Új hozzászólás Aktív témák

• Genius007

őstag

válasz #54630400 #5213 üzenetére

Nos, szerintem hiába kapálódzol, akkor sem tudsz semmit csinálni!
    Az egyik fele az az, hogy ...
    ... Nem futattnak illegális játékot (szerintem) mert:

Letöltesz pár file-t a Steam oldaláról, ami a szerver futtatáshoz kell.
    (Nem Steam-es Dedicatedről Serverről beszélek ... )
    (A többit egy ilyen DOS szerű ablakba tölti le, 1-2óra alatt a Steam serverről)
    Megadja a megfelelől parancsokat, beconfigolja a servert, és lehet játszani!
    Ahoz hogy törtesek is feltudjanak jönni, ahoz csak egy parancsot kell megadni az "indító file-ban". Szóval maga a szerver "legális!"

Az hogy a Pistikék tört játékkal játszanak, az az " illegális ".
    Abban igazad van, hogy a hosting adja alájuk a lovat, de ezzel semmit nem fogsz tudni csinálni szerintem ....
    Úgyan úgy mint pl. a DigitalZone-al sem, aki meg a Patch-eket gyártja a Tört Steamhez ... :U

Bár a másik fele az, ami nekem is szúrja a szemem, hogy ezzel pénzt keresnek!
    Mert amíg magadnak otthon indítasz egy (tört) servert, és haverokkal hülyültök LAN-ba, addig nincs semmi gond. De ha már Hosting téren tolod, és ezzel pénzt is keresel, azzal lehet!, hogy törvényt sértesz! (Ebben nem vagyok biztos, utána kell nézni!)

Mondjuk akkor nem értem a többi tört szerver hogy van még fenn .... :U
    Valve-nak meg magyarul hiába írsz (ráadásul röviditésekkel, meg "szleng" szavakkal), nem fogja őket érdekelni! Angolul írj egy szép levelet nekik, és kérdezd meg tőlük, hogy ez mennyire legális!
    Mindenesetre nem szegény Trayken-t kell leoltani / letolni, mert Ő csak configolja a szervereket sz@re' hugye' ... :U

Ui.: Továbbiakban szerintem ezt ne itt tárgyaljátok / tárgyaljuk ki! :R

Új hozzászólás Aktív témák