekkel nem akart összedobni. Most a WL-nél párszor ki kellett lépnem a mez választásnàl, mert 150-es pinget írt ki. -
mcwolf79
veterán
Egy millió felett van az új Varane lap
Ezek amúgy normálisak

-
RigóZsolesz
tag
Tegnapi Base Icon Upgrage
+ ma reggeli 80+ Player Pick :D (Végre az áhított untrade Mbappe megérkezett :D )
-
Mrguba
őstag
Tok ji jogy nem.szamolja a frindli golt..igy nem lehet tovabbmenni a bronz weeknel
-
Szjoci27
tag
Köszönöm a választ!
hát nálam valószínűleg supersabként fog csak szerepelni, bár össze tudnék tenni egy félig meddig használható pl csapatot is. Viszont nekem most la liga csapatom van és nem akarom teljesen átvariálni a kezdőt. Meglátjuk. dkaro:
Köszönöm a tippet. Biztos, hogy ki fofom őt probálni, remélem beválik.
Aztán inkább olyan gondom legyen, hogy hogyan építsem be
De valószínűleg ma már nem kerül rá sor. Jelenleg játszhatatlan a játék nálam. A Friendly is
-
sz_abika
addikt
Na, mivel a meccset ott hagytam (16.perc 0-4) ezért írok egy kis szösszenetet ide, de csak azért mert nem vagyok Redditre belogolva.
Lejöttünk anyósékhoz vidékre, utca vége, helyi olcsó másod szolgáltató, fészbukolni ponnjó. Belépek champba 200-300 közötti ping, hát akkor jöjjön a 4G. Ez olyan 70-80ms pillanatnyilag, de elég dombos a környék baranyában, nem max a térerő, folyamat ég legalább 2 conn issuet jelző ikon a képernyőn, tehát nem gyors, de van packet loss.Ebben a környezetben takarodó után gondoltam megnézzük a champst...
Hehe. 0-6, 2 lőtt gól és az írás pillanatában 24 kapott. Nem azt mondom hogy stabil 5-0 kezdő szoktam lenni (voltam fifa 19es időkben), de ilyen sose volt. A legdurvább hogy érzem én is hogy fos, nem tudok idegeskedni, annyira rossz mint egy zs horror.
Ebben a játékban az nyer reakcióidő * input delay szorzata a legkisebb. Pillanatnyilag 3x rosszabb a kapcsolat mint Pöstön. Kezdjük sorjában:
- kick off: itt olyan mintha pufferelne valamit a rendszer, lassúX2 az eleje. Ha egy Wernerrel meglódulnak kközépkezdésből, nem tudom megállítani, mert mire átvált és cselekszik a védő, már nem ott van ahol az inputot elküldtem. Az első max 10.percben mindig kaptam gólt.
- passz/csel: én nem vagyok Ronaldinho, helyezkedésből és jól időzített passzokból építek. Ez full nulla, kontrából lehet max játszani.
- labdabirtoklás: Futpy szerint az elmúlt 6WL-t, 48-55% közötti átlag birtoklással játszottam. Most nem volt még 40 felett meccsem.
- kipattanók: mint a kosárban, ha nem tudsz lepattanózni, nem nyerhetsz. Esélyem sincs.
- egyéb érdekes játékmechanikai változások: sok a sárga, de a les még több, viszont ez utóbbi az ellenfélnél csapódik le elsősorban. Labdafizika is érdekes, hyperspeed kivágódások vannak lepattanókból, védésekből. Szerintem ilyenkor szinkronizál kicsit a szerver a két játékos között.
- és tényleg nem tudom magam felkúrni, úgy gondolok rá, hogy a 400 rivals points a legtöbb amit szerezhetek, hisz itt nem kapok skill rating minuszt legalább a vereségért.
Ja a Hazard dealből kiszálltam -40K-val, kitolt velem az EA, nem várom meg a zuhanás végét.
-
K.J
senior tag
válasz
Szjoci27
üzenetére
Én használom, nekem is nyílt még korábban egy untrade ucl.
Áradoztam itt róla, de senkit nem hatott meg
Szerintem abszolút jó kártya. A pozíciójában a legjobb én azt érzem. Bár néha megy cam, de ott is többnyire a szélső cam pozícióba, így kedvére szaladgálhat a széleken.
Rakj rá egy finishert és teszteld le! Nekem bevált
-
Kristof_94
nagyúr
10/7 a mai eredmény, a 3-ból ugye 2 vereség dc. Ez az ikon csomag még rá is tett egy lapáttal a mai napra.
Holnap remélem behúzom a gold 3-t, aztán nekem a hétvégére elég is volt. -
Szjoci27
tag
Srácok, én olyat tapasztaltam, amit még eddig nem. Délután játszottam 2 meccsset a wl-ben, most este neki ültem folytatni. Belépek, 38-as pinggel indult a játék. 20. percig rendben van minden, támadók, azt érzem, hogy irányítom a meccset. Majd jön egy szöglet, amikor kétszer egymás után megállította a játékot. Ezután, ahogy folytatjuk, full lagg lett végig a játék na meg persze delay. Mintha kb 100-as pingen játszottam volna. Így rögtön rúgott 2-t, másodikban kiegyenlítettem, de tudtam, hogy nem nyerek. 4-2 lett, úgy hogy egyszer Oblak adta oda Mbappenak a labdát, utána meg a védőm persze mást csinál, mint amit nyomok és szintén leszerelte Mbappe a kirúgás után.
Nyilván vannak véletlenek, de durva, hogy 2 szünet alatt teljesen megváltozott a játék.Pozitívum : nyitottam egy Salah-t egy megapack-ből
sajnos untrade, de majd kezsek vele valamit
mi a véleményetek Salahról? Használható lap? -
Mrguba
őstag
Gyerekek masnal sem.mukodik ez a frindliben loj 3.golt???nem szamolja mar az 5. Meccset jatszom es lovom a golokat
-
Digestive
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
Auba...
Már úgyis régen nyitottál valami értelmeset.

A következő panaszkodásodnál a nyitásokkal kapcsolatban összefogunk és bannoltatunk a topic gazda pozícióból! 🤣🤣
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
thebigK
üzenetére
Én is csináltam egyet, pénzbe nem csak sok lapba került. Rui Costa...
Az a vicc, hogy sima Bruno kb. mindenben jobb. Na de nem baj, ha esetleg egy jövőbeli sbc-hez kell majd ikon, akkor majd lesz némi haszna. Egy Cantona jöhetett volna, ma már majdnem meg is vettem.
Amúgy az mm adott egy Aubat, egy kis plusz zseton. -
thebigK
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
-
thebigK
addikt
Na csak beneveztem egy baby ikon pakkra. Hat, egy Hagiert kar volt
-
Bence910905
tag
Loan Maradonas untrade rare player beadta Neymart!

Es pont volt egy eladhato a klubban

-
Szjoci27
tag
Igen, az is parádés. Volt, hogy üres kapura az ötösön belül a csatárom lövés helyett elengedte a labdát. Azzal lett volna döntetlen a a meccs végén...
Hát elég szomorú, hogy az sem érdekli az ea-t, hogy ez simán észlelhető.eM'82: sajnos elég sok ilyet fel lehet sorolni. Múltkor kb a jobb oldali kapufa vonalából bal kulsővel lőtt Mane kapura a hosszú felső felé ment, de felsőléc lett, viszont onnan, a fizika törvényeit leszatva, a labda vissza pattant a másik oldalirányba a csatár elé és gól.
Kabaré....
Bocsi, ha érthetetlenül írtam le, nem könnyű elmagyarázni
a lényeg, hogy nagy kamu volt
-
sz_abika
addikt
Közben Haaland kint, 90es lap, ami azt sugallja, hogy az EA már tudja hogy jönni fog itt Winter Upgrade és 88 helyett menetből 90et kapott. (86,87 IF + specials).
A 88as TOTGS lapja megreccsent menetből, 30K, de az az érzésem, hogy ez vissza fog pattanni a pánik után, ahogy Lozano 2IF is tette.
-
eM'82
addikt
válasz
Szjoci27
üzenetére
Vagy mikor megnyomod a passzt, erre egy erőtlen lepkefing sikeredik belőle, épphogy csak vánszorog a labda, amiből kontráz az ellenfél. Na az csodálatos tud lenni. Nem , nem háttal próbálom ilyenkor, hanem szembefordulva a másik játékossal, hogy tutira menjen a passz.
Kristóf: na ez is közte van az indokoknak miért váltottam anno konzolra. Részvétem.
-
Szjoci27
tag
A fizika törvényei nem nagyon izgatták a készítőket
Engem a legjobban, legtöbbször talán az szokott felidegesíteni, amikor a játékosok mást csinálnak, mint amit nyomok a kontrolleren. Például előre akarok passzolni, erre csinál egy oldalpasszt, amit az ellenfél csatára kap és gól... Rengeteg ilyen van. Gondolom nem csak nálam létezik ez a jelenség
-
Kristof_94
nagyúr
Most indítottam el a játékot, megy az első WL meccs, ahol már az 5. percben ledobja ablakba majd visszaugrik a teljes módba.

-
skroy
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nekem szerencsére nem volt hasonló gondom egyik Fifa-ban sem, most sem. Remélem így is marad.
-
EA's hit
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nálam tavaly volt ez rendszeresen visszatérő gond, idén is előfordult már párszor, de nem sűrűn, és az elmúlt hetekben talán egyszer sem találkoztam vele szerencsére.
-
PeetR
aktív tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nem, minden ok.
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Kristof_94
üzenetére
Más PC-s kollégánál nem jelentkezett ez a legutóbbi origin update óta?
-
sz_abika
addikt
Eladtam mindent ami mozdítható, de nem látok semmit amit meg lehetne forgatni. Minden bébiikon ami most péntektől nyitható, már megy felfelé, ezen keresni már nem lehet adó után.
Üljek a pénzen dec 25ig aztán akkor shoppingoljak?
-
dkaro
őstag
Én elkezdtem a wlt mert szabin vagyok, 7 meccs 6 vereség ebből 4 hosszabitasban, lehet hagyom francba, nem is tudom miért kezdtem el. Silver 1max és még semmit se adott agyfaszon kívül
-
Szjoci27
tag
Már most látom, hogy ez a hétvége borzalmas lesz...eljátszottam néhány div rivals meccset. Már már szánalmas módon tolja a németeket a játék (és nagyon sok a német ellenfél). Gabriel Jesus minden beadást el tud fejeleni, a védők lepattognak róla... Volt, hogy 3-szor leszereltem, de tovább viszi. A hülye gyerek meg örül magának, hogy milyen jól jatszik. Egy meccset letoltam Wl-ben, 4-3-ra kaptam ki úgy, hogy sterling kettőt fejelt... Látom, hogy mit fog csinálni, zárnám a passzsávot, de a védő vagy nem megy oda vagy elengedi a labdát. Mégis mit lehet akkor csinalni.. Vicc. Persze ő kb a kotrollert is letehetné a kezéből, mert a védői úgy is szerelnem irreális módokon.
Az autoblokkról nem is beszélve. Ez is csak arra lett kitalálva, hogy a gameplay még inkább tudja tolni valamelyik oldalt.Megint sikerült felbaszni magam, de nem a vereséggel van a gond, hanem hogy a géptől kapok ki, nem az ellenféltől. Plusz még ezek a játékosok el is hiszik, hogy jók és nyomják a másikat lenéző gólörömöket..
-
bubuska10
senior tag
Itt valami árulás van.
SBC-hez muszáj volt megvenni David Nerest. Nélküle a keret 10 emberrel 91-es chemes volt (1 10-es, mindenki más 9-es). Megveszem. Ő egyedül 8-as, így csak 99 100 helyett a chem. Jó, akkor veszek rá LW-ből LM-re átalakítót. Megvettem, rámegyek, nem dobja fel azt, h át lehessen alakítani. Megveszem még 1x, plusz még az LM-LW modit is, biztos ami biztos. Rámegyek Neresre, és ugyanúgy nincs olyan opció. Reddit. Ott írják h FIFA 20-nál volt ilyen bug, ha kilépsz FUT-ból megoldódik. Kiléptem. Nem oldódott meg. Kiléptem a játékból, majd újra vissza. Ugyanúgy nincs ott a position modifier Neresnél.
-
Kristof_94
nagyúr
3 óra alatt egy alt Tab DC sem volt, erre 2. WL meccsen ablak módra vált. Komolyan nem értem...
-
Szjoci27
tag
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
RigóZsolesz
üzenetére
Szerintem ma már ideje lenne, talán november végén volt utoljára. Mondjuk egy szavunk sem lehet, mert amit kértünk teljesítették, kaptunk ikon sbc-ket...
Simán kiadhatnák a többit is valami irreális áron. -
toxicjew
addikt
Próbálta már vki baby Mooret? Gondoltam adok neki egy esélyt Van Dijk helyett. Picit lassabb ugye (VVD se Speedy Gonzalez...) viszont sokkal jobb a dribblingje ami jockeynál jól jöhet

Én meg se mutatom a szinte full gold csapatom, meg már bő 1 hónapja ugyanaz
De szépen gyűlnek a packok TOTYra, már 80 fölött járok
És ebben nincsenek ilyen fos gold meg jumbo szar packok. -
Bohus84
tag
-
RigóZsolesz
tag
Szerintetek ma jönnek új Icon sbc ék? Vagy az idén már nem várható?
-
Madn!ght
addikt
válasz
Digestive
üzenetére
Dilemmáztam én is a Teixeira lapok között, de végül a rulebreaker verizió mellett tettem le a voksot. Brutális a pali! Pedig van pár meta csatár a padon, de a játékstílusomnak nagyon fekszik! (Ingame mollet és Kante helyet cserél) Talisca se volt rossz, de a jobban kedvelem a Yedder féle fordulékony játékosokat.
-
Nandinagy
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Próbáld friendlybe
Mi úgy csináljuk egy haverommal. Először megcsináljuk a through ball+3 gól+outside box utána meg meccsenként 1 finesse és felváltva kilépkedünk.
2 óra alatt megvan 30-40 meccs már mindkettőnknek azt addig meg elbeszélgetünk
-
gjoe
addikt
Jó reggelt, reggel nyitottam a csomagokat és jött egy salah! Ment is piacra gyorsan
Digestive: Teixeira nálam is kihagyhatatlan, 90-es stoichkovval van párban
Stoichkovot érdemes beszerezni mert puskással egy szint de jóval olcsóbb bár most felment az ára de majd vissza megy 700k alá
[link]
Kristóf: Már tegnap délelőtt kint volt a silver. Szerintem nem érdemes vele külön nyűglődni, nem ér annyit. Majd szép lassan tavaszra meg lesz a nagyja, de 300 meccset nem játszom egy csomagért -
Kristof_94
nagyúr
Néztétek ezt az új ezüst objectivet? 250 meccset kell lejátszani, abból 200-t megnyerni, stb.
Nyilván nincs korlát, szóval nyomhatod a legkönnyebb módon is, de mire 250 meccset lejátszol az óránként 4 meccset számolva is minimum 62,5 óra és akkor mást nem is csináltál. A gólok nem gond, az kb. 5-10 meccs alatt hozható, de a többi baromira sok idő. Ha mondjuk 70 órára kerekítek, az napi 5 órával számolva is 2 hét.
Nyilván csak ott kell hagyni és pörög magától, de kinek van kedve órákon át ezzel bénázni. -
Digestive
veterán
Én most ott tartok a csapattal, h mindenkit patentnek érzek a helyén. Innentől kis fejlesztés nem jöhet nagyon szóba, csak valamelyik legjobb ikon támadó, vagy TOTY lapok.
Hero Teixeira nálam eszméletlen OP. Bármelyik védőt állva hagyja, ha nincs delay. Itt a videóban is az ott Varane, Mendy és Joe Gomez, de ez a kis genyó úgy hagyja ott őket, mint ha lassított felvételek lennének.

-
v-man
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Csináltam, 3 db 80-as
-
Kristof_94
nagyúr
-
Digestive
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
Lefordítom ezt szép halotti beszédet:
Kell a coin, hogy tudjál variálni.

-
EA's hit
addikt
Tegnap esti csoda
Ez így ment kb. a 25. perctől kezdve, több mint fél órán keresztül. Az idő real time ment, szóval 1 mp a játékban = 1 mp a valóságban. Nem reagált a játék semmire, van der Sar rúgdosta kitartóan a hálót, én meg reménykedtem, hogy a félidő végén helyreáll a dolog. Ehelyett kaptunk 8 perc hosszabbítást (
), aztán amikor az is letelt, simán ment tovább a meccs. Végül cirka 11 perc hosszabbításnál szegény srác megunta és kilépett, így ~30 perc semmittevés után nyertem 
Valóban megér 20 ezret ez a hibátlan, teljesen élvezhető játék...

-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Zimmi91
üzenetére
Itt a már befejeződött illetve szezon illetve a nyáron lejátszott BL/EL meccsek számítanak.
És szerintem KDB jóval "termékenyebb" volt, még akkor is ha Bruno csak fél szezont ment a PL-ben. Ja és a szezon legjobbja lett. Bruno is nagyon jól játszott, de nem hiszem, hogy KDB helyére bekerülhetne. Az persze más kérdés, hogy a "meta" szavazás mit fog hozni. Lehet bekerül Bruno, de mondjuk Thiago helyére.
Közben Puskás ideiglenes búcsúmeccse is megvolt, 3 gólt szerzett. Átadólistára tettem, de nem a képességei miatt, hanem azért mert ebben a mocsárban nem vagyok hajlandó egy ilyen legendával szenvedni, aki a magyarok számára azért többet jelent, mint egy sima virtuális kártya. Úgy érzem azzal tisztelem meg az emlékét, ha egyelőre jegelem ezt a projektet és a későbbiekben, ha esetleg majd kap egy SBC-t vagy swap lap lesz, akkor meg fogok szerezni. Egyszerűen nem tartom fairnek azt, hogy egy ikon lövését 10-ből 10 alkalommal blokkolják a védők, miközben sokszor semmi köze az ellenfélnek a meccshez. Ha 3-4 méterre van az sem számít, mert az EA késlelteti a lövést és mire sikerül már oda is ért. Nyilván ez egy 2-es WF-os Inaki esetében nem gond. De ezt hagyjuk is, mert ezer szóban lehetne róla írni és egyre inkább úgy érzem, hogy felesleges.
-
toxicjew
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Szavazós lesz.
-
thEndeR
aktív tag
Kinyitottam a 25 os packot, IF Kross, Tavernier, Consigli, Handanovic, Fabinho, ezen kivul mas packbol jott meg egy Gulacsi es freeze Sane. A kb. 60 darab jatekosbol egyet sem tudok hasznalni.

Jott meg egy Modric is, nem vartam nagyot egy Mendynek orultem volna. -
Zimmi91
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ja végülis KDB jobban megérdemli mint Bruno, mesélj még Kristóf kérlek

-
v-man
őstag
Alisson - Alexander-Arnold, Ramos, Van Dijk, Davies – De Bruyne, Thiago, Kimmich – Messi, Lewandowski, Ronaldo
-
toxicjew
addikt
Spanom unszolására kinyitottam a base icon packot -> Moore
Üresnek érzem magam. -
K.J
senior tag
Szerintem az a legnehezebb része a dolognak. Ugyanis, ha a közelében van csapattárs, úgy neki adja a labdát. Próbáld azt, hogy letámadod az ellent, utána pedig passzolj visszafelé. CB-vel add az utolsó passzt a kapusnak és amikor még szinte oda sem ér a kapushoz a labda, már akkor nyomj egy "A" gombot, de csak éppen érj hozzá, az irányt meg húzd lefelé, vagy felfelé, amerre üresebb, majd gyors "lesreállítás" (nyilvan nem történik semmi, de nyomd meg 2x) és elvileg ennyi. Nekem ez jött be, tényleg működik.
-
RigóZsolesz
tag
2. Packnak kivettem az Ultimate et. 84 a legnagyobb. Libertos vagy mi fekete lapos játékos. Gondolkoztam mielőtt kivettem, hogy inkább a 85+ ost kéne (de ezt majd januárba).
Ez valami szégyen a ebbe a fifába. Ultimate pack a legnagyobb, erre abból lehet a legrosszabbakat nyitni.Holnapi RTTF et megvárom, hátha jön valami jó sbc játékos.
Ha nem akkor lehet még 1 Base Icon Upgrage megpróbálok
(Egyébként ma untrade DR reward div4 rank1 ből jött: Freeze Hazard, Courtois, Lloris, Gomez olaszos, Di Maria tehát jó par sbc töltelék+ egy bundes ligás használható játékos)Annyiból nem bánom, hogy a 85+ bent maradt, hogy azt már lehet Toty kor nyitom csak.
Gondolkozok Joao Felix Potm lapján is a Base Icon Upgradr helyett. Csak akkor már nagyon Laligahoz leszek kötve. Bár a csavó gold lapja is egy csalás xD
-
eM'82
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Az egész freeze promó SBC része eddig siralmas. Marquinhos még ok volt, de többi... Ki a tökömnek kellenek ezek a lapok december közepén? Aztán lehet trógerek lesznek, és a végére hagyják az értelmes olcsóbb/metább SBCket. Az a Wan Bissaka is inkább megmosolyogtató volt, mintsem álleesős.
Az idei legjobb rewardjuk sztem az ikon swapokért kapható pakkok. Már a befektetett időt nézve, és a várható értéket.
Eközben:
Joao Felix POTM ellopja a showt CR7 elől. Div.Rivalsban 24 meccs 22 gól, meg vagy 15 gólpassz. CR se rossz, de még tanulgatnom kell, hogyan érdemes mozgolódni vele. Mbappé fürgébbnek tűnt irányváltásnál.
Ezt a WLt letolom még Zselével, aztán jön a Neymar+Mbappé kettős. -
gjoe
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
De jön mellé valami spanyol lb freeze
-
Kristof_94
nagyúr
Hát, ez a freeze Navas is baromi okos ötlet volt. 170 centis CB, h/m workrate...
Holnap meg jön valami realos rttf lap. Remélem CB Mendy, még nincs elég bajunk.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Radeon 7600 8GB OC HIBÁTLAN!!
- Hibátlan 2+ Év Garancia! GIGABYTE GeForce RTX 4060 EAGLE OC 8GB
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Varmilo /Limitált kiadás/Beijing Opera/EN/Silent Red/
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG G531GV Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB WIN11
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ha már 1 hónapig nem tudtam jatszani a bedöglő boxom miatt, amit ráadásul még a Microsoft meg se javított...

hát nálam valószínűleg supersabként fog csak szerepelni, bár össze tudnék tenni egy félig meddig használható pl csapatot is. Viszont nekem most la liga csapatom van és nem akarom teljesen átvariálni a kezdőt. Meglátjuk.
De valószínűleg ma már nem kerül rá sor. Jelenleg játszhatatlan a játék nálam. A Friendly is
mi a véleményetek Salahról? Használható lap?