Hirdetés
- OLED TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Felvenné a Noctua kesztyűjét az ASUS
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Ilyen egy komoly célszerszám
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen házat vegyek?
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sz_abika
addikt
Szoboszlaiból múltkor vettem Zweback miatt 6 darabot...most 19ért vitték őket, holott elsősorban a 14750es discard ára motivált, hogy ha esetleg coinwipeot kapnék én is, akkor legyen némi cash
-
thebigK
addikt
En baby dalglishtol nem valok meg, nem tudom elkepzelni, h bemenjen pc-n 1milla ala, ha egyaltalan swapban/sbc-ben lesz barmely lapja is
-
Meghivott
addikt
Van rá esély, hogy Torres benne lesz?
-
bubuska10
senior tag
Szerintetek mit érdemes kezdeni az olyan értékes TOTW / IF játékosokkal, akik a kezdőbe nem férnek be? A padoztatás és a tarcsi lét luxus, eladni meg nincs szívem őket.
Pedig inkább utóbbit kéne sztem. Több 100000 coin is összejöhetne ha kiszórnám őket, kimatekoztam, hogy akár Messi is elérhető lenne... -
eM'82
addikt
Ikon swapok mikot jönnek? Még mielőtt megveszem Öcsi bácsit, aztán "ingyen" is ki lehet szedni (instant 1milla bukó
) -
Nandinagy
addikt
válasz
dvtkfan
üzenetére
Hát ezért kár volt
Adeyemi 1 gól 3 gólpasszra oké, hogy kapott de adhattak volna Dominak is.
Egy játékos érdekel az egészből. Mégpedig Aguilar. Ha a 78as lapjának 80 pace van és a 82-es kapna 85 körül akkor bőven használható rb lenne és így betudnám építeni fabregast+sanchest
-
gjoe
addikt
Salah ára emelkedhet hétvégéig? Vagy mindegy mikor adom el?
-
v-man
őstag
Xboxon 2.58 GB frissítés.
-
Madn!ght
addikt
válasz
vegitossj7
üzenetére
4-2-4 formáció, elől mindenki stay forward, get in behind. Constans pressure.
Középkezdés, passz, háromszög, kör, gól.
Nem bonyolult játék ez. Mondjuk nem is sok köze van az életből ismert futballhoz, de hát mégis csak egy videojáték.
Annyira kiábrándító, hogy a sok "meta" kikísérletezett gólorientált taktikával kimossák a játékosok agyát, mindenki ugyanazt a nyomorék elszaladós játékot erőlteti, ahelyett hogy egy jót JÁTSZANÁNK.
De én vagyok a naív, hogy focizni szeretnék... ennyi erővel a Battlefieldben is játszatnánk ezt a játékot...
-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
vegitossj7
üzenetére
Maxim - Martial - Rashford trió előre, aztán már csak nyomni kell a sprintet, majd ~15 méterről egy lövés.
-
vegitossj7
addikt
Na, megvettem, gyorsan div 5-be tettem magam, van valami general tutorial hogyan kellene játszani?
Itt nem azt értem hogy Pace>minden, hanem TÉNYLEG hogyan kell játszani, vagyis labdafedezés és beadás és stb.
-
Bence910905
tag
válasz
GAMEofGOAL
üzenetére
Gratulalok szep nyitas!
-
eM'82
addikt
Nem tudom mi van a piaccal, de L.Suarez ára felment 30k-ra (max ár). Ennyire készülnek a La Liga POTMre? Vagy a Base Icon SBCbe tolják bele? Mindegy igazából mert legalább eladom őket, sajnos nem vettem belőle eleget.
-
sz_abika
addikt
válasz
GAMEofGOAL
üzenetére
Dehogy van, Neymart senki se fogja kirakni balszélre a gyakorlatban
Staminával se bírja végig, meg amúgy is pazarlás, -
Stylerr
addikt
PS-en másnak se enged DR meccset indítani?
/edit: Semmilyen más online meccset se enged. -
RigóZsolesz
tag

Rare Player Pickből csináltam 3 at.
kár hogy számomra már nem használható kategóriába esik. A gyenge passzolása ne lenne. :/ -
-
mcwolf79
veterán
Tudom hogy az új világban mindenki perelhet mindenkit, de ezt azért bizonyítani nehéz lesz. Arra nem hivatkozhatnak , hogy "érzèsre" sokszor nem úgy viselkednek a játékosok vagy épp a labda ahogy kellene nekik. Persze ezt mondhatni mindenki érzi, én ma három meccset "bírtam" játszani , mert teljesen felidegelt a játék. A passzok nagy része ellenfélhez ment, vagy épp félúton a gravitáció többszöröse kezdett rá hatni, és a természetellenesen lelassult labdát levadàszta az ellenfél.
-
amdboy
senior tag
kis olvasni való!!! [link]
-
RigóZsolesz
tag
válasz
Bohus84
üzenetére
Kante en gondolkozok én is, csak a Gold lapok ára hamarabb zuhanhaz nagyott mint egy IF. Vagy rosszul gondolom?
dkaro: Henry nekem is nagy kedvenc volt, főleg a Barcelonás idöszakában. (Mivel Barca szurkoló vagyok.
De az Arsenalban is nagyon tetszett a játéka. Csak a Mid lapja nekem drága jelenleg egy szélsőre. A legnagyobb pénzt csatára fektetem be.A mostani WL elt kihagyom így kövi héten kezdem a bevásárlást. (IF Yedderbe is gondolkoztam, de a 300 lehet sok lenne érte, lehet nem. )
-
Nandinagy
addikt
Henry csak midtől használható az viszont kivételesen jó lap
Tavaly novemberben vettem meg és camtól csatárig bármit hibátlanul játszott. Tekerni senki nem tudott úgy nálam a summer heat Riberyn kivül mint ő. És a tavalyi weak foot fétisben neki igencsak használható bal lába volt
-
dkaro
őstag
válasz
RigóZsolesz
üzenetére
Lehet, hogy Maxim jobb de Henry az Henry
-
Bohus84
tag
válasz
RigóZsolesz
üzenetére
Kante Sissoko helyett.
-
dkaro
őstag
válasz
RigóZsolesz
üzenetére
Henry, Zidane
-
Meghivott
addikt
válasz
RigóZsolesz
üzenetére
Nem teljes... Szóval tessék betenni Areolát a kapuba

-
RigóZsolesz
tag
Meglett
LW/RW volt a probléma.
Így teljes Francia keretnél, ki lehetne még erősítés Francia? (IF Maximin LM re azt tudom)
-
Nandinagy
addikt
válasz
RigóZsolesz
üzenetére
Biztos, hogy az a baj akkor
A szín alapján legegyszerűbb megkülönböztetni. Az lw/rw az kék mint minden támadó. -
RigóZsolesz
tag
Azt már meg csináltam. Már csak az utolsó lenne (win rivals 5 midfielders)
gjoe: google ba úgy olvastam Lw/Rw is még középpályásnak számít. Bár szerintem ez lesz a gond. (LW Dembelé+LM Saint Maximin el toltam az elsőt. 2. at LW Dembelé+RW Bale el).

Harmadjára is beadta
Toltam is az Alessandrini is sbc be -
gjoe
addikt
válasz
RigóZsolesz
üzenetére
Vagy nem lehet hogy valamelyik játékosod rm/lm poziban rw/lw?
-
eM'82
addikt
válasz
RigóZsolesz
üzenetére
Volt assziszt + gól is velük?
-
RigóZsolesz
tag
Tanács talan vagyok már. Week1 Gold nál 2x meg csináltam, hogy 5 középpályásos felállásban nyertem Rivalsban. De nem adja meg. Ez miért lehet? (4-5-1 3x CM + LM/RM)
-
eM'82
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Folyamatosan,.amikor még Oblak 40k volt, Suarez mega többi 87es 16k körül.
Csak eladható pakkokat vettem eddig ki, hogy az apróságokat is eladhassam. volt 1-2 jobb nyitásom (De Bruyne, Davies, Oblak stb) és azokat visszaforgattam játékosokba. -
thebigK
addikt
válasz
vegitossj7
üzenetére
Nappal a rivals sztem jatszhatatlan. Total mocsarfoci, legalabbis nalam
-
Kristof_94
nagyúr
Na az szép, akkor csak meglesz még idén!

Én most becsúsztam 2 millió alá a PL upnak köszönhetően, de legalább jött onnan egy Salah.
Szerintem csütörtökön rivalsból a 65k zsetont fogom kivenni, hiába tűnik jónak a 6 db untrade csomag, amikor semmit sem adnak. Az a WL-el együtt majdnem 100k lenne. Puskás ára most megint felment, de hátha ismét közelít majd a 2 millióhoz...
Ezeket a befektetéseket most csinátlad? -
toxicjew
addikt
válasz
vegitossj7
üzenetére
Játszható, ami azt illeti az elmúlt 3 év legélőbb kiadása, már elértük az 1m transfert is többször, ez sokat elárul. Csalók vannak, de többnyire csak draftban. Azon felül ami faszság történik azt jó eséllyel konzolon is tapasztalnád. -
vegitossj7
addikt
Najó, elkezdem a fifát szedni, remélem PC-n játszható lesz...
-
bubuska10
senior tag
Na, beindult
ma már jöttek jók. 87-es record breaker Falcao (eddig még csak youtubeon láttam ilyet
) , 2 további másik record breaker (akiknek a nevükre már nem emlékszem
), 87-es rare gold Chiellini és 85-ös Bonu. A RARE pakkból jönnek a legjobbak. A két lassú belső védő olasznak örülök. Már csak Handanovic kell. Meg Messi. És Puskás. -
eM'82
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Kristóf múltkor kérdezted hogy állok coinnal (akkor volt kb 60k költeni való, hétvégi kiárusítás után lett most 900k).
Ehhez az alábbiak jönnének még hozzá:
4db Ederson 88 (120k)
1db H.Kane 88 (30k)
1db K.Navas 87 (20k)
6db L.Suarez 87 (120k)
5db Modric 87 (100k)
2db Oblak 91 (100k)
1db Neuer 89 (40k)
6db Busquets 87 (120k)
43 db inform (430k)Ha jól számolom és kicsivel többért mennének el a játékosok, akkor meglenne a 2milla... Megvárom Joao Felix POTM lapját, remélem megnyeri, mert az feltolja majd a magas lapokat sztem.
RoadToPuskás még Kari előtt :). Nem hittem volna, úgy hogy a kereskedést nagyon gagyin tolom idén, és nem is akkor vehemenciával. -
akooos
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
Tényleg várható? A 81-es hero lapja is fasza volt, ha uppolják, akkor arra is rá kell ugrani

-
Nandinagy
addikt
-
dkaro
őstag
válasz
Bence910905
üzenetére
Jobb szélre Walker szerintem jó választás, nekem nagyon bejön.
-
Bence910905
tag
Gullit remek lenne talan tavasszal sbsbol.. Kick offban tesztelgettem az iconokat messze a leghasznosabb volt
Gomez Allison helyett gondolkodtam az Oblak Varane paroson
Bellerin meg meglepoen jol teljesit nalam workrate ellenere mondjuk Walkerre lehet megerne cserelni
Es koszi a valaszokat
-
eM'82
addikt
válasz
Bence910905
üzenetére
Ramos helyett Varane (pace miatt). Vagy Kounde, ha kiszedted.
Többi túl jó :DNálam most Oblak véd. Zseni a pali!
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Bence910905
üzenetére
Én lecserélném Bellerint is, nem szerencsés egy H/L workrate védő.
-
akooos
veterán
válasz
Bence910905
üzenetére
De Jong helyett egy Gullit mondjuk elférne
Viccen kívül, szerintem nagyon ütős csapat így is. -
akooos
veterán
válasz
Bence910905
üzenetére
Ez csak felvágás ugye?
Hova akarod ezt upgradelni? 
-
marcess
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
(köhög)"untrade duplicate discard Pogba" ( köhög)

-
Meghivott
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére

Nyugtass meg mindenkit, ilyenkor viccelsz.
-
LendvaiFeri1
veterán
35k, duplicate 80-as noname.

50k

-
Nandinagy
addikt
válasz
bubuska10
üzenetére
Értem, hogy csábító de nem igazán ajánlom kezdőknek az ilyen sbc-ket. Ha van felesleges coinod amit nem tudsz másra költeni akkor oké. De inkább gyűjteném a lapokat valami jó játékos sbc-re. Nekem 13 ilyen TOTW upgrade sem adott 83nál nagyobbat. Annyi szerencsém van, hogy volt 200k-m amit nem tudtam mire költeni aztán rápróbáltam.

#6316Kristof_94
Nyiss egy ticketet
Pogba,Salah,Son,Gomez meg hasonlók nem méltó lapok hozzád
Amúgy engem is meglep, hogy még csak ilyeneket nyitottál és semmi ikon meg 1.5 millás lap
-
Kristof_94
nagyúr
Micsoda nyitások... Én maximum a csapot nyitom ki minden nap. EA dobj már valamit!
-
bubuska10
senior tag
TOTW SBC 83-as minimum keretet kér, alig tudom kirakni, teszegetem befelé a 84-85-ös cserejátékosokat, nagy nehézségek árán kirakom, oszt erre jött valami 81-es spanyol ligás noname random arc

-
RigóZsolesz
tag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Meg mondom az őszíntét Mbappe befejezésétől kicsit tartok
Te is írtad már, hogy ziccer helyzetbe miket csinál. Meg ellenem is hagytak már kivele ziccerbe. Bár ha ea úgy akarja bármelyik játékos bénázik. Yeddert meg már annyira utálom ellenfélként, hogy ki kell próbáljam
Promes meg már a gold Lapjával is elnyerte a tetszésem.
Vannak elképzelések, mikor nyugodt vagyok. A WL szokta elvenni a józan eszem xD
IF Messi vel se bírtam WL en. Egyik mecset ő végette nyerte az ellenfél.
Egyébként 1milla körül van valami bevált Icon Csatár?
-
mcwolf79
veterán
Sziasztok!
Azt mivel tudom beállítani, hogy a játékos feje felette ott legyen a lövés erejét jelző csík?
Valamint van valaki alap tutorial, ahol lövés fajtákról van szó ?
Thx
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyszerű kávé topik
- Arch Linux
- Battlefield 6
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Felvenné a Noctua kesztyűjét az ASUS
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- AMD Radeon RX 7600 8GB OC HIBÁTLAN!!
- Hibátlan 2+ Év Garancia! GIGABYTE GeForce RTX 4060 EAGLE OC 8GB
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4242, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4096
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)
Ez így elég vérszegény.