Hirdetés
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
Igen tudom
Szerintem sz_abika kollega mellett én voltam az egyetlen a játékban aki a 19ben még májusban TOTGS Insignet használt
2600 meccs után cseréltem le TOTS Mertensre.
A probléma, hogy esélytelen beépíteni
0 darab Seria A/olasz játékosom van ráadásul ha lenne sem tudnám hova rakni. Padról meg azért nem ugyanaz behozni valakit. Végül IF Rasi lett aztán max eladom majd ha nem elég szélre és megveszem if maxikát
-
gjoe
addikt
Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
Nandinagy: Ha szélsőt keresel akkor próbáld ki Insigne rttf lapját, még ha csak padról viszed is be. szerintem megéri, nagyon jó lap. -
Bohus84
tag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Igen, brunot kiraktam ezt nem fogom mert jó áron vettem rttf sanchest még, és jobban illik mellé. Kante is van untrade de nem tud passzolni és az nagyon zavar. Tavaly firmi nekem untrade volt
De igazad lehet, nem pontosan emlékszem a statjaira csak h 80 volt a defje. -
Nandinagy
addikt
válasz
Bohus84
üzenetére
A tavalyi scream Firmino szerintem jobb volt mint ez
Pass+Defben volt kevesebb de minden másban több és mellé eladható volt ugye 
Ez egyébként valami új trend az eanél, hogy a tavalyi játék lapjait kicsit lehúzzák és eladják jóval drágábban sbc lapnak(season Ox idén 400k-s lap,Firmino.Ugye neked is POTM Brunod van most. Szerintem mellé jobban illik egy Sanches,Kante,Torreira féle alacsony,fürge védekező játékos mint egy 180+-os.
-
Bohus84
tag
Tavaly Firmi scream lapját totsig simán használtam(és profik is), cm/cdm-ként gyengébb statokkal. Az sem volt olcsóbb. Én csak azért nem rakom ki, hogy ne ugyan azzal játszak mint tavaly, valamint eladható R. Sanchesem van. Akinek van fodder bőven és engame cm/cdm-et akar annak sztm megéri.
-
MdewC
nagyúr
Boldog Karit!

-
Kristof_94
nagyúr
Van aki most kihagyja a WL-t? Igazából csak a PL lesz hétvégén...
-
LendvaiFeri1
veterán

-
marcess
senior tag
Előrejelzésben január 4-én kezdődik a TOTY, most boxon~810 körül megy Mbappe, szerintetek érdemes eladni, majd visszavenni? Meddig eshet be az ára toty előtt- közben? Igazából jó meg minden, de mivel szélen van futkosni kicsit tudnám nélkülözni, főleg ha benne van esetleg 100k.
-
Nandinagy
addikt
Idén középpályára bőven elég 1 70-80 közötti+jól lövő és passzoló játékos +egy hasonló kicsit jobb deffel és kevesebb lövéssel. Mindenkinél 11 ember védekezik hátul szóval annyira nem fontos, hogy a 2 kp megszűrjön mindent. Nem hiába használja szinte minden profi Bruno lapjait akinek 69-73 defje van és még is uralja a középpályát
Ha idén kap De Bruyne TOTY lapot szerintem másfélszer annyiba fog menni mint tavaly pont emiatt 
-
sz_abika
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
-
eM'82
addikt
Fuh, ez a Firmino baxott drága ahhoz képest amit kap az ember. A Delort lap viszonylag olcsó, csak minek? Max szélre.
-
Nandinagy
addikt
válasz
Stylerr
üzenetére
Azzal tisztában vagyok
A probléma, hogy IF Rasi és Mbappe is rw lenne nálam. 442-t játszom és a 2 csatár Neymar+Joao Felix. Tehát igazából lw/rw-be kell egy játékos.
A dilemma legfőbb oka, hogy if rasi nem tudom milyen lenne szélen. Ugye ő eleve lassabb mint Bappe és emiatt félek kirakni szélre. Meg a csodás rewardoknak hála nem tudom befejezni potm Brunot pedig már nagyon kiváncsi lennék rá. Na most ha eladnám Bappet akkor kijönne ő is
Szerintem megvárom a 7 órát kirakom a márkit a maradék gold lapból meg csinálok pickeket. Ha valahogy kitudom hozni Brunot akkor marad Bappe, másképp meg megy
-
Nandinagy
addikt
válasz
Szjoci27
üzenetére
Mondjuk gondolom nem olvastad a reggeli írásom

Ma kijött nekem is egy: 86 Thiago Silva-89 Suárez-86 Anthony Lopes
Ez még csak nem is a legrosszabb amit láttam. Gondolkodom, hogy Mbappet lecseréljem IF Rashfordra de nem tudom... Rasi megint csatárban lenne igazán jó de ott meg Felix+Neymar van
-
Meghivott
addikt
Azt elmagyarázza nekem valaki, hogy ha miért nem lehet bevezetni azt, hogy ha bármilyen állásnál kilép az ellen, akkor 3-0-ra veszít? Mi ezzel a baj?
-
Meghivott
addikt
Egészen hihetetlen, hogy egy H/L Bellerin a legjobb rb a játékban 😳
-
Szjoci27
tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Hupsz! A nagy sietségben elfelejtettem csatolni a képet
itt pótolom [kép] -
v-man
őstag
válasz
sz_abika
üzenetére
A rizikós nagy lapok helyett, a "sok kicsi sokra megy", türelem alapú módszer idén a nyerő, lásd a napokban Digi esetét. Persze akkor nem tudsz nyitni olykor hetekig, az nyilván egy kényelmetlen tényező. Ellenben múltkor el quick selleztem 50 lapot, mert be akartam rakni a WL előtt Beckhamet, az is volt összesen egy 15-25e bukta a vételi árat nézve, annyi egyetlen nagy lapon meg van könnyen, a haszon meg türelemmel és kis szerencsével (ha EA nekünk kedvező objecticet, v SBC-t dob ki) ezeknél a kis lapoknál is tud laponként 3-4-5e lenni, az 50 dbnál már bőven tisztességes, és szerintem nagyobb is mint pl. 3-5 db nagy értékű lapnál

-
sz_abika
addikt
válasz
dvtkfan
üzenetére
Tököm ki van ezekkel hogy elképesztő méretekben és folyamatosan ÖNTIK a piacra a lapokat. Nem lehet egy fél nappal sem előre gondolkodni. Itt ülök 3 jó áras Alabán és már most 80ezret buktam a hármon, mert mire elindult felfele ára a mai kereslettel, már jön is az újabb adag belőle.
Itt van 6 játékos a figyelőn, egybe fektettem...ez az én formám, tisztára mint a fogadásoknál
-
Mrguba
őstag
Na kiszenvedtem a 300 baratsagis gyozelmet
Es a 200 r8vals gyozelmet.
2 ultimate pack..
A 2 packban a legjobb a84 es R.Jimenez..
Koszonom EA h baxdmeg a jo murva .....
Nektek boldog karit -
törölt tag
sziasztok!
mi az oka annak, hogy a 88-as Haaland UCL team of the tournament lapja egyszerűen használhatatlan. alig tudok vele gólt rúgni, nem mozog üresbe, áll egy helybe, nagyon lassú stb.
minden értéke nagyobb a sima gold 84-es lapjánál és mégis ezzel a 84-es lappal tudok gólt rúgni, befut üresbe, gyors, mozgékony stb.84-es lap: kb. 15 ezer coin
88-as lap: kb. 170 ezer coin. (minden statja 5-el nagyobb, + van rajta hunter chem)ezek szerint tényleg igaz az, hogy csak gold lapokkal érdemes játszani mert így "segít a játék", ha mindenféle flinci flanci lapok vannak a keretben akkor "hátrányba" kerülsz?
-
taylorp
senior tag
G3 pickek: Koopmeiners, Vida. A holland szerencsétlent a másodikból is választhattam volna.
Kedves ea, így karácsony alkalmából szoptyá le nyugodtan, sz@rházi banda!
Boldog karácsonyt minden fórumtársnak! -
toxicjew
addikt
G2: Ilicic és Mina, legalább megszánt karácsonyra az EA egy magasabb ratingűvel. Kellemes ünnepeket minden fórumozónak
-
Kristof_94
nagyúr
Pick: Stindl és Kimpembe
Csomagokban egy eladható Mendy. Lehet el is adom, mert a chem miatt nem tudom használni. -
gjoe
addikt
managerialnal a lőjj egy gólt van már csak. Ha rögtön lövök egy öngólt azt beszámolja?
Mert utána csak kigumiznám, még 3 meccset leadnék így. -
sz_abika
addikt
Amúgy szenvedek itt a védelemmel, de most ha vennék egy Davies és Alaba duot, akkor end game védelem van...és hajnalban a gyerek felkeltett, vettem egy Alabat 395ért, szóval lehet össze kéne szorítani a fogam és megvenni Daviest, de olan drága lett basszus.
-
Nandinagy
addikt
g3 pick:Ilicic+Vida. Meglett a 11 pick szóval
ment 86+ sbc-be: Thiago Silva-Suárez-Lopes. Legalább 89es suárez szóval sbcbe jó.
4 rare mega+2 mega+2 rare electrum+1 rare players: 1 db Mahrez+Jimenez
Úgy voltam vele, hogy kiveszem az untradet mert kell a játékos POTM Brunoba(86-87 sbc hiányzik és kész) Hát így akkor a hétvégére őt is elengedhetem mert így esélyem sincs rá. -
dvtkfan
senior tag
-
v-man
őstag
S1 Pick itt is tűrhető, Morata, gondoltam ha már karácsony, hátha meglep ea egy varanenal, ezért most untrade dupla packokat kértem ki, legjobb egy duplicate Gomez (természetesen a meglévő is az), ezenkívül még egy Visca volt board a 10 csomagból
-
RigóZsolesz
tag
Most sem volt időm se, kedvem se, így csak s3 at csináltam. Itt ugye 84 a max rating, de végre egy használható lapot pickeltem

Csomagokat nem nyitottam még, mert van pár magas ratinges duplicate (pl Oblak).
-
-
thebigK
addikt
Csodás rewardok, mint mindig: g1 pickek 83as+82es, a csomagokból egy untrade rttf icardi, egy eladható verratti, meg egy joe gomez, aki még elment 40k felett
Kellemes, fifamentes ünnepeket minden fórumtársnak!
-
sz_abika
addikt
Na kesz es vagyok, atvettem mindent. 4 percnyi csalodottsagert cserebe 5db 82es jött
-
Kristof_94
nagyúr
A várva várt 200 rivals meccses 125k csomag legjobbja: Szczesny...

Volt még egy Parejo és egy kék Gnabry, de azért kicsit többen reménykedtem. Na nem baj, 3-4 fodder jött belőle. Majd következőnek hátha. -
rvn_10
senior tag
Sziasztok, Most kezdtem el a FUT ot. Valami tippek kezdőknek? Utoljara a 18 ban nyomtam a FUt ot, de gondolom azota változtak dolgok.
-
Aguinaga
őstag
Srácok, elképzelhető, hogy pár napig nem leszek a fórumon, szóval szeretnék mindannyiótoknak békés, boldog Karácsonyt kívánni!
Egyetek sok beiglit, nyissatok sok prime ikont
-
bubuska10
senior tag
Nemrég láttam egy youtube videót, ahol egy testvérpáros egymást ütötte boxkesztyűben attól függően, hogy mennyire jó a következő base icon nyitásuk, oszt kinyitottak vagy 15-öt.
-
mcwolf79
veterán
Nem tudom melyik patch volt az , amelyik "javított" a bîrokon de sztem szarabbak mint voltak. Tiszta ziccer helyzetekben nem adnak előszabàlyt, majdhogynem 1-3 vs 1 helyzetekben lefújjàk a félidőt.lapokat is elég hektikusan osztogatnak.
-
thEndeR
aktív tag
Most nyitottam ki a 85x5 packot, Van Dijk, Alisson jott belole.
-
gjoe
addikt
Ezek után a nyitások után én is megcsináltam a 86+ sbc-t
Megkaptam a legszarabb, legolcsóbb 86-os lapot
Sommer
-
thebigK
addikt
válasz
dvtkfan
üzenetére
Aterzem. Valaki adhatna mar egy kis packluckot
a jatek elejen volt egy rashford wl pickem, aztan azon kivul 2db bruno fernandes, meg egy eladhatatlan totgs haaland volt a legertekesebb nyitasom, pedig egy sbc sem marad ki soha. Eleg sovany sajna az idei ev ilyen szempontbol -
v-man
őstag
[link]
TOTW13, egy fokkal jobb mint múlt héten, de túl várt játékos itt sincs (nekem legalábbis) -
Nandinagy
addikt
válasz
Digestive
üzenetére
Ez a 2 lap egyébként egy gold Rashford szint statokban
A különbség az a pozició meg a nemzetiség. Bár az meg ennyit nem ér
Mondjuk a legtöbben szerintem egyébként a tavalyi maxikából indulnak ki aki ugye nem volt statok szerint egetrengető lap és még is a birthday lapok közül ő tartotta egyedül az árát meg ténylegesen ő volt a legjobb
-
Digestive
veterán
válasz
Nandinagy
üzenetére
Hála az égnek Vollandnál kifogtam jófej ellenfeleket. Pár meccs alatt meg is lett minden. De amúgy nagyon sok a nyomi akinél öngóllal kezdesz és képes benyomni a csirkés gólörömöt.

Más:
Angol, francia, spanyol ligából már kaptunk Freeze objektív lapot. Szinte biztosan lesz olasz és német is...

-
toxicjew
addikt
-
Nandinagy
addikt
válasz
bubuska10
üzenetére
Hát ezt te tudod. Tavaly 35 packot raktam félre ami kb 2 reward+marque és esett egy TOTY Alisson
Más meg félre rak 300 packot azt nem nyit semmit.Idén ráadásul a packok 90%-a untrade szóval már csak azért sem rakok félre. Az a baj, hogy ha kapok egy untrade Lewát mondjuk, az életben nem tudom beépíteni hiába lesz brutális lap
Gondolom idén a Bayern játékosok lesznek többségben ott meg alig van 5* skilles lap ami nekem kell.#7822Digestive
Jaja tudom. Nekem is tetszik
Engem ez a fejelős meg beadós hülyeség zavar. Ma volt kedvem és elkezdtem de mindenki kilépett 1-0 után. Így német játékossal még mindig 0 gólom van. Capat viszont jóval könnyebb kiszedni. Mondjuk karácsonykor nem hiszem, hogy ezzel fogok foglalkozni
-
bubuska10
senior tag
Akkor úgy nagyjából január közepén jön a TOTY, és addig érdemes nem kinyitni a pakkokat? Van már félretéve 12 a jobb félék közül.

-
Nandinagy
addikt
-
mcwolf79
veterán
Na az új Varane lap ára egész szépen zuhan. Ha holnap délelőtt nyitok valami nagyobb lapot be is újìtok egyet a sima lapja helyett.
Amúgy amennyire inspirál a DR összeraktam egy LaLiga-s és egy Serial A-s 77-es csapatot a menedzseres friendly küldihez kiszedni a két LaLiga-s lapot. Egész élvezhető ez a játékmód így , hogy összeraktam viszonylag ütőképes 77-es csapatokat. -
Digestive
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
Persze. Én is azt vártam, de ez a Capa objektív is kapóra jött.
-
Kristof_94
nagyúr
-
Kristof_94
nagyúr
Ez az Aouar nem tűnik rossznak szélső CAM pozícióra Yedder helyére. Meglátom mi jön a következő napokban és ha semmi érdekes, akkor kiváltom.
Megcsináltam a 86+ csomagot, Lozano, cserének kiváló lesz.
Illetve 11 meccs kell még rivalsban a 125k csomaghoz, remélem ad valami komolyabbat. -
v-man
őstag
Record breaker Messi jön 😀
-
RigóZsolesz
tag
Én elkezdtem 80+ pickelőset csinálni, hátha Dembelé vagy Saint Maximin Freeze vagy bármi jó. 15-20db körül csinálhattam. 2x Oblak+Parejo legalább sbc be vannak emberek
jah meg jött még 1 untrade Mendy. (Helyette dobhatta volna Varane-t
) -
sz_abika
addikt
Én is megküzdöttem szellemeimmel...több lap is kellene, gondoltam veszek 100kilóért egy jumbot...de helyette inkább kinyitottam a TOTYra félre rakott 50k csomagot.
BAUMANN.
Azt hiszem nem kell storeba menni már a héten

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Gumi és felni topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- Vicces képek
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen routert?
- Okos Otthon / Smart Home
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- Bluetooth hangszórók
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X13 G3 "Golyóálló" Laptop 13.3" -35% Brutál i5-1245U 12Magos 16GB 512GB FHD+
- Macbook Retina 12 2017 8/256 (A1534)
- Dobozos Lenovo Thinkpad T14s G6 Tartós Laptop 14" -60% Snapdragon X Elite 32/1TB FHD+ 22Hó Gar
- Samsung Odyssey LS49CG954SU OLED Monitor
- DELL latitude 5420 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-1145G7 4Mag 16Gb 512GB SSD FHD IPS
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- iPhone 14 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Szerintem sz_abika kollega mellett én voltam az egyetlen a játékban aki a 19ben még májusban TOTGS Insignet használt
De igazad lehet, nem pontosan emlékszem a statjaira csak h 80 volt a defje.
itt pótolom