Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Autós kamerák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- PLC programozás
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
RyanGiggs
őstag
Tegnapi wl-en G3-om meglett, ma meg elkezdtem a tokeneket...
ESP1-es csapatommal fél óra után megvolt, most váltottam, de nem is ez a lényeg...
Hanem hogy tényleg vannak olyan idióták akik akár képesek (lennének) végigjátszani a meccset. A normálisak egy gólig mennek, kilépnek!
Ezért is volt az ESP1-et fél óra alatt, most az ENG1-el szenvedek, mert nem képesek kilépni.
Most egy picit berágtam rájuk, lövök egy gólt, és ha nem lép ki és egyenlít, akkor fogom és én lépek ki!!
Így neki is döntetlennel számolja el!
Csak hogy egy kicsit gondolkodjon már el, ez egy friendly meccs, nem wl!!!A csúcs az volt mikor szeretett nemzetem akiket úgy szeretek, Bajer Leverkusen volt a jele, vezettem 1-0-ra, 1-1, aztán megint 2-1re vezettem, és nem lépett ki.
Nyomott, hajtott mint a disznó!!
Igazi nyomoronc aki nem bír veszíteni!
Persze a 2. félidő végén egyenlített, ki is léptem. Nem majd belemegyek egy hosszabbításba is, persze!!Bocs, hogy ezt megosztottam veletek, de picit dühös vagyok!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Spórolós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Robotporszívók
- Kritikát kapott a Nintendo konzolgyilkos felhasználói szerződése
- PlayStation 5
- BestBuy topik
- BestBuy ruhás topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
- AMD Radeon RX 7600 8GB OC HIBÁTLAN!!
- Hibátlan 2+ Év Garancia! GIGABYTE GeForce RTX 4060 EAGLE OC 8GB
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685
- LG 27GS60QX-B - 27" Ívelt VA - 2560x1440 2K QHD - 180Hz 1ms - AMD FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)