Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ilovedigweed #4712 üzenetére
TT: Time Trial. Fejből nem tudom, hogy melyik menüpont. Magyarul talán a gyakorlótér alatt az időfutam menüpontban található. Itt teljesen optimális körülmények között tudsz egy adott pályán menni egyedül, gumi- és üzemanyag szimuláció nélkül. Leginkább arra jó, hogy rögzüljön a pálya nyomvonala a fejedben. A rendes versenyeken természetesen máshogy viselkedik az autó, mert ott van súlya az üzemanyagnak és változik a tapadás is a gumi állapotától függően.
25%, 50%-os verseny: az igazi futamok (valóságos) idejéhez képest 25, illetve 50%-os versenytávot lehet futni. Pl, egy 70 körös versenyből így lesz 17~18, vagy 35 körös verseny. Nekem gyakorlásra a 25%-os futamok jönnek be, mert itt azért már van hatása a gumikopásnak és az üzemanyag mennyiségnek is, viszont nem kell 1,5 órát köröznöd egy adott versenyben.
Kormánybeállításban sajnos nem tudok segíteni, mert nekem DFGT-m van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i7-14700 20-Core 2.1GHz LGA1700
- Eladó két darab JBL PartyBox 520 hangszóró újszerű állapot, 34hónap garanciával!
- Megválnék a fotós arzenálomtól 6D MkII, Sigma üvegek, vakuk, és még sok más
- DELL T3620 WORKSTATION INTEL XEON I7-6700 / NVME SSD / DDR4 - vga tápkábel
- Gamer PC - R5 5500, RTX 2060 és 16gb RAM + GARANCIA
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3391
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3399, 94% Akkumulátor
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest