Hirdetés
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
válasz
bubuska10
üzenetére
Ez így van. Bizonyos szintig lehet őket használni csak ahhoz meg tudni kell védekezni..
Ha meg olyan szinten tudsz védekezni akkor valószínű a divben is feljebb lépsz ahol megint kevés lehet.
Helyezkedéssel mindent lehet kompenzálni csak ahhoz meg magas szinten kell tudj védekezni
De ez igazából elől is így van.
Lehet lassabb játékosokat használni csak gyorsabbakat könnyebb.#6296RigóZsolesz
Ilyen kis mintában én nem tudok véleményt mondani a gyengébb lábáról. De annyira nem hiszem, hogy gond lesz. Mondjuk azt kétlem, hogy tartósan kezdő lesz Fabregas meg ő is mert egyrészt egy védő van francia1-ben(FB Koscielny) és ő meg elképesztő módon lelassult másrészt nehéz linkelni őket ikon nélkül
-
Meghivott
addikt
100 live fut friendly objectiv 98-on áll.
Toltam mystery ball-t és társait, de hiába nyertem, nem számolta tovább. Mit nézek be? -
bubuska10
senior tag
Van az a jól bejáratott Football Manageres felfogásom, hogy a két középhátvéd legyen magas, erős, fejeljen jól és legyenek jó marking és tackling értékei. Ez a cpu ellen a FIFA-ban is működik. De online, amikor viszik rá a lassú védőkre az MBappék... teljesen esélytelenek. Csak abban bízhatsz, hogy beseggelnek a 16-oson belül a nagy össze-vissza trükközgetős húzgálás után és a csónaklábú védőid leblokkolják őket.
Úgy tűnik fontosabb a pace, mint bármi más - beleértve az overallt is. Egy 67-es overallú szélső hátvéd 90-es pace-szel hasznosabb, mint egy 85-ös, aki viszont lassú. -
Nandinagy
addikt
válasz
thebigK
üzenetére
A sima rare player pickről beszélek. 7 gold kell bele és egész jól dobál. Na meg 3 lap közül választhatsz így egyszerűbb célirányosan liga upgradekre is gyűjteni.
Közben érkezett Fabregas tesztelésre
Sanchest addig leraktam a padra(amúgy sem lenne értelme most eladni). Így meg akkor rasi is padozik depay miatt. Kiváncsi leszek rá. Ha nem jön be max eladom azt visszaveszem brunot
-
Kristof_94
nagyúr
Van 82+ sbc is, nem tűnik rossznak, de már nekem sem maradt semmi lap.
-
akooos
veterán
81-87 upgrade: Pavard
Köszi, akkor elég volt. -
dkaro
őstag
Másnál is diavetites a játék? Felvettem videora de azon nem látszódik. Konkrétan megfajdult a fejem annyira szaggatott (ps5)
-
mcwolf79
veterán
válasz
vegitossj7
üzenetére
Konzolt kell venni, problem solved

-
taylorp
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Van ezer másik ok, amiért érdemes lemondani róla.
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
vegitossj7
üzenetére
Egyszer nem láttam eddig, szerintem emiatt nem érdemes lemondani róla.
-
vegitossj7
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Közben megtaláltam.

[link]
Majd jövőre skacok
-
Digestive
veterán
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
vegitossj7
üzenetére
Nem igazán. WL és rivals meccseken eddig nem találkoztam csalókkal, de a draftban előfordulnak. Viszont az annyi, hogy neked nem ír be vereséget, ő meg halad tovább...
-
vegitossj7
addikt
Sziasztok!
PC-n még mindig lehetséges a cheat engine-es csalás, amit már 10 éve csinálnak az oroszok?
Ez dönt arról hogy megveszem-e vagy sem.
-
dkaro
őstag
válasz
thebigK
üzenetére
Simán, ő volt az egyetlen WL pickem idén
@sz_abika: lehet péntek lesz belőle, még kiderül én azért nem veszem olyan véresen komolyan ezt a játékot

PL upgradeket még megcsinálom hétközban ahogy időm engedi meló mellett.@akooos: legyen csak ilyen pofára esésem
Mbappé goldban is jöhet. -
sz_abika
addikt
De tényleg, miért csütörtökön amikor amúgyis mindenki nyit? Péntekig csak kivárnék, jön a hivatalos PS5 nyitás, Team of the Tournament is várható, úgyhogy sűrű napok jönnek.
Vagy most kinyitnám a dolgaimat vagy péntek. Illetve én most minden fölöset ölök bele a PL 81+ upgradebe...ha már annyira dobálja a jókat onnan, TOTYra félrerakok párat, 1 hónapig elférnek a listán.
-
akooos
veterán
-
bubuska10
senior tag
Melyik reálisan is elérhető pakkból jöhetnek a legjobb játékosok ne adj isten legendák? Nekem annyira nem mond semmit a nevük, hogy most jumbó pakk vagy premium gold pack...
Jó lenne, ha tudnám, hogy melyikért érdemes letolni még 2-3 meccset. -
dkaro
őstag
válasz
Bence910905
üzenetére
Köszi és gratula.
-
eM'82
addikt
Megint elvittek egy L.Suarezt 30k-ért, illetve 28k-ért. Minek? 24k-ért megy jelenlrg.
-
slengi
csendes tag
-
amdboy
senior tag
Sziasztok!
1 hètig nem vettem elő a fifát mert a legutolsó wl kiverte nálam a biztosítèkot. Hiányozott a game, ma bekapcsoltam de kár volt.. blokkolás hegyek, az ellen kapusa átmegy Supermanbe ( az enyèm persze lepkevadász) 10 emberrel támad ès biztosan nem team press mert nem nagyon látom, hogy fáradna, de mikor èn kapcsolom be, kb 2-3 perc múlva már az alsó fertájon kapkodják a levegőt a játèkosaim, silány lövèsek, rossz helyre ment passzok ès reggelig lehetne sorolni... Számomra èrthetetlenek ezeke a dolgok, de főleg az, hogy mièrt kell irányított meccseket játszani??? Szóval bekapcstam, de kár volt azt hiszem. Sajnálom ezt a sorozatot mert mèg anno sega megadriveos korom óta tolom minden èvben, de egyre valószinübb, hogy abba hagyom vègleg. Egyszerüen már nem èrzem az imádást a játèk iránt, ès már az sbc-k sem motiválnak, mert ezek a promok ha őszinte akarok lenni mind parasztvakitás. Èpítem a csapatom, de minek?? Az EA a fentebb felsorolt dolgokon ès persze sok máson nem fog változtatni, hiszen mièrt is tennè? Óriási bevètel. 1 játèkos minusz, náluk nem oszt nem szoroz.

-
dkaro
őstag
Van aki megcsinálta a Base Icon SBC-k vmelyikét? Kaptatok értelmeset?
Gondolkozom rajta,hogy az egyiket megcsináljam de azzal nulláznám a klubbot teljesen. -
sz_abika
addikt
Azért ez a EA tax vérlázító - 69ezerrel drágábban adtam el Kanet mint vettem és még így is bukóban vagyok vele.
Viszont az a helyzet hogy papíron nagyon jól néz ki, de ha tohonya melák kell előre aki tud lőni, akkor 58ért van Lewandowski... -
dkaro
őstag
Néhány Flash SBCt nem igazán értek. 11 rare gold egy 80+-os attackerért. Jobban megéri a 81+os dupla liga upgrade-re költeni. Úgy legalább két 81est kapsz nem egy 80ast

-
Meghivott
addikt
válasz
Digestive
üzenetére
Köszi neked is 😉
A wl ismét hányinger volt. A csúcspont az a román user volt, aki mind a 3 gólja után táncolt a csapattal. Hosszabbításban aztán csúnyán kikapott 😬 Jelöltem is, remélem visszajelöl..
Vasárnap este legalább király volt a játékmenet, a gold2 meg is lett.Kipróbáltam Taisont. Nagyon élvezetes kártya, kár a 3aswf-ért.
-
Meghivott
addikt
Aki kivette, milyen Alessandrini? Statok alapján nagyon jól néz ki..
-
Nandinagy
addikt
Nálam a hétvége nemzetisége a német volt
5 vereségem is némettől volt.
17-7ben hagytam abba. A 2 DNF iszonyatosan elvette a kedvem+utána még tizikkel is kikaptam egyszer
Rámehettem volna a G1-re de semmi kedvem nem volt emiatt korán kelni vagy tovább fenn maradni.Neymar jó(24 gól 21 gólpassz 24 meccsen)
Mbappe kiváló(30 gól 12 gólpassz 24 meccsen)
Mane elmegy kategória 8 gól 8 gólpasszal a 24 meccsen. Rashford meg egyre gyengébb 5 gól 6 gólpasszal.Kiraktam Depayt és 50. perc környékén mindig behoztam Rasi helyére. 4 meccsen 4 gól. Kár, hogy értelmes linket nem tudok adni neki
Innentől a nagyobb packokat lehet elfogom rakni TOTY-ra és csak a 20k alattiakat nyitogatom ki. Jelenleg kong az ürességtől a klub és holnap UCL Marque ugye szóval nem tudom az is miből lesz kirakva....
Lehetne már valami jelzés storeban, hogy melyik untrade és melyik eladható pack. -
eM'82
addikt
Sztem ma 7kor vége. Legalábbis CyberMonday kellene kövesse, igaz ők csinálhatnának még Technical-Issue Tuesday-t, meg WeJustCareAboutMoney Wednesday-t is.
Korábbi években volt Tradeable TOTW, idén nem. Meg ez sok untradeable pack... Ami ilyen azt általában passzolom.
Hétvégén újra ringbe (WL) szálltam. Jó kezdés után erős visszaesés, cél a Silver1 volt (abba nem őszülök bele). 19 meccsből lett meg. A többit majd Rivalsban puffogtatom el.
A lényeg ebből hogy csak és kizárólag olasz ellenfeleim voltak! Kivétel nélkül. Pedig játszottam mindhárom nap, különböző időpontokban. -
gjoe
addikt
meddig tart a BF promó?
-
Mrguba
őstag
Ennek a WES MORGAN-nek mi az ertelme?
Miert adtak ki egy ilyen lapot? -
Kristof_94
nagyúr
Gold 3 megvan, 10 meccs még maradt, de nem folytatom.
Botrány volt most is, németek, olaszok ellen játszhatatlan. Egyrészt a delay, másrészt a hátszél miatt. Volt olyan meccs, hogy tisztán szereltem álló helyzetben, el sem esik a játékos, erre tizit ad két alkalommal is... Azután volt olyan, ahol a kapus mellett elhúzom, ő elhúzza a csatárom lábát, de a bíró természetesen nem fújt. Ezután jön a kontra, szélről lő, véd a kapus, majd a labda rápattan a védőmre, akiről a középen érkező játékosa elé pattan, majd gól. Ezért mi a fenének folytassam...
-
dkaro
őstag
válasz
RigóZsolesz
üzenetére
-
toxicjew
addikt
Na közben amúgy meglett a G2, mondjuk G3 után látványosan elkezdett szopatni a játék a full kamu 11esekkel
De olyanokkal, hogy nem is én irányítottam a szabálytalankodó játékost... Na mind1. Jó szar TOTW lesz szóval semmi jó pickre nem számítok. De legalább gyűlnek a packok TOTYra
-
dkaro
őstag
Egész hétvégén csak friendlyt nyomtam és most lejátszottam pár rivals meccset a fő csapatommal végre. Eddig nem tudtam Salaht és VVD-t kipróbálni de állat mindekettő. Megértem VVD miért 300k. Pogba aki még új nála nem érzem azt az átütő erőt bár CAM- ban játszik és nem úgy tűnik, hogy ez fekszik neki.
-
Digestive
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
-
Kristof_94
nagyúr
83+ sbc-ből duplicate Joe Gomez...
Eddig amúgy nem adott 83-nál nagyobbat, nem is tudom minek erőltetem. -
-
Digestive
veterán
válasz
Nandinagy
üzenetére
Gelson Martins fényévekkel jobb lesz wingernek, mint ez a mamlasz Radhford. Mindegyikkel van pár száz meccsem nekem is. Rashford nálam most került padra. Carrasco és Alessandrini köröket ver rá szélen és Gelson is jobb azon a poszton ez tuti!

Imádom már most 10 meccs után Carrascot és Alessandrinit is. Nagyon mozgékony mindkét törpe és jó chem lappal szinte maxos a Curve mutatójuk és ezt hozzák is... eszméletlen jól tekernek hosszúba és passzok is ülnek, nem úgy mint a suta Rashfordnál.

-
gjoe
addikt
Nálam megint 2-300 a ping. Nem tudom nálam van-e valami hiba (router, terhelés) vagy digi vagy a wl miatt vagy ez a három egybe de online lehetetlen játszani, de még az SB is szar így.
Ikon schmeishelt vissza eladtam, mert még de gea is jobbnak érzem
koeman 85-ös lapja nagyon jó, csak kicsit lassú viszont király cdm-be is 4/4 szabadrúgásgól és 2/2 tizenegyes. Terv szerint eladom és megveszem a 88-as lapját -
Nandinagy
addikt
13-4-ben állok vezetek 2-0-ra. A gyerek olyan szinten esélytelen, hogy a félpályán nem jön át. Erre kapok 1 DNF-t
Következő meccsen 3-1-re vezetek ugyanez. Nem értem mitől mikor 1 éve nem volt DNF-m+a zene nem állt meg sem a telefonon/laptopon nem ment el a wifi.
A gold1 vagy elite3 el is úszott lassan
Kiváncsiságból irkáltam az eredményeket a hétvégén és furcsa mód egy darab meccsen voltam totál esélytelen
Az 3-0 lett oda valami német kölyök ellen idegenben.
Azon kivül kikaptam 3-4,1-2,2-3-ra. Viszont ellenem 7-en is kiléptek eddig
Rashford hulla gyenge szélen de nem fogom az 1.5 milláért vett Mbappet kidobni szélre, hogy kicsit jobb statja legyen
Így viszont azon is gondolkodom, hogy Gelson+Fabregas jönne Rashford és Bruno helyett. -
RigóZsolesz
tag
Nekem ma lett elegem ebből a 21 ből..
Azt se tudom minek erősítgetem a csapatot.. első 20 wl mecs még reális volt ha kikaptam is. Utólsó 10 mecsnél mint ha pályán se lettem volna kb. Így minek itt csapatott építgetni? Mert bármilyen erős volt az ellenfél azt nem éreztem az első 20 mecsen, hogy pályán se vagyok. Múlthéten sokszorta gyengébb keretrel g3 meg volt. Most sokkal jobb a csapat, de minek? 11 mecsből 2 win kellett volna g3 hoz. 10-20. Percben már legtöbb mecsen 2-3:0. Úgy hogy mint ha a sztárok a csapatban sem lennének... 
-
bubuska10
senior tag
Balszélsőt jobbszélsőként lehet játszatni szignifikáns leromlás nélkül?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC - Ryzen 7 5800X RX 7800 xt, 32GB ddr4, 1TB Nvme
- XFX Radeon Speedster QICK 308 RX 6600 XT GDDR6 8GB 128bit
- Gigabyte Radeon 5700XT OC 8Gb eladó
- Lenovo IdeaPad 3 FELTURBÓZVA! 8GB RAM, IPS kijelző, 256 GB NVMe SSD, Win 11 Pro
- Ryzen 5 7500X3D +hűtött VRM-es B650M lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-11. gen.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB ASUS A31 PLUS ARGB 750W
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 16-32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ha meg olyan szinten tudsz védekezni akkor valószínű a divben is feljebb lépsz ahol megint kevés lehet.

Azt se tudom minek erősítgetem a csapatot.. első 20 wl mecs még reális volt ha kikaptam is. Utólsó 10 mecsnél mint ha pályán se lettem volna kb. Így minek itt csapatott építgetni? Mert bármilyen erős volt az ellenfél azt nem éreztem az első 20 mecsen, hogy pályán se vagyok. Múlthéten sokszorta gyengébb keretrel g3 meg volt. Most sokkal jobb a csapat, de minek? 11 mecsből 2 win kellett volna g3 hoz. 10-20. Percben már legtöbb mecsen 2-3:0. Úgy hogy mint ha a sztárok a csapatban sem lennének...