Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
RigóZsolesz
tag
Csináltqm 3db 81-87 upgrade ét. 2x 81 es játékos. 3. Werner duplicate. Nem adtam el még. Holnap Man Utd játékost megvárom.
Egyébként a duplicate játékos magától elvész valamikor? Vagy amég nem dobom el quick sell el addig marad?
Jah + én is azon agyalok hogy kiveszem a packokat tokenért és kinyitom. De mivel 8 token szerezhető meg, így nem tudom melyik kettőtt vegyem ki. Ultimate+83+ on gondolkozom. Vagy 85+83+? Eddig 2 Ultimate packot nyitottam sb meg valamilyen reward volt 200 mecs meg 500 gól asszem. De semmi értelmes.nem jött az Ulti packokból.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Battlefield 6
- OLED monitor topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Még tavasszal befut az Xbox mód a Windows 11-hez
- Metal topik
- Nem tudom a dal címét, előadóját
- Felújított okostelefonokat kínál a Rejoy
- iPhone topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Gamer PC-Számítógép! Felsőkategória! R7 9800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD / Noctua !
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- AKCIÓ! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- Dahua 22" FULL HD IPS LED monitor 100Hz
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest