Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- OLED TV topic
- Gaming notebook topik
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Házimozi haladó szinten
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Azonnali VGA-s kérdések órája
-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
VAgica
csendes tag
Sziasztok!
Karrier módban van lehetőség, hogy csak száraz hétvégéket futhassak, vagy ez csak a TT,n opció? -
VAgica
csendes tag
Köszi mindenkink, kipróbálom az automata váltó+gomb nyomvatart verziót, hátha...
Ha nem akkor marad a manualKöszi a meghívást, de olyan helyen lakom(Alpok), ahol még nincs vezetékes net, csak vezeték nélküli, aminek nagyon gyenge a sávszélessége, így erre sajnos nem alkalmas...
Köszi még 1*mindenkinek!
-
VAgica
csendes tag
Sziasztok!
Most kezdtem el játszani az f1 2012-vel, második futamnál vagyok, de abba is hagytam egy nagyon bosszantó hiba miatt.Egyenlőre autómata váltóval játszok, és a fékezési pontoknál veszem észre azt, hogy nem kapcsolgat vissza elég gyorsan, így nincs motorfékem annyi...
Elég furcsa, mert azt megelőzően mindig ugyanott fékeztem, rendesen váltogatott vissza, most pl. Sepangban gyakorlás+Q1+Q2 semmi probléma, jó a féktáv, a Q3-ban már se híre se hamva az addigi féktávoknak, és rendszerint a kavicságyban landolok, ha meg elég hosszúra veszem ezt az új féktávot, kb. közöm sincs az egészhez, olyan lassú vagyok!Tudtok erre a problémára megoldást?
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Acer Predator GAMING 17" Laptop! i7-11800H / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- ASUS TUF RTX 5070Ti OC 16GB GDDR7 Videokártya! BeszámítOK
- Acer Swift 3 Ultrabook / Ryzen 7 5700U / RX Vega 5 / 16 GB RAM / 512 GB SSD
- ASUS TUF FX505DU - 15,6"FHD IPS 120Hz - Ryzen 7-3750H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1660 Ti - MAGYAR
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700 / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Samsung Galaxy S24 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256-512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HP 65W töltő eladó
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Tab S8 Graphite Használt, karcmentes állapotban
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest