Hirdetés
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Pánik a memóriapiacon
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Billentyűzet gondom van
- Milyen házat vegyek?
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen asztali médialejátszót?
-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
speedydb23
senior tag
válasz
ilovedigweed
üzenetére
Jó, lebuktam, én is.

-
Stafni
aktív tag
válasz
ilovedigweed
üzenetére
Korábbi hozászolásokban olvastam, hogy volt ilyen is.
A kis csapatok nem vonták még vissza. Remélem lesz valami nagyobb csapat, mert nem szeretnék még egy évet lehúzni.
-
werszomjas
addikt
válasz
ilovedigweed
üzenetére
A http://gocompete.hu/ közösségét tudom neked ajánlani.
Noha most nincs kezdésre váró liga, de nagyon sokan vagyunk, vegyél fel embereket steam-en, és a hétközbeni gyakorlásokra kérd meg őket, hogy hívjanak be, egy-két ilyen fun race nagyon jóra szokott sikerülni, kb mintha liga futam lenne

Vagy az itteni társaságot is mondanám, de aki itt van szinte mindenkit megtalálsz a gocompete-n is

-
válasz
ilovedigweed
üzenetére
Nagyon szívesen

-
válasz
ilovedigweed
üzenetére
TT: Time Trial. Fejből nem tudom, hogy melyik menüpont. Magyarul talán a gyakorlótér alatt az időfutam menüpontban található. Itt teljesen optimális körülmények között tudsz egy adott pályán menni egyedül, gumi- és üzemanyag szimuláció nélkül. Leginkább arra jó, hogy rögzüljön a pálya nyomvonala a fejedben. A rendes versenyeken természetesen máshogy viselkedik az autó, mert ott van súlya az üzemanyagnak és változik a tapadás is a gumi állapotától függően.
25%, 50%-os verseny: az igazi futamok (valóságos) idejéhez képest 25, illetve 50%-os versenytávot lehet futni. Pl, egy 70 körös versenyből így lesz 17~18, vagy 35 körös verseny. Nekem gyakorlásra a 25%-os futamok jönnek be, mert itt azért már van hatása a gumikopásnak és az üzemanyag mennyiségnek is, viszont nem kell 1,5 órát köröznöd egy adott versenyben.
Kormánybeállításban sajnos nem tudok segíteni, mert nekem DFGT-m van.
-
válasz
ilovedigweed
üzenetére
Milyen vezérlővel tolnád? Billentyűzet, kontroller, kormány?
-
hermanyi
addikt
válasz
ilovedigweed
üzenetére
EX egy elfogadható kezdő kormány . Arra tökéletes ,hogy megtetsszen a játék de ha igazán élvezni szeretnéd akkor egy G25 minimum . Nekem volt EX volt G25 azt cseréltem le a jelenlegi G27 re amit így utólag bánok megmondom őszintén . Nekem jobban kézre ált a G25 .
-
mikrosuttii
aktív tag
válasz
ilovedigweed
üzenetére
Vegyél egy Logithec G27-et.
Új hozzászólás Aktív témák

- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen routert?
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Postal: Bullet Paradise - A játék amit bejelentettek, majd el is kaszáltak
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Spórolós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xbox Series X|S
- Filmvilág
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3722, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hordozható napelem 10 Watt / 12 hó jótállás
- Samsung Galaxy Z Flip7 Zsebbe csukható stílus, 120 Hz élmény 12/512 GB Használt, karcmentes
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3654, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest