Hirdetés
- OLED TV topic
- Gaming notebook topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ASUS notebook topic
- Házimozi belépő szinten
- Pánik a memóriapiacon
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sz_abika
addikt
válasz
vegitossj7
üzenetére
És átnevezhetnék akkor Pong-ra

-
eM'82
addikt
válasz
vegitossj7
üzenetére
Accountösszeakadás miatt nem kis hátrány után a Championship változat mellett tettem le a voksom.
Megérte? Nem, de nem akartam még jobban lemaradni, plusz Fifa pontot se akartam venni. Ezek után mindig az eladható pakkokra mentem.
Nagyobb nyitások: De Bruyne (250k), Martial (100k), Mendy (95k), Oblak (még az elején 40k asszem) + sok 20k-s játékos.
Untrade oldalon: UCL Bruyne, Varane, Mendy, Baby Gullit, Mid Essien, Kroos (SBCben végezte).Jelenleg így néz ki a csapat (Puskás, Messi és Oblak akik pénzzé tehetők) de kábé ki is fújt a grind, mert Puskás volt a cél. Max Neymart szeretném még valahogy megvenni, jelenleg van 128k. Div2be tököm tudja hogy jutottam fel, de ha derankolnék sose jutnék ide vissza :).

-
Stylerr
addikt
válasz
vegitossj7
üzenetére
Én a játék megjelenésekor 7k Huf-ot, de sajnos semmi nem jött belőle ami tényleg nagy coin löketet adott volna. Besoróval DIV3-ba kerültem, ott jött be coin, az elég volt a meginduláshoz.
Jelenleg ez a team, természetesen mindenki full chemen indul: [link] -
RigóZsolesz
tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Én személy szerint 0 Ft-ot. Az elején volt egy eladható Aubameyangom 230k körül elment. Meg másfél hete egy IF Rashford. A többi az kisebb nyitás. Minden héten eladtam a csapatot, hogy ne bukjak rajtuk, de így is sikerült minimálisat. Meg volt még Ben Yedder, ő 115k ba ment el az elején. 10-50k között meg adogatott néha. (Aki aközött ment el).
1. WL kimaradt onnantól WL/Rivals/Squad Battle reward minden héten. Egy idő után már sok is volt.
A mostani utólsó csapat bevásárlást beszoptam market crash végett: Mbappe 1,076millióért vettem (most 920k körül van az átlag ára). Féltem ks hogy IF Rasin sokat bukok. Ezért eladtam, hogy Mbappe én legyem a legnagyobb bukásom xD
Mbappe kipróbálása után terveztem Puskás Ferencet, mint end game kártya (ha teljesen bevált volna). De sajna már Mbappe, Pogba, Varane, Mendy it is bekéne áldozni Puskás végett. Jelengleg marad ez a csapat.

Meg van 550k körül. Egy Neymar még jó lenne
később majd kiderül hogy alakúl a piac. Ha lesz lehetőségem, akkor minden féle képpem kiakarom próbálni a magyar Legendat is! -
dkaro
őstag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Jah ne őket vedd példának, az én balancom 32k jelenleg

-
akooos
veterán
válasz
vegitossj7
üzenetére
Kristóf kutyaszarba nyúl majdnem minden nyitása előtt
Első héten nyitott valami 6-700k körül
Zimmi a másik, akinek kedvez az EA istene 
-
Bence910905
tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
3 ligabol is van jatekosom ezert kellett az iconnal varialnom nyilvan h mindenki 10 chemen legyen..
De csatart jatszik termeszetesen -
Kristof_94
nagyúr
válasz
vegitossj7
üzenetére
Lehet az csak a kezdő formáció, ingame 1 gombnyomással válthat!
-
Madn!ght
addikt
válasz
vegitossj7
üzenetére
4-2-4 formáció, elől mindenki stay forward, get in behind. Constans pressure.
Középkezdés, passz, háromszög, kör, gól.
Nem bonyolult játék ez. Mondjuk nem is sok köze van az életből ismert futballhoz, de hát mégis csak egy videojáték.
Annyira kiábrándító, hogy a sok "meta" kikísérletezett gólorientált taktikával kimossák a játékosok agyát, mindenki ugyanazt a nyomorék elszaladós játékot erőlteti, ahelyett hogy egy jót JÁTSZANÁNK.
De én vagyok a naív, hogy focizni szeretnék... ennyi erővel a Battlefieldben is játszatnánk ezt a játékot...
-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
vegitossj7
üzenetére
Maxim - Martial - Rashford trió előre, aztán már csak nyomni kell a sprintet, majd ~15 méterről egy lövés.
-
thebigK
addikt
válasz
vegitossj7
üzenetére
Nappal a rivals sztem jatszhatatlan. Total mocsarfoci, legalabbis nalam
-
toxicjew
addikt
válasz
vegitossj7
üzenetére
Játszható, ami azt illeti az elmúlt 3 év legélőbb kiadása, már elértük az 1m transfert is többször, ez sokat elárul. Csalók vannak, de többnyire csak draftban. Azon felül ami faszság történik azt jó eséllyel konzolon is tapasztalnád. -
mcwolf79
veterán
válasz
vegitossj7
üzenetére
Konzolt kell venni, problem solved

-
Kristof_94
nagyúr
válasz
vegitossj7
üzenetére
Egyszer nem láttam eddig, szerintem emiatt nem érdemes lemondani róla.
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
vegitossj7
üzenetére
Nem igazán. WL és rivals meccseken eddig nem találkoztam csalókkal, de a draftban előfordulnak. Viszont az annyi, hogy neked nem ír be vereséget, ő meg halad tovább...
Új hozzászólás Aktív témák
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- ADATA XPG Lancer Blade 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL34 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 5200MHz CL40 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- ÁRCSÖKKENTÉS MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 8 ciklus az akkuban!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

később majd kiderül hogy alakúl a piac. Ha lesz lehetőségem, akkor minden féle képpem kiakarom próbálni a magyar Legendat is!

Nem bonyolult játék ez. Mondjuk nem is sok köze van az életből ismert futballhoz, de hát mégis csak egy videojáték.