Hirdetés
-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
opeter70
senior tag
válasz
speedydb23 #4774 üzenetére
Pont ezt néztem ki én is!
Ennyiért szinte ingyen van.hermanyi: Én is arra vártam, hogy ebben az árkategóriában meg lehessen kapni, mert többet nem adnék érte.
-
opeter70
senior tag
Köszi az információkat mindenkinek!
A jövő héten megveszem a játékot és majd kiderül.
A torrentet meg úgyis lelövöm a biztonság kedvéért amíg játszom. -
opeter70
senior tag
válasz
speedydb23 #4764 üzenetére
Köszönöm a segítséget, megpróbálom.
-
opeter70
senior tag
válasz
speedydb23 #4762 üzenetére
Bocsi, nem vagyok túl gyakorlott online játékokban.
Ping: 41ms (speedtest.net -el mérve)Gondolom ez nem túl jó érték a 3 ms-hoz képest...
-
opeter70
senior tag
Sziasztok!
Csatlakozom az előttem szólóhoz, én is most tervezem megvásárolni a játékot.
Nekem csak annyi lenne a kérdésem, hogy mi az a minimális internetes sávszélesség, amelyen még játszható az online játék.
Jelenleg 5 Mbit /512 Kbit sávszélességgel rendelkezem és technikai okokból nincs is lehetőség a környékünkön ennél gyorsabb internetre váltani.Előre is köszönöm a választ!
-
opeter70
senior tag
válasz
kovi831 #3128 üzenetére
kovi831: Milyen kormányod van?
Úgy tűnik, hogy csak a Logitech Formula Force GP kormányokkal van ilyen mentési probléma.
Egyébként nekem nemcsak hogy eltűnik a beállítás, hanem egyáltalán nem is alkalmazza.
Tehát bármit állítok, minden marad alaphelyzetben.Közben találtam egy ilyet:
F1 2012 patch #11:
"Fixed two issues when using the Logitech Wingman Formula Force GP Wheel."Tehát remélhetőleg a 11-es patch-ben javították.
Kipróbálom majd. -
opeter70
senior tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni:
Logitech Formula Force GP kormányom van. Próbálom állítani az "ADVANCED WHEEL SETTINGS"-ben a csúszkákat, hogy kicsit jobbá varázsoljam a irányíthatóságot, de beállítás után, ha kilépek ebből a menüből és visszalépek, minden minden csúszka visszaáll a kezdeti értékre vagyis 0-ra, kivéve a "Steering deadzone", mert annak az alapértéke 5.
Tehát nem menti el és nem is alkalmazza a beállított értékeket.
Próbáltam úgy is, hogy elindított futam közben állítom be az Options ----> Driving controls menüben, de ott is ugyanez a helyzet. Teljesen hatástalan, bármilyen értéket állítok is be, valamint ha viszalépek a beállításokba, megint az alapértékeket látom.A WIEW/CUSTOMZED PROFILE-ban szintén nem tudok semmit beállítani, mert bármit módosítok, kilépéskor az "invalid controller setup " üzenetet kapom. Ilyenkor csak a "Revert to previous setting." segít.
Ezt még csak-csak meg tudnám szokni valahogy - mármint az alapértelmezett gombikosztást a kormányon - de a kormányzási paraméterek beállíthatóságának hiánya nagyon megnehezíti a játékot.Ha valakinek van bármilyen ötlete, javaslata, kérem segítsen!
Még annyi, hogy nem egyedi a problémám. Pár hónappal ezelőtt itt az egyik kollégának pontosan ugyanezek voltak a problémái Logitech Formula Force GP kormánnyal, de nem érkezett rá "megfejtés".
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512 GB (Ezüst) Prémium ajándékcsomaggal Típusváltás miatt eladó
- Ghost of Yotei + előrendelői kód
- Gigabyte RTX 4080 XTreme WaterForce 16GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- XBOX Series Shock Blue kontroller - Gar.: 2026.04 hó
- Mini PC - HP EliteDesk 800 G3 DM / i5-6500T / DDR4 / NVME M.2 / USB Type-C / több db / 27% számla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One 500GB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő