Hirdetés
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madn!ght
addikt
Tegnap brutál delayes volt a játék nálam is, kb -250 skill volt a mérleg estig. A ping az stabil 22-24 közötti volt, de egyszerűen lehetetlen volt emberre váltani manuálisan, meg kb. minden passzért könyörögni kellett, hogy ne az ellenfélhez menjen.
Ma délelőtt nekiültem, és sikerült div 4-ből div 2-be feljutni (+300 skill). Érdekes, ha nincs delay, annyira izgalmas meccseket lehet(ne) játszani, hogy már-már élvezhető is lenne a játék.
Múlt heti wl produkció (G3) pickjei hasonlóan kritikán aluli voltak... Már meg se lepődök, hogy repkednek a 79-es rating játékosok...
Untrade csomagokból jött viszont pár nagyobb lap, Benzema, Laporte, pique, Donnarumma.
Eladhatóból, két Sissoko is, és még egy Pique.
-
Nandinagy
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
451. camok puskás meg bruno és st renato. cm-be mehet rashford +cseréld meg a 2 cb-d és kell lb-be egy link dulifulinak.
-
Kristof_94
nagyúr
-
taylorp
senior tag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Nekem most pl. squad battle meccsen sikerült felkú.nom magam.
Full silver team ellen képtelen voltam gólt lőni world class szinten.
Ennek a fos játéknak annyiban merül ka a nehézségi szint módosítása, hogy lebutítja a játékosaimat, de olyan szinten, hogy egy egyeneset nem bírnak a labdába rúgni, se normálisan passzolni. Hányinger az egész.
-
Nandinagy
addikt
válasz
kisengi1
üzenetére
Kurva jó a kérdés de sajnos egyenlőre én sem tudom
Jobb nem lett a játék vele.Mondjuk azt tudom, hogy ez a játék ígyis egyre szarabb. 35 ms azt végigszaggat már a második meccsem. újraindítottam a gépet a netet mindent. Ezek a balfaszok elől képtelenek gólt lőni
Ziccerben vagyok neymarral nyomom a lövést erre csinál 1 ijesztést és utána földbe rúg
Egyszer oké de mikor meccsenként háromszor megcsinálja... 
-
toxicjew
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ilyenkor nem igazán kedvellek
-
thebigK
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Mi a csapatod?
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
toxicjew
üzenetére
Egyelőre még a tartalékok között van!

Majd este ha lesz időm megnézegetem, hogy mi lenne a legjobb opció. Renato Sanches aki megkavarja a chemet, ő vele van "gond". Arra is gondoltam, hogy Puskás akár lehetne CAM is, Rashford meg ST vagy fordítva. Bruno meg akkor lehet menne... -
blizzrd
senior tag
válasz
Szjoci27
üzenetére
Ingame Grizi és Kane helyet cserél. Son-t nem tudom milyen, ezért is gondoltam megkérdezni a itt a profikat. PL-en is elgondolkodtam, de szerintem hasonlo kvalitásu csapat a többszöröse lenne ennek a csapatnak, még ha el is adok mindenkit. Rodrygo és Carrasco ráadásul unreade.
Ha nem megy, akkor nem megy :)@blashe: köszi, erre lehet rápróbálok. Ez a váltás amugy adna minöségi változást?
-
Szjoci27
tag
válasz
blizzrd
üzenetére
Ez a meccs felállás vagy a chem miatt van csak így?
Én csinálnék egy Pl csapatot inkább, ha mindenképp be akarod építeni. Főleg az a Kane lap tetszik nekem, bár nem játszottam vele, de erősnek tűnik. Griezmann viszont volt a csapatomban és nekem nagyon nem jött be, szóval ha van ott egy Kane rulebreaker és Son, akkor érdemes lehet premier league csaptot csinálni. Sissokoval meg a kounde, mendy páros maradhatna is.
De ez csak az én véleményem :)
-
Nandinagy
addikt
válasz
toxicjew
üzenetére
Még a végén használnia kell az untrade Pogbát
Azt a szerencsétlent.
Gratula amúgy Kristóf
Bitang jó lap az a rashi.Kinyitottam a rewardokat. Nem, hogy WO de még board sem jött. Az S1 pick annyira nem lepett meg (2 db 81 meg egy 79es). Úgy raktam össze a hétvégi csapatot, hogy még a szerződést meg az edzői ligát is qs-elnem kellett...
-
toxicjew
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Na jó, de vajon be tudod-e építeni?
-
Kristof_94
nagyúr
Pickből kettő 82-es. Csomagokban a legjobb egy untrade Walker, de marad Semedo a Sanchez link miatt. Amúgy ezen kívül a nagy semmi.

Közben csináltam egy fut champions upgradet, mondom ha már 86-os lapot fog adni, akkor lehetne egy Rashford. És nem beadta???
-
thebigK
addikt
Csinaltam egy 86+ fut champs premium upgradet is, 86os Aspas
-
RigóZsolesz
tag
Múlthéten is megbántam a Rivalsnál az eladható packok kivételét, meg most is. Div4 Rank1 83 as Fekir a best... még magas ratinges játékosok se jöttek
65 ezer coin jobban jártam volna
-
Mrguba
őstag
Szuasztok hq valaki xbixon tudna segitenu a szabadrugasosban Donguba a nevem vagy irjon priviben
-
bubuska10
senior tag
Kitaláltam egy jót
amikor egy lesnek tűnő gólt lősz (és még nem fújt közbe a lövés előtt), azonnal el kell skippelni a gólörömöt (L1+R1), mert úgy hátha nem veszi el

-
Bohus84
tag
Valakinek van kedve esetleg PC-n a szabadrúgásos feladathoz most? Bohus84 az Originem
-
Szjoci27
tag
válasz
toxicjew
üzenetére
Egyébként nem értem, hogy miért nem teljesítmény aranyosak a pickek. Mert simán lehet, hogy valakinek 5 pickből semmi nem jön, de másnak meg egyből kipottyan a legjobb lap.
Én a szinteknél beállítanám, hogy például ha 2 játékost kiszedhetsz, akkor az egyik választásnál lesz benne egy 81+ vagy valami hasonló.
Mert ez, hogy valaki megnyer 30 meccsből 30-at, aztán valaki meg silver 1-ből nagyobb értéket pikkel, mint amit 30 wines reward ad, az nagyon gáz. -
thebigK
addikt
Vegre korrekt rewardok. Bar pickbol semmi, lassan érik az upgrade, de az eladhatatlan csomagokbol jott egy TOTGS Haaland, meg Aguero, meg Ederson
-
toxicjew
addikt
G2 Rafinha és Piatek. Tényleg olyan rohadt kurva nagy kérés lenne, hogy ez a büdös nagy szar 1x adjon vmi értelmeset? Okádék.
-
akooos
veterán
Nem játszom már ezzel a förmedvénnyel pont 1 hete és annyira nem hiányzik, hogy hihetetlen
cserébe beletekertem 10 órát a cyberpunkba
na ott is vannak bugok, de nem akarom elroppantani a kontrollert közben
-
-
RigóZsolesz
tag
280ms volt ma este 8 fele nálam is (utólsó asisst mecs vt a Coman osba). Pedig átlag 30 körül szokott lenni. Ritkqn 40+.
Tehát nem csak 1-2 embernél van. -
dvtkfan
senior tag
Srácok, valaki meg tudná mondani, hogy xbox-on, div4 rank1-nél mennyi most a ponthatár?
-
mcwolf79
veterán
válasz
Szjoci27
üzenetére
Nem feltétlen a net sebességgel van baj. Ha esetleg olyan a Szolgáltató vagy olyan helyen laksz lehet , hogy ezres nettel sem lenne jobb. Nincs feltétlenül összefüggés a letöltés sebessége, és a Ping között.
Fifánàl még aztán pláne. Hiába van neked jó pinged ha a német gyerek a szerver mellől hülyére ver a Ping előny miatt. -
Szjoci27
tag
Valaki tudja esetleg, hogy ez a ping micsoda? Jól gondolom, hogy köztem és az ellenfelem közötti kapcsolatot jelzi?
Itt mennyi az ideális? Csak mert korábban mindig ilyen 40-60 között mozgott, de most pirosban van van és ilyen 280. Silver loungeban
Bocsi, ha már volt régebben ezzel kapcsolatban kérdés! :)
-
Digestive
veterán
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Értékben lehetni innen jót nyitni, de beépíteni senkit sem tudnék.

-
akooos
veterán
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Hakimi?
-
LendvaiFeri1
veterán
-
Nandinagy
addikt
Tegnap írtam egy e-mailt a webappos recovery hibával kapcsolatban. Olyan szintű sablon dumát kaptam, hogy komolyan elgondolkodtam azon, hogy ha azt írtam volna a levélben, hogy kiírtam az összes ea dolgozó családját vajon arra is azt írják, hogy ""számunkra az önök elégedettsége a legfontosabb, mindent megteszünk, hogy kijavítsuk a hibát. Tudjuk, hogy nehéz várni míg megcsináljuk de gőzerővel dolgozunk rajta." ?
Belerakák ezt a recovery szarságot és képtelenek normálisra megírni. Vicc a köbön
Helyette írhattak volna egy külön listát ahova mondjuk 10 lapot elrakhatsz ami duplicate és akkor nem kell se visszahozni se eladni. -
RigóZsolesz
tag
Futmas elvileg jön.
-
dkaro
őstag
Jön újabb promó pénteken vagy ma kell nyitni?
-
bubuska10
senior tag
Ha véletlenül - jóval áron alul - tettél valakit átadólistára, akkor az szopás, mi?
Mert nem lehet visszavonni, ugye? -
ddany7
csendes tag
Sziasztok! Xboxon kezdtem el játszani, Fifával szerintem 2006-al játszottam utoljára PC-n. Konzolon meg sosem, szóval full beginner szinten vagyok.
Két gyors kérdésem lenne, amire nem tudtam még rájönni:-Mivel tudom szöktetni magamat? Nálam van a labda sprintelek vele előre, és mivel tudom magam elé megtolni?
-Támadásban van valami gomb, kombináció amit le kéne nyomjak, hogy ne ütközzenek le borzalmasan könnyen az ellenfél védői?
-Illetve valahogy általánosságban nem értem, hogy az én támadóimat gyakran könnyedén szerelik, kb. mellé lépnek és elveszik a labdát, én meg egy jól időzített tackle-el is csak hozzápiszkálni tudok, a labda marad az ellenfélnél.Köszi!
-
v-man
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Egy hónapja kb én is eddig jutottam

Tippre nincs, hitelesebb info eddig nem jött, kérdeztem már én is itt. -
dkaro
őstag
Nem mondom, hogy kevesen vannak PS5-ön de tegnap négyszer játszottam egymás után ugyan az ellen friendlyt

-
Kristof_94
nagyúr
Több mint 400 oldalt végig pörgettem, de nem találtam magyar stadion témát. Létezik egyáltalán?
-
MrVinyl
csendes tag
Akkor a lemezes változattal ne bajlódjak, az originben töltsem le a játékot és úgy telepítsem?
7 lemezt kellett cserélgetni a Fifa 20-nál is. -
MrVinyl
csendes tag
Segítséget kérnék újból!
A gyerek most a FIFA 20 játékkal játszik a számítógépen, karácsonyra a Jézuska hozza a FIFA 21-et, viszont mindkettő játék lemezes változat.
A FIFA 20-at letörlöm a gépről, a másikat feltelepítem, de hogy fogja érzékelni, hogy ugyanaz a felhasználó az Origin-ben, vagy nincs ennek jelentősége?Várom a válaszokat.
-
Mrguba
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Most hogy kapjuk meg?
Csak jatszani kell? -
Kristof_94
nagyúr
Talált már valaki a piacon magyar stadion témát, tifot? A múltkor vagy 60-70 oldalt végig vittem, de sehol nem volt...
Zászló már van, arra rá lehet keresni liga/nemzet szerint.
Amúgy milyen elemekkel tehető minél "magyarosabbá"? Piros székek gondolom jók, a Puskásban is olyan. -
-
Digestive
veterán
-
Kristof_94
nagyúr
Durvák a mai sbc-k, icon swap lapok is komolyak!
-
Nandinagy
addikt
Ez a quick sell recovery amúgy, hogy akarna működni? Dec 5.-én nyitottam egy duplicate wo-t akit elküldtem, hogy majd felveszem ha kell. Ma nézem 1 lehetőségem van még és 5 nap múlva indul újra de azon a napon egy nyüves játékos sincs
Sőt egyik napon sincs egy darab játékos sem. Most csak szopat az íé vagy igyak rá hidegvizet?
-
gjoe
addikt
válasz
SPAN_Marci
üzenetére
Grat
Rögtön bannal kezdeni a fórumban?
-
thEndeR
aktív tag
Ezen felbuzdulva csinaltam en is ket ilyen sbct jott egy Kolarov meg egy akkora fos, hogy meg a nevet se hallottam.

-
eM'82
addikt
válasz
SPAN_Marci
üzenetére
Nekem egy Mandanda!!!!!
-
Digestive
veterán
válasz
Nandinagy
üzenetére
Én szoktam.

Pl itt az első gólnál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmgyűjtés
- Gumi és felni topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Kellemes karácsonyi ünnepeket!
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen Blu-ray írót?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, egy síkban levő kijelző!)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3962, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Honor 200 Lite / 8/256GB/ Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- Keresünk iPhone 16/16 Plus/16e/16 Pro/16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

65 ezer coin jobban jártam volna