Hirdetés
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Két 16 GB-os GeForce gyártását szüntette meg az ASUS
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Ilyen se volt még: mégsem kell sok memória az új James Bond játékhoz
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
thEndeR
aktív tag
válasz
thEndeR
üzenetére
3 win 7 lose. 10 embert nem birok megverni, a jatekosok 100 szazalekos ziccert kihagyjak. En laggot nem igazan tapasztalok, egyszer dobott ki a jatek es be is irta veresegnek, ellenem kileptek es nem kaptam meg a wint. Minden meccsen partyban vagyok rugok egy golt nagy nehezen, vezetek aztan kapok 4 et. Vicc az egesz.
-
sz_abika
addikt
Nekem mind az 5 meccsem ma a szokásos 30 ping volt, egyetlen egy ilyen packet lossos akadással. A két bukómat nem tudom erre fogni, de egy a gyereken ment el, mert rosszkor kelt fel és túl hangosan

-
Galat74
csendes tag
Egyébként a digitális oktatás lehet a ludas, a cég patyolat, mint mindig...
-
taylorp
senior tag
Remélem nem lesznek korlátozva a meccsszámok az ikon swap-ekhez. Eddig csak egy objective-nél fordult elő, bízom benne, hogy végleg elfelejtették.
-
gjoe
addikt
Szerintem valami globális probléma van, mert pc-n a weboldalak is alig töltődnek, videót meg kár is indítani, mintha lehalt volna a net.
-
RyanGiggs
őstag
Szerintem hanyagolni kell mára, csak elmennek a meccsek....!
Úgy gondolom ez a hiba miatt tuti meg fogják hosszabbítani a wl time-ot. -
thebigK
addikt
-
RyanGiggs
őstag
Már a 3.-at játszottam (PC) ilyen lag mellett.. most ki is kaptam!
Szerintem ma ezt hanyagolom. Ott van fent az a piros pötty, úgy akad mint még SoHa!!
Ilyet még nem tapasztaltam.
Ez egyszerűen játszhatatlan!
SB-en teljesen jó amúgy. WL-t próbáltam, ami ugye online...
Már kapcsolom is ki. Az összes meccsem el fog így menni, és felesleges is játszani, értelmetlen, élvezhetetlen!!
-
sz_abika
addikt
Hierrom ára erősen bekönyökölt, de ha Blanc lesz, akkor én is adom elfelé.
Más: brutál pack weight van, kijöttek SBCk és promo hegyek. Olyan 12 pakkot kraftoltam ki SBCkből, Pacheco szinten nyílnak a mega packek. De utálom az ilyet
-
Digestive
veterán
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Hát ebből nem lenne nehéz választani...
Blanc abszolút endgame lap, a többi meg abszolút nem az.

-
Nandinagy
addikt
Nem. Ez valami más. Ugyanez van nálam is. Évek óta ut-zek de sosem volt még ilyen. Konkrétan az van amit Ragnar ír, hogy a játék nem delayes hanem akad. Tehát mintha mondjuk nem bírná a gépem a felbontást és emiatt folyamatosan akadna.
De mindenhol: Rivals,Friendly,WL minden.Értem amit mondasz de ilyen sosem történt még velem, hogy ennyire szaggasson a játék mint most.
-
Blashe
aktív tag
válasz
Ragnar17
üzenetére
Ezek szerver problémák. Ez minden évben így van. Szerverek egész évben értékelhetetlenek és ahogy közeledünk az ünnepekhez csak rosszabb lesz. Most jön a fifa társadalomnak több mint a fele még.
Ne várjatok csodát az elkövetkezendő 1-2 hónapban. Most nagyon meg kell tolni az EA-nek a promo-kat. Most szedi meg magát igazán a cég, mintha eddig nem tette volna meg.
-
Ragnar17
tag
Uramatyám, mondjátok,hogy ez az eszméletlen lagg a patch óta nem csak nálam van. Én évak óta nem tapasztaltam ekkora mértékű laggot, konkrétan játszhatlan. Ezen kívül nem csak a gameplay laggol, a menütől kezdve minden, van hogy kidob a játék valamiféle hibára hibatkozva.
Vagy csak megáll a töltés, mikor ráraknék egy játékosra egy szerződést, és percekig gondolkozik. Majd inkább bezárom az egészet, mert hamarabb ujratöltöm a játékot.

Ezzel ugy mégis mikorra kezdenek majd valamit? Az ea-t ismerve..bele se merek gondolni.
-
dkaro
őstag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Na bazz Garrincha aki már megvan

-
LendvaiFeri1
veterán

-
Nandinagy
addikt
Ez ugye attól is függ ki miként tekint rá
Ha boxtobox cm-nek akarja valaki használni akkor TOTS-ig simán elég lehet majd. Támadónak biztos, hogy nem éri meg. De cmként nagyon elgondolkodtam rajta.Mondjuk kirakni nem fogom mert akkor nagyon bekorlátozná a mozgásterem.#6973RyanGiggs
Tegnap már volt erről szó. Most nem jut eszembe mi ez de megírta valaki. -
Bohus84
tag
Market guruk véleménye érdekel. Sif Bruno miként alakulhat most? Kirakom mindenképp a Potm- lapját csak azt nem tudom mikor. Adjam el most a sif-t és pont ki tudom kb rakni. Vagy gyűjtsem a nagy lapokat(nem túl sok van most) és később adjam el.
-
gjoe
addikt
A 20-ban kb 20 rivals meccsért adtak ilyen brunot és nem sbc 999k-ért.
Az első fgs tokent már rég megkaptam, a mostanit még nem bár azt nem élőben néztem meg -
Szjoci27
tag
Na, ma is sikerült kiidegelni magam :D
Nem rég jutottam vissza div4-be, 2 hetet voltam kb 5-ben. Az az érzésem, hogy div5-ben sok jobb játékos van, mint a 4-ben. Eddig akikkel játszottam, nem játszottak jól, mégis csak szenvedek. Utolsó meccsen 4-et kaptam 4 lövésből (az egyiknél a labda konkrétan átment a jatekosom vállán). Teljesen kiszámíthatóan játszott, mindig tudtam mit fog csinálni és hiába irányítanám a passzsávokba a játékost, vagy lépnék a visszacselekre, nem reagál rá a játékosom....a másik, hogy a majdnem max pace-el rendelkező Félixet megfutják 80-as pace-es védők.
Előre látom, hogy a wl-nek sem lesz értelme.Valaki ezzel az fgs-el kapcsolatban adna egy kis felvilágosítást, hogy mi is ez? :)
Ui.: megvettem david silva record breaker lapját, eddig teljesen elégedett vagyok vele, nagyon jól lő és jól passzokat ad :)
-
thEndeR
aktív tag
Most lesz az elso WL-em, kivancsi leszek, eddig a fifa 21 et 1 kontroller banta.
-
elod22
senior tag
Legkésőbb hány óráig lehet beregisztrálni a weekend leauge-re? Még nem döntöttem el, hogy el akarom-e cseszni a hétvégémet vagy sem
-
dkaro
őstag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
És nézted a streamet?

-
dkaro
őstag
Valaki megkapta már a 2. fgs tokent a múlheti twitch után?
-
bubuska10
senior tag
Aha.
És mi ez a freeze? Mit érdemes csinálni? -
Nandinagy
addikt
válasz
zzolli11
üzenetére
Nem 6 lap fog jönni csak 6 lapot raktak ki. Amikor promo előtt kiraknak 3 lapot középre akkor sem csak 3 lap jön
Közben nyomtam mégegy wl-t. Ugyanaz a laggos szar de legalább miután nyertem nem kilép főmenübe hanem kidob a faszomba a játék
Azóta feketeképernyő jön be menü helyett. Imádom ezt a játékot. -
zzolli11
csendes tag
eléggé szkeptikus vagyok az icon swap-okkal kapcsolatban...
A 6 lap kevésnek is tűnik, meg későn is jön már, rengeteg speciális lap van amik sokkal jobbak mint a nem meta közepes vagy pláne gyenge icon lapok.
Nem vagyok nagy elite pro de például védelembe én is már IF Walker + rulebreaker Laporte-ot használok. Most beraknak jó esetben egy Campbell-t vagy 87-es Desailly-t. Hova rakjam őket, meg minek ?
87-es Suker-t is mindenhol írják mint esélyes lapot, hááát nem dobok tőle egy hátast. Pláne ha kell majd hozzá 40 győzelem first owner liga csapatokkal.
CAM jó eséllyel 91-es Maradona. Fun lapnak talán jó, aki használ cam-ot.
Én pl 4-4-2 ben nem is tudok használni olyan középpályást aki nem tud védekezni.Tavaly ilyenkor már icon swap 2-őt vártuk. Ahol volt egy 90 Essien. Kizártnak tartom hogy ő lesz pl a 90-es lap alatt. Előbb lesz az egy Xavi.
De majd meglátjuk mik jönnek kiváncsi vagyok.
-
Nandinagy
addikt
Mi a faszomat csináltak ezzel a játékkal?
Eddig volt delay de tegnap óta konkrétan minden meccsem végig lagg. Visszasírom a múltheti gameplayt komolyan.Nem tudok játszani mert szarrá laggol a játék. Másnál is?
De nyilván az ms 30-42 közt mozog. -
bubuska10
senior tag
Record breaker Falcao létszámfelettivé vált az olaszos csapatomba (Dybala, UCL Team of The Tournament Immobile, Lukaku), viszont untradeable. Tök jó lenne eladni mert ilyen 80-100k coinért megy, annyit 2 hét játék alatt nem szoktam összeszedni.
Mit tudnék vele kezdeni? Nincs ilyen hogy 10 meccset letol kezdőként oszt eladhatóvá válik?
-
eM'82
addikt
válasz
Digestive
üzenetére
Most is volt hogy Mbappé + IF Yedder ugrott be segítségnek padról. De ja, örülnék ha maradna Friendlyben. Igaz nem Div3ban, mert itt szopatósabb nekem, jön a derank. :)
A Liga SBCket miért herélték ki idénre nem értem. Ez a sok untradeable pakk. Fax kivan velük. És hogy discardolni kell őket, vagy újra SBCbe tolni. Vicc.
Arra nagyon kíváncsi leszek kik lesznek swapban.
Meg jó lenne tudni hogy Mbappé+ Neymar ára mikor esik be jobban.
-
Digestive
veterán
Az olasz liga sbc most került be, vagy csak nem figyeltem eddig? Szinte az összes pack untade amit ad.

-
dkaro
őstag
Ha friendlys lesz akkor érdemes kiszedni a loan ikonokat mert olcsóak és hasznosak lehetnek. Én gyorsan ki is szedtem őket.
-
Digestive
veterán
válasz
Digestive
üzenetére
Viccet félre téve én nagyon remélem, hogy a swapot is berakják Friendlybe. Jó lenne ha maradnának a liga lapok feltételei... 75ös csapat rating, semmi bronz és max 3 ezüst. Hányingerem volt, h a Rivalsban kellett nyomni és mindenki hozta be sípszó után az R9, Eusebio, Pele hármast.
-
Digestive
veterán
Véres verítékkel és sok Xanaxal.

Amúgy megadott paraméterek alapján összeállított csapattal kell valószínűleg bizonyos célokat teljesíteni.
Pl: minimum 5 szaudi ligás norvég ézüst legyen a kezdő 11ben és rúgj 10 gólt 16oson kívülről gyengébbik lábbal, olyan CM-el akinek 2es a WF-ja.

-
dkaro
őstag
Ikon swapoknal csak egyre lehet összeszedni a tokent vagy akár az összesre is türelemmel?
-
gjoe
addikt
akkor ma kezdjek el bevásárolni nagy ratinges lapokból?
-
Kristof_94
nagyúr
Majd látjuk mik lesznek ezek, ne éljük bele magunkat!
-
eM'82
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ha már dec közepén indul akkor illene használható ikonokat kapjunk, de tuti a középszart tolják ide.
Egy Dalglishra beneveznék, többi nem kell, ha nem férnek már most se a kezdőbe. Padra nem grindolnék (ok, kivétel Puskás).
Holnap kiderül. -
Kristof_94
nagyúr
válasz
marcess
üzenetére
Remélem lesz valami jobb ikon, aki nem is túl sok tokenbe kerül. Egy jó kis CB vagy kp nem lenne rossz. Pl. Blanc bármelyik változata, Cannavaro, bár ők tuti sok tokenbe kerülnének. De mondjuk egy Vidic könnyebb lenne.
Mondjuk ha tényleg csak 6 ikon lesz, akkor az elég vérszegény. -
Digestive
veterán
A patch után játszottam 3 meccset. Ezalatt volt 5 olyan szituáció amikor az egyik védőm leütközte a másikat.
Totális káosz folyamatosan a védelemben. Össze-vissza futkároznak, semennyire sem élnek együtt a támadással. Itt egy példa Mendy mi az anyjáért kezdett befele rohanni amikor az embere a szélen viszi a labdát??? Ha ez nem lenne elég akkor pont telibe verte az irányított CB-met!
Na ilyenből volt 5, de akkor mindkét emberem el is esett az ütközéstől.Grat EA, újra ráfostál a szarkupacra.

-
Kristof_94
nagyúr
Azt elfelejtettem, hogy az csak kiinduló, a játékban lcam. Még próbálkozom.
-
thebigK
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Mane
-
dkaro
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Rashford?
-
Kristof_94
nagyúr
Lw-be szerintetek Deulofeu helyett legyen más? Pl. sima Son vagy otw Jota? A spanyolnál problémás a link.
-
Digestive
veterán
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére

Na akkor mondom, h mi lesz...

A Futmass eddig az év legbarátibb promoja volt. Aprópénzért kaptunk egész jó kis lapokat és naponta fillérekből kirakható sbcket, eladható csomagokkal. Na az idén betolnak valami csillámpóni csapatot, h nyissunk pontból. A napi sbck eladhatatlanok lesznek, a player sbck meg túlárazottak.

-
v-man
őstag
Sárga portu panic sell kivi vagyok mennyire megy le 😀
Eddig 140ert láttam legolcsóbban -
Digestive
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
Forrás?
-
dkaro
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nah akkor hnap nyitom ki a 35 pakkomat

-
Kristof_94
nagyúr
Na, holnap jön a Freeze promo, napi 1 játékos és 1 puzzle sbc. Illetve kezdődik az icon swap is.
Ja meg persze lesz egy, Freeze promo csapat is.
-
dkaro
őstag
Nálam Lag van de nagyon. Nem tudtam tizinel embert váltani mert nem érzékeli folyamatos lenyomasnak az R2t. Ha lőssz egyet akkor szaggatva repül a labda. Sejtettem hogy lesz vmi mert a webapp is lassú volt durván
-
Aguinaga
őstag
Tegnap kifarmoltam a holland ligás 3 arcot, elsőnek Gravenberch lett meg, hát, elég fasza kis CM, ráadásul szinte minden szögletnél veszélyes, volt olyan meccsem, hogy két gólt fejelt szögletből.. A védőt is kipróbáltam 1-2 meccsre, elég patent volt, a 10 győzelem volt nekem a legnehezebb, kb. 17 meccs kellett hozzá.
A delay az katasztrófa volt, Jürgenke többször elhitte, hogy mekkora király, miközben én háromszor nyomtam a passzgombot egy passzért, a kapásra beívelt labdát meg lövés helyett eltogyogta a csatár.... vicc volt a gameplay este 11 után is. -
sz_abika
addikt
Bár nem írja a pötch, de én eddig 160rank pontot buktam ma, 4-5 valamint 6 gólokat kapva.

VVD teljesen nulla, de a bírókhoz tutira nyúltak, mert már két pirosat is beszedtem. A tizenegyes fújás továbbra is random, de az a biztos hogy ellenem fújják, Joe Gomez szabadon tehet bárkit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- Eladó Apple iPhone 13 Mini 128GB / 12 hó jótállás
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256GB Titanium Gray használt, megkímélt garancia 2027.12.27-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest