Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fujifilm X
- Hálózati sebességre gyúrt a Minisforum új mini-munkaállomása
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szjoci27
tag
1,7 millás lap és 81 a balance.... Bár tudjuk, sokszor nem számít, hogy mi van beírva.
Pack nyitás: ma kinyitottam a prime bundesliga players packet, monsom hátha lesz benne egy rttf alaba vagy brandt. Hát egy kramaric volt benne. Ezt aztán nagy segítség. Ezeknek az objectivekben szerzett csomagoknak sincs értelme. Legalábbis amiatt gyűjteni az XP-t. A végén is az a három játékos vicc. Már amikor kijött a season 2, akkor sem kellett volna egyik sem...
-
gjoe
addikt
[Dembélé vs teixeira] 1,7M vs 76k
Azt hiszem még egy darabig marad teixeira
Viszont aouar kirakva valószínűleg cam lesz belőle, de megnézem st-be is milyen -
kisengi1
tag
-
Aguinaga
őstag
válasz
GAMEofGOAL
üzenetére
Én is. Kluivert jött. Egyelőre nem olyan gáz
-
RigóZsolesz
tag
Tisztában vagyom vele, de a kíváncsiság is hajtott. Meg aznap nem kellett volna belépnk, de mind1 is már

Dembelé/Saint Maximi visszont kva drága lett
Amég nem lesznek barátibb árban tuti felejtős. Addig csinálnom kéne a lovét rá 
Mondjuk inkább Dembelé kéne. Nálam ő ütősebb volt
-
RyanGiggs
őstag
Ez a két olasz ligás, hááát.....
Chiellini jó lenne, de ezzel a stammal, passzal, és agilityvel... áh!
Mindkettő gyenge!
Inkább akkor kirakom Politano-t. Az viszont elég jó lap! -
Bohus84
tag
Érdemes megnézni a storeban a promo packokat. EA ezzel a két lappal ma elad pár fifa pontot. Vicc....
-
gjoe
addikt
SB meccsek erősségét átállították. Nem tudom mi bajuk volt vele de hétfő óta a worldclass lett kb legendary szint, nagyon kemény lett és rendszeresen csalással nyer a gép, a góljai nagy része az nálam hátul eladott (rövid, ellenfélnek ) passzból. Ugyanez az offline draft eddig worldclasson mindig behúztam a 4wint, most vereség a harmadik meccsen.
-
v-man
őstag
válasz
RigóZsolesz
üzenetére
Másfél millióból vehettél volna pár ikont, vagy egy Messi CR duót pl köztük Félix
-
RigóZsolesz
tag
válasz
GAMEofGOAL
üzenetére
Nekem Litneman.. el is ment akkor a kedvem a játéktól.. része annak, hogy elpakkoztam a pénzem

Mondjuk én nem swaposból kaptam, azt januàrba veszem ki. -
toxicjew
addikt
válasz
GAMEofGOAL
üzenetére
Én. Moore jött
-
GAMEofGOAL
csendes újonc
Sziasztok.
Ki vette még ki a swapokból a baby icont rajtam kívül?
Nekem jött egy 87 Butra
Én nem csalódtam

A következő adagból meg jönnek a packok -
eM'82
addikt
válasz
Digestive
üzenetére
Nem is azért, mert már megvan Mbappé (patent csatár), csak ne zuhanjon nagyon be miattuk. Ezért gondoltam hogy inkább igény lesz Mbappéra, mintsem mindenki eladná. Lesz egy pánik rész, aztán jön a WL és megint elindul felfelé, mint Neymarnál. Majd 100k-t ment fel 3 nap alatt, aztán visszaesett szerencsére :).
Nándi: igen, EA-nél LW fetisizmus van.
-
Nandinagy
addikt
válasz
sz_abika
üzenetére
Mondjuk azt nem értem, hogy valamelyik miért nem RW lesz? Tuti, hogy van valami RW/RM iszonya az ea-nek

990k most Bappe psen. Hát mivel ezek nem állandóan nyitható lapok lesznek így tippre elég drágák lesznek annyit meg tuti nem érnek. Jól néz ki mindkettő de minden fontosabb statban rosszabbak mint Bappe. Ha mondjuk 5-700k lenne mindkettő akkor elgondolkoznék rajtuk
A freeze eventből kiindulva akkor idén nem lesz shapeshifters gondolom. A koncepció végülis ugyanaz mint tavaly ott volt. Bár a lapok nagy része elég kiábrándító

-
-
eM'82
addikt
-
sz_abika
addikt
Nem tudjátok melyik YT arcnak kell "megköszönni", hogy elszálltak a délamerikai SBC árak? Nem kiemelkedő, de farmolható volt a libertadores, de elszálltak az árak durván...
-
eM'82
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
-
RigóZsolesz
tag
válasz
Zimmi91
üzenetére
Hát pénz az most nincs xD múlthéten már olyan szinten felkúrt a játék, hogy elpakkoztam 1,5-1,7milla körül min
mert pár száz k coin visszajött. Kicsit pihenőn is volt a napokban a játék
De kárpotlásnak 80+ pickből Bappe visszajött a csapatba meg Mendy is
800+ player van a klubba, ebből sok eladható. Majd amikor jobb lesz a gyenge lapok ár, vagy sbc be belemennek. Meg ha nem 1-2millió lesz aki jön esetleg és kéne, akkor elkezdek piacolni.
Bár jobban örülnék ha objective vagy sbc és lenne valamelyik. Arra már rájöttem, hogy jobb ha untrade. Azt nem tudom eladnk ha felidegesít a játék xD -
sz_abika
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Gucci és Dembele? Elmehetnek a faszba de tényleg.
Viszont az a Gosens kell és akkor kész a Serie A jobb oldal és legalább nem kell 7 tokenért Vidicet kivennem.
-
Kristof_94
nagyúr
Nem jó ha ezek a lapok jönnek. Persze jól néz ki az a 2 francia ST, az tény és nyilván nagyon jók lesznek. Az EA leginkább az igények alapján alakítja a promo lapokat, de ezen nincs mit csodálkozni amikor lassan január van és még mindig tele van a játék olyan csapatokkal, ahol egy Jesus, Lucas, Traore és hasonló lapok kvázi kirobbanthatatlanok a kezdőből. Aztán meg megy a sírás, hogy milyen szar a játék, mennyire meta, na meg az EA mekkora szemét, de közben a 2 wf-es Inaki stabil kezdő.
-
Zimmi91
addikt
válasz
RigóZsolesz
üzenetére
Gucci meg Dembele iszonyat drága lesz arra készülj
Nekem is beférnének a kezdőbe 
-
Szjoci27
tag
válasz
RigóZsolesz
üzenetére
Az a Dembele legalább olyan lesz, mint Félix. Az 5-ös skill és wf is komoly. Én is használtam a sima lapját, de lecseréltem piros carrascora, mert az utóbbi időben nagyon gyenge volt. Lehet direkt lehúzták azt a lapot, mert jön az új.
Nekem ebből az ötösből első ránézésre Moreno kellene, a többit eladnám valószínűleg
max Dembelet kipróbálnám, mert la liga csapatom van, de ott van Félix, david silva, akiket nem akarok lecserélni :) -
RigóZsolesz
tag
Én mind a két Francia csatárnak örülnék. Kb mind a 2 en a játék elejé óta valamilyen formában a keretben vannak. Mind a kettővel megbolondítottam jó párszor a védelmet. Dembelével meg a dribblingelés is brutális
-
Nandinagy
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Az oké, csak szerintem az egyik francia ST az sbc-s lap lesz.
Nem hiszem, hogy 3 francia st jönne egy nap alatt. Mondjuk arra kiváncsi leszek mennyibe fog kerülni mert mondjuk Dembúz miatt lehet bappet is eladnám 
-
Nandinagy
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Tehát, hogy ezeket nyitni lehet és az sbc-s képernyőn is lesz ma vagy holnap egy francia csatár? Kétlem, hogy 3 francia st-t fognak nekünk adni
-
Raunchy
tag
Én a csodás Koemant nyitottam a 8 tokenes icon pakkbol, a haverom Maradonat. Én 75os játékost nyitok a two players pakkbol ő Messit. Én idén a játék kezdetekor vettem pontot, ő évek óta egy forintért se vett. Van amikor 2-3 hétig nem játszik, eskü kipróbálom, hátha ez a kulcs 😁😁
-
Kristof_94
nagyúr
Elvileg ma este jön 5 fut freeze lap a csomagokba, viszont hajnalban "véletlenül" már belekerültek a csomagokba, de az EA aztán gyorsan javította.

-
gjoe
addikt
Hihetetlen, de javították objektben a 3gólt, most már beveszi. De meg kell csinálni mert ez a szarrágó banda így javította, ahelyett hogy mindenkinek jóváírta volna.
-
gjoe
addikt
-
bubuska10
senior tag
Kiraktam Maradonát! Életem első iconja 97-es overallú.
Soha rosszabbat! -
Szjoci27
tag
Késő délután csináltam néhány player picket. Mondhatni elég jól sikerült
[kép] -
Galat74
csendes tag
A 89+ ikonnal melyik a leghígabb lókaka, amibe beleléphetek? Tegnap eladtam a klubot, min biddel, de elvittek mindenkit. Két pálinkával korábban Kantét nem dobtam volna oda, de ma visszavettem. Nekem még mindig etalon. Hátul angol, elől francia vonal Donatello+ Neymar. Baby Gullit stamina elég gyenge, Rm poszt továbbra is hiányérzet.... A Walker cb-ben viszont hasít. Milyen gyakran érdemes újat építeni?
-
Nandinagy
addikt
4 rivalsom maradt. 2-t nyerek jön a 3. meccs. A Milan meze maradt beállítva a küldi miatt erre a meccsen:

Hihetetlen, hogy ezt sem tudják megoldani normálisan
Ez idén már kb a 4. volt.
Megkérdeztem az ellenfelet és neki nem volt ilyen a mez. Nem elég, hogy div2-ben játszok olaszok/németek/törökök ellen de még a retkes mezünk is ugyanolyan semmilyen szinű. Lazán 3-0-ra mentem de miután benyomta a gyerek a pressuret elég nehéz volt labdát kihozni mikor mindenki ugyanúgy nézett ki
Szerencsére kivédekeztem a végét. -
mcwolf79
veterán
Basszus amúgy azt hogy tudták összehozni, hogy némelyik játékos rusnyàbb XSX-en , mint a Fifa20-ban XOX-en

-
törölt tag
töröltem a klubbomat, majd létrehoztam egy újat, azonban a klub nevet nem tudom megváltoztatni, mert az objective / the basics / change ckub name már ki van pipálva. Azt hittem hogyha valaki törli a klubbot és teljesen elöről kezdi az UT-t akkor ezek is törlődnek.
Így jártam, hogy már nem lehet nevet változtatni?
-
sz_abika
addikt
Ezt a 86osat nem szabad megcsinálni gyerekek, nincs annyi untrade fodder hogy megérje, legnagyobb rablás eddig az idén, még a kit SBCk is jobb value

-
mcwolf79
veterán
WL dijakat mikor kapjuk meg ? Silver2-ben végeztem, de semmit nem kaptam.
-
Digestive
veterán
Meg is van. Köszi srácok.

-
dkaro
őstag
Nah a 86+bol Müller jött, De Geara számítottam de ugyan olyan szar ez is
-
-
Digestive
veterán
A Beckham objektívben az 5 szabadrúgás gólra volt itt valami ötlet, h 2 kontrollerrel meg lehet csinálni egyedül is. Na de melyik játékmódban?
-
dkaro
őstag
Egyértelmű hogy vagy az olaszt vagy a spanyolt kell kivenni, Keita csak 85, a 86osak jobbak az sbckbe
-
gjoe
addikt
Én az olasz védőt veszem majd ki, sbcbe a védők szoktak drágábbak lenni. Plusz olasz sbct a legolcsobb kirakni
-
Szjoci27
tag
válasz
sz_abika
üzenetére
Én nem nyitottam sajnos :) bár nekem azért kellett volna csak, hogy eladjam
nyilván kipróbálnám néhány meccsen azért :)
Eddig csak 2-3 alkalommal elhitette velem az ea
"ez az, walkout! BRAZIL!!! ééés cf...
De amikor di mariat nyitottam ki, az bagyobb" csalodás" volt, ott ugye az rw poszt is passzol messivel
Nekem eddig a legnagyobb aktuális értékű játékos freezee martinez volt, 420k körül adtam el:)
-
sz_abika
addikt
Amúgy elképesztő, hogy ezen a fórumon van vagy 15 aktív ember max, de gyakorlatilag mindenki nyitott már Neymart. Ilyen droprate mellett érthetetlenül drága

ELite 3 SB: szerintem az 5000coin boost volt a legértékesebb termékem.
-
Stylerr
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Köszönöm szépen!
Meghivott: Persze, tudom régi motoros vagy, csak láttam Molnargabo se állít be így külön mezt, aztán mondom ki tudja, lehet te se. Furcsa, én még ezzel a buggal nem találkoztam sose, de remélem nem is fogok.
-
Meghivott
addikt
Neymar kapcsán csak annyi jutott eszembe, baby Nedvedet használtam eddig ST-ben és elképesztően jó volt. Szerintem megtartom és megpróbálok 3 védős felállásból felépíteni valamit.
-
taylorp
senior tag
A level 30 rewardból melyik fost érdemes választani a három szar közül?
-
RigóZsolesz
tag
válasz
mcwolf79
üzenetére
Jól látod a helyzetet Mbappe meg szerintem Neymar is akkor igazán erős ha pár hatékony cselet tudsz vele. Mondjuk Mbappa ra Finisher chem et raktam. Én pl Bappe val csak dribblingel is sokszor leszopatom az ellenfelet. Neymart nem próbáltam még, de biztos dúrva. Nálam Mbappe egy vadállatt
tegnap este 1 Wl elt toltam még silver 3 meglegyen, nem volt időm wl ezni, meg kedvem se. 72. Perce 5-2 re vezetet az ellenfél. 87. Percbe 5-5 lett
a vége 8-6 ide. Ebből Mbappe 6 gólból vette ki a részét. Nálam Bappe képes mecset fordítani, eldönteni.
Igaz szombaton voltak ellenfelel akiket kurvara tolt a gép, nap azokkal nem mindig tudok mit kezdeni.
Új hozzászólás Aktív témák
- szinte új iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB silver ezüst 2 év Apple garancia ajándék tok
- Ryzen 5500 pc , Jonsbo RM2 aluminium ház, asus gtx 1660 super, Corsair ddr4 3200mhz 16gb, 27" acer m
- szinte új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia ajándék Apple tok
- Steinberg UR 22 MKII Hangkártya
- új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia
- Dell Alienware AW3423DW 34 QD-OLED Gaming Monitor 27% ÁFÁS
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
- iking - Apple iPhone 14 Pro Graphite ProMotion 120 Hz, 48 MP kamera, Dynamic Island 128 GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Amég nem lesznek barátibb árban tuti felejtős. Addig csinálnom kéne a lovét rá