- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen SSD-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ilovedigweed
senior tag
válasz
speedydb23 #4774 üzenetére
Én is itt vettem meg.
-
ilovedigweed
senior tag
Elkezdtem a karrier módot és kaptam egy szerződés ajánlatot a saubertől. A kérdésem az lenne, hogy mennyi időm van eldönteni, hogy szerződöm-e velük vagy sem?
-
ilovedigweed
senior tag
válasz
werszomjas #4751 üzenetére
Igen regisztrálam is már a GoCompete-en, de én is úgy tudom , hogy ne lesz a közeljövőben liga ahova beférnék.
Kösz mindent.
-
ilovedigweed
senior tag
Tudna valaki mondani egy magyar ligát ahova beférnék kezdőként tanulni, illetve ahol több kezdő van mint "szélvész"?
-
ilovedigweed
senior tag
Tudna valaki segíteni kormány beállításban?
Logitech Formula Force Ex a kormányom és a probléma a következő lenne:
Megpróbálom makrózni a kormányon a gombot de hiába állítom be például,hogy le - le - fel (Fékerő előre lenne a cél), ha megnyomom a gombot akkor az üzemanyagot rakja Mix 3-ra (fel - fel -fel)
Valakinek valami ötlet?
-
ilovedigweed
senior tag
Holnap érkezik meg az F1 2012 és érdeklődnék, hogy lenne-e olyan Player aki tudna segíteni benne, elmagyarázni az alapokat stb. Kormánnyal tolnám és beállítások és egyébre gondolok.
A segítőkész jelentkezők vegyenek fel Steamen: ilovedigweed néven.
Köszönöm!
-
ilovedigweed
senior tag
Vennék én szívesen G25-27, de a pénztárcám sajnos letilt. A formula Force EX-et is csak akkor tudom megvenni ha eladom ezt vagy elcserélem erre.
-
ilovedigweed
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék áttérni az MMO illetve FPS játékokról a versenyzés világába és érdeklődnék egy kormány felől.
Számomra elérhető áron (ha sikerül eladnom egy Razer Naga egeret, és/vagy egy Logitech Chillstream joy-t) találtam egy kormányt, név szerint Logitech Formula Force EX-et.
Első sorban F1 2012-re szeretném használni, mert jelenleg azt tetszett meg, de későbbiekben lehet,hogy áttérnék más versenyzős játékokra is.
Kérdésem az lenne, hogy mennyire jó ez a kormány az F1-hez, illetve ha későbbiekben áttérnék pl bármi más játékra, hogy élethűen lehetne-e irányítani a kormánnyal mondjuk egy nem F1-es autót is?
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 G3 "Golyóálló" Üzleti Laptop 14" -50% i5-1250P 12Mag 16GB/512GB FHD+ IPS
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 - Ryzen 5 Pro 4650U, 16GB RAM, 512GB NVMe SSD - Szépséghibával, áron alul!
- Eladó Lg Ultragear Oled 27GR95QE-B, garis 27.02ig
- be quiet! Pure Rock 2 Black 150W TDP Foxpost az árban
- SAMSUNG LU28R550UQRXEN 28" 4K 60Hz UHD LED monitor
- Razer Invicta Elite kétoldalas gamer egérpad (RZ02-00860100-R3M1)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3231
- LG 29WP60G-B - 29" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 75Hz 1ms - AMD FreeSync - HDR10
- iPad Pro 13 M4 256GB wifi újszerű 2028.04-ig jótállás
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest