- Új 2 és 4 nm-es node-ot fejleszt a Samsung
- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- Megérkezett a Phanteks új mikrotornya, akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- Jövőre veti be az FSR 4-et a Sony a PlayStation 5 Pro konzolon
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen processzort vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Trihorn
tag
válasz
Motion_Blur #2608 üzenetére
Ez igen emberek!
Blaumann77-t még azért hiányolom a listáról, szerintem Ő is beleférne az első 5-be ha nem számoljuk az assistes Francia ipsét. -
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #2608 üzenetére
Ó, hogy száradjon le a lábad!
Csinálod nekem itt az esti programot... most mehetek a jobb időért
Grat az idődhöz, azt hiszem finomhangolnom kell a csúszkán
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #2596 üzenetére
koszonom szepen
szemely szerint ez a gamma nekem jobban fekszik mint a 2010
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #2547 üzenetére
Teljesen igazad van
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #2544 üzenetére
Karajev: Az 1:20-at nem tudom, az 1:25-nél meg minden segítség bekapcsolva.
-
szab.tam
nagyúr
válasz
Motion_Blur #2540 üzenetére
én sem tudom, hogy Gaben1 melyik f1-et nézte az idén. ennyire izgalmas és szoros meccsekkel telitüzdelt futamok sosem voltak még. igaz, ez a szabályoknak tudható be főleg.
sumi fő idejében persze más volt. cafatokra rágruk a körmünket éveken keresztül, hogy nyer-e...
hagyjuk.mi volt idén a legnagyobb különbség mp-ben az 1. és 2. helyeztt között?
régen azért kicsit több volt...igaz, nincs már hakkinen sem, aki kiment sírni fák közé. és damon hill is előkerült, ugyi...
-
AMD_ok
őstag
válasz
Motion_Blur #2540 üzenetére
Hát ne tudom. Természetesen ez az írás elvakult, minden objektivitást mellőz, süt belőle a Vettel-gyűlölet. Annyi viszont nem kérdés, hogy mint a Schumacher-Ferrari páros idejében az autó mindenképp segítette vastagon a világbajnokot, de ehhez mindkettő kell. Én spec. szeretem Vettel stílusát, nincs különösebb bajom vele, de néha - ami igaz, az igaz - neki is megremeg a keze. Bár ezt mindenkitől láttuk már. Nem baj, mert a világbajnok az világbajnok és kész, ezt már senki el nem veheti tőle.
-
Gaben1
tag
válasz
Motion_Blur #2533 üzenetére
Én azért szinpatizálok ezzel az írással,mert valóban tönkretette az ez évi futamokat unalmassá téve az összes időmérőt,és futamok nagy részét pl monaco óta én nem is nézek időmérőt mert felesleges,gondolom ezzel nem csak én vagyok így
a másik hogy ebben az RBR ben Karun Chandhok is simán ott lenne a dobogón, ez nem Vettel győzelme hanem a kocsi fölénye
Webber-nek pedig szimplán meg lett mondva hogy nem előzheti meg Vettelt lásd pl Silverstone -
hermanyi
addikt
válasz
Nagyon komoly
Elgondolkozhatna, hogy Mark is ugyanabban az autóban ül mint az új WB győztes .És Sebastian sokkal több pontot szerzet és ennyi pontocskát nem lehet kivételezgetésből összeszedni .
Az tény ,hogy ezt a WB címet Adrian Newey- nek köszönheti mert Sebastian nem a legjobb pilóta szerintem a mezőnyben ,de a Redbulal legyőzhetetlen teljesítményt nyújtottak és ezt el kel ismerni . -
szab.tam
nagyúr
válasz
most akartam megnézni az rtl-en, felvételről. thx.
igaz, én voltam a hülye, miért jöttem előtte a topic-ra.....
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #2475 üzenetére
Köszönöm szépen
Találtam egy anytime-anywhere-anybody kapcsolót a csúszkán, jól működik
D
-
szab.tam
nagyúr
válasz
Motion_Blur #2404 üzenetére
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #2346 üzenetére
koszonom uram!
tegnap tenyleg jol ment, a lekorozottek sem akadalyoztak, kenyelmes futamok voltak.
Csaba: boccs igy utolag a sok s@ggbe koccert, de annyira maskepp fekezunk, hogy parszor.elatalaltalak, ne haragudj.
Makkai: uj ebben a sz@r multi reszben, hogy nem csak a host inditja a sessiont hanem ha sokan jelzik h kesz vannak, elindul a szero, emiatt nem tudtatok jonni. koreaban pedig 13-14en indultunk, es nem voltak barmok.meg szandekos torok, tenyleg jo c
volt. -
drevin_71
tag
válasz
Motion_Blur #2346 üzenetére
úgy ment el mellettem tegnap a versenyen h csak néztem
, a csúszka ...
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #2292 üzenetére
értem. a multis állandó connectoin failded hibára kíváncsi leszek, hogy megszűnt-e
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
Motion_Blur #2275 üzenetére
Akkor mit javítottak, azt lehet tudni?
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #2275 üzenetére
köszönjük emese.legalább azt a sok egyéb hibát remélem javították...
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #2246 üzenetére
akkor legalább ketten vagyunk, nekem is csordulasig van mar a péló. de azért a kerses.meg.mindig.kerdes: hogy a banatba teszteltek ki?????????
-
szab.tam
nagyúr
válasz
Motion_Blur #2224 üzenetére
szerintem sokan szeretjük a spa-t a legjobbban.
vegyes, vannak benne kanyarok, de 2 hosszú, padlógázas szakasz is.
aránylag könnyen tanulható.
jól belátható kanyarok.
szép környezet.én minden autós játékban ezt veszem elő.
és ha van, a nagy nordschlefe-i pályát.ha nincs, akkor berakom...
gtr2-ben van vagy 170 pályám, gtr evo-ban sajnos elég bugos lesz ez a megoldás...
kár, hogy ebben az f1-ben nincs ilyen moddolási lehetőség.azért gtr2-ben nem gyenge a 30 km-es pályán a 2008 f1 moddal végigmenni....
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #2224 üzenetére
Értem. Tehát akkor a mai esti pályák: Melb, Monaco, Spanyol és Valencia
Imola tényleg fantasztikus volt, nagyszerű pálya, a francia annyira nem jött be, bár érdekes volt az utolsó szektor.
-
törölt tag
válasz
Motion_Blur #2097 üzenetére
na igen néztem a legend fokozatot de szerintem az túlzás hogy olyan időket mennek, azért kérdeztem
a professional és az alatta lévő között vacilálok
de ha már lecsekkolta valaki akkor nem kell mindkettőbe lefutnom
nem játszok karriert csak élvezkedem, minden ki van kapcsolva az ideális ív és a pi-en kívül
azt az ai fokozatot keresem amiket mennek most ezekkel a kocsikkal -
Trihorn
tag
válasz
Motion_Blur #2127 üzenetére
Ez nagyon durva szöveg
#2100: Egyértelmű bizonyíték arra, hogy a Magyarok nagyszerűen tudnak vezetni!
Nyomtam ma egy kis TT-t, íme pár újabb setup:
Ezek csak setup alapok, nem árt finomhangolni őket, vezetési stílus szerint!
Suzuka:
Wings:7-10
Brakes: 46-54 High-Large
Anti roll: 1-11
Ride height: 1-1
Springs: 11-11
Gears: 1:156 2:181 3:207 4:232 5:266 6:300 7:336
Camber: -3.5 -0.6
Toe: 0.11 0.29Yeongam:
Brakes: 48-52 High-Large
Gears: 1:139 2:163 3:191 4:220 5:254 6:289 7:336
Camber: -3.5 -1.4
Toe: 0.11 0.32New Delhi:
Brakes: 45-55 High-Large
Gears: 1:141 2:172 3:199 4:228 5:258 6:298 7:340
Camber: -3.5 -1.5
Toe: 0.09 0.29Valencia:
Brakes: 45-55 High-Large
Gears: 1:132 2:156 3:182 4:209 5:237 6:273 7:315
Camber: -3.5 -0.7
Toe: 0.08 0.29 -
ftomi74
tag
válasz
Motion_Blur #2100 üzenetére
Nekem is tetszik ez a dobogó
-
Hoffer
őstag
válasz
Motion_Blur #2102 üzenetére
A TT-ben futott időket, hogy és hova tudod feltölteni? Hogy csoportosítja? Miszerint működik?
-
Hoffer
őstag
válasz
Motion_Blur #2100 üzenetére
Mikor lesz játék? Énis beszállnék!
-
Hoffer
őstag
válasz
Motion_Blur #2078 üzenetére
Reméljük, hogy a patch-ek valamit segítenek majd mindezeken a hibákon és a setup bugokon!
Ma este végre énis ráérnék Veletek egy kicsit autózni!
Ha valaki mondana valami pontosat, hogy mikor és melyik módban azt megköszönném!
Fel is vehetnétek előre hoffer91 a nevem! -
polonic
félisten
válasz
Motion_Blur #2085 üzenetére
Csak nem nfl-t nézel te is?
-
makkai
aktív tag
válasz
Motion_Blur #2078 üzenetére
Úgy tudom, hogy a valóságban úgy van, hogy mind a négy kerék nem hagyhatja el a z aszfaltot, ill. a pályán maradt kerekek már nem érhetnek és nem mehetnek rá a kerékvetőre.
-
forise
tag
válasz
Motion_Blur #2025 üzenetére
Ha az a fránya sikán nincs a végén, ezek az idők nekem túl távoliak. A kézi váltás még nem megy, vagy későn váltok fel és bömböl a motor, vagy kevesebbet váltok vissza és nem jön össze a kigyorsítás.
Egyenlőre próbálom belőni az automata váltót és eltalálni a jó áttételt.
TRH77, szia meg kell próbálni, a régebbi saitek r440-es kormányomat nekem sem ismerte fel a 2010-es, de be lehetett állítani a controller setup menüjében az érzékenységet és a forcefeedbacket is. A googli alapján nem olyan régi gyártású kormánynak néz ki, hogy ne kezelné le a játék.
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #1959 üzenetére
hát igen, itt-is-ott is fontos a szimuláció
és sokszor ők teljes szimulációval mennek
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
Motion_Blur #1951 üzenetére
Szerintem én olyan 7:30 - 8:00 körül már leszek...
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #1951 üzenetére
fél egy az ok, ha a live is jó lesz, akkor addig én is minimum maradok. Család, gyerekek miatt fél tíznél hamarabb nem biztos, hogy tudok jönni, de igyekszem
Steady74 HUN a live azonosítóm.
-
Trihorn
tag
válasz
Motion_Blur #1941 üzenetére
Egyet értek.. Gumi szimulációban benne vagyok de az üzemanyagot inkább kihagynám..
Mi értelme van versenyezni, ha nem nyomhatom ki a szemét az autónakPolonic: Ezzel csak annyi a baj, hogy nekem már többször is optimal-t írt egész végig, mégis kifogyott idő előtt a benya. Bugos.
-
polonic
félisten
válasz
Motion_Blur #1941 üzenetére
A valóságban is figyelni kell az üzemanyagszintre. Az a jó, ha itt is, szerintem. Attól lesz élvezetes, hogy taktikázni kell vele.
Egyébként meg ott a car status kijelző, azt kell megnézni az egyenesekben, aztán annyi. A kormányon biztos van annyi szabad gomb, amire rá lehet állítani. Vagy már alapból is rá van állítva. Egyenesben me semmi figyelmet nem von el, ha rápillant az ember. -
Trihorn
tag
válasz
Motion_Blur #1896 üzenetére
Húúú ne is mondd, lanpartyn milyeneket mentünk az előző résszel..
Végig egymás nyomában voltunk és előzés is volt dögivel.
Komolyan mondom, olyan kiélezett és izgalmas futamokat még soha az életben nem mentem, mint akkor veled. -
Trihorn
tag
válasz
Motion_Blur #1894 üzenetére
Egyet értek. Ez így egy rakás fos! Amíg nem jön a patch addig nem játszom vele multiban.
Kritikán aluli az egész. -
MajaG
senior tag
válasz
Motion_Blur #1875 üzenetére
Ez a hungaroringé?
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Motion_Blur #1875 üzenetére
Meg fogom próbálni.
Bár nem vagyok elragadtatva a nem valós időktől.
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Motion_Blur #1859 üzenetére
Aha kösz! Akkor asszem ezt a gémet el lehet felejteni multiban, mert ki a fa...nak van kedve ilyen irreális időkkel versenyezni.
Meg azért kitapostam a szemét, mikor elrajtoltunk, és mintha nem is 1 kategóriában lett volna az én kocsim az övékkel.Nem ma kezdtem vezetni.
Azért Monaco-ban megvertem őket időmérőn
1:10:324-el.
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #1853 üzenetére
omfg
Hatalmas idő!!!
-
Trihorn
tag
válasz
Király!
Csak meglesz nemsokára az a 1:14-es idő..
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
Grat!!!
-
kmarci25
veterán
válasz
Motion_Blur #1730 üzenetére
Hálás köszönet!
-
Trihorn
tag
válasz
Motion_Blur #1720 üzenetére
Teljesen igazad van, ha máshová állítom az általad felsorolt értékeket, csak lassabb leszek.. Mindig ezek a beállítások a legjobbak időben.
Úgy volt, hogy ebben már lesznek differenciálmű, asszimetrikus beállítások, guminyomás, fékerő elosztás módosítás futam közben, de semmi nem lett belőle..
Helyettük még a ballasztot is kivették.Beállítások terén nagy visszalépés lett a game.
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
Motion_Blur #1730 üzenetére
De gyors voltál...
Már én is épp válaszolni akartam...
-
Đusty
addikt
válasz
Köszi az infot ez nagyon hasznos volt. Imádom a beállításaidat billyentyűzettel is jól használhatóak csak így egy fél perccel később érek be mint te kormánnyal :-)
-
fagy53
nagyúr
válasz
Van benne valami és a 2010-ben kevésbé volt érzékeny a beállításokra az autó, mint most. Ez persze jó, de a korábbi setupok teljesen érvényüket veszítették....
A pályákra belőtt setupok a TT-ben érdekesek inkább, versenyen a gyári gyors beállítást használva is eredményesen lehet autózni. -
DigitXT
félisten
válasz
Ez nem pont az ismertetett 11/11 bug miatt van?
Mondjuk én még nem
olvastam nagyon utána, de számotokra, kik setupoltok ismert kell legyen. -
jozsi252
veterán
válasz
Motion_Blur #1703 üzenetére
Mondjuk eztis érdekesnek tartanám egy egy futam alatt, mert igazából itt derülne ki hogy ki milyen jó versenyző. De nyilván azért lehet az autókbeállításait finomítani hogy aki jó versenyző és rászán órákat akár napokat egy jó setup elkészítéséhez az mégjobb legyen a pályán, bár szerintem aki olyan jó versenyző annak nemszámítana hogy azonos setup-al kell menni. De így azért izgalmasabb lenne.
-
haldir1997
csendes tag
válasz
Motion_Blur #1699 üzenetére
Sziasztok azt szertenem csak hoza tenni a valszaitokhoz hogy az auto csak egy faktor a jo strategia is fontos en pl csak 20 szazalekos versenyt megyek de ha elrajtolok kemeny gumin barmely helyrol szinte mindig dobogos vagyok .De a palya is szamit pl ma kinaban majdem 10 masodpercel nyertem pedig a Wilimsel mentem de ugyanzal a kocsivla Isztambulbna mar csak 1 ugyhogy nem csak a kocsitol fug a gyozelem
-
haldir1997
csendes tag
válasz
Motion_Blur #1699 üzenetére
Sziasztok azt szertenem csak hoza tenni a valszaitokhoz hogy az auto csak egy faktor a jo strategia is fontos en pl csak 20 szazalekos versenyt megyek de ha elrajtolok kemeny gumin barmely helyrol szinte mindig dobogos vagyok .De a palya is szamit pl ma kinaban majdem 10 masodpercel nyertem pedig a Wilimsel mentem de ugyanzal a kocsivla Isztambulbna mar csak 1 ugyhogy nem csak a kocsitol fug a gyozelem
-
polonic
félisten
válasz
Motion_Blur #1695 üzenetére
Akkor karrierben miért nyert szinte mindig a Red Bull?
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #1665 üzenetére
Sose foglalkozz vele, idióta noob....
-
Serpiko
addikt
válasz
Motion_Blur #1665 üzenetére
Mit magyarázott? Nem értem...
-
fess
őstag
válasz
Motion_Blur #1655 üzenetére
szeretem ha nem csak hozzá kell érni a fékhez hanem be is kell nyomni azt. kisebben nagyon hamar megcsúszik
-
snoopy
aktív tag
válasz
Motion_Blur #1582 üzenetére
Igen, tisztábban vagyok vele, alkalmazkodni kell a többiekhez így sajna, különben nem megy.
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #1596 üzenetére
-
Trihorn
tag
válasz
Motion_Blur #1596 üzenetére
Nem értem miért.. Én custom-on hagyom, kormány gombbal lépek be és nem laggol..
Amikor másodjára raktam fel a gémet, ugyan úgy lőttem be, ahogyan addig volt de mégis katasztrófálisan videlkedett a force feedback.
Össze vissza rángatott, kanyarban bearagadt, balra vagy jobbra húzott, magától akart venni néhány kanyart...teljesen oda volt..
Újraindítottam a gémet és egyből megjavult...sőt... szerintem valami elképesztően jó lett..
Szerintem ha sokminden mást nem is, de az irányítást azt nagyon eltalálták a készítők. -
Ricsiii1992
tag
válasz
Motion_Blur #1553 üzenetére
, én 1:24.4 alá nem tudok menni (versenyen).
-
Trihorn
tag
válasz
A mindenit Uram!!
Nagyon brutál kör lett, grat!
Én még adós maradtam egy Shanghai setuppal és végre sikerült jól belőnöm rá a kocsit.
Idő hiányában a körömben maradt jópár tized de setup az szerintem remek..Setup:
Wings:10-11
Brakes: 47-53 High-Large
Gears: 1:145 2:175 3:203 4:228 5:256 6:292 7:340
Camber: -3.5 -0.7
Toe: 0.12 0.35 -
Steady74
addikt
válasz
Húúú. hát nagyon nagy gratula!!! Szép kör!!
A csúszkán van még hely egyáltalán a tapadás növelésére?
-
Motaba78
addikt
válasz
nekem nagyon nem jön be ez a kameraállás, kanyarban a kormány meg a kéz kitakar mindent, az életben nem ennyire rossz a kilátás, saját tapasztalat.(Alonso renaultjában próbáltam anno, de persze csak a kiállításon.
)
-
Trihorn
tag
válasz
Motion_Blur #1503 üzenetére
Az igen.. Az a fránya net engem is megszivatott tegnap.
Mentem még pénteken pár kört Monzán, de még az 1:17-be sem sikerült becsúsznom, úgyhogy az az 1:14 számomra még nagyon messze van.. -
Trihorn
tag
válasz
Motion_Blur #1470 üzenetére
Látom alakul a monzai időd! Grat az első helyhez!
Én nemrég értem csak haza, hulla fáradt vagyok, sajnos nekem már ma sem lesz játék..
Délután még az élő futam előtt játszottam egy kis TT-t Melbourne-ben, kb. 6-7 kör után nekem is sikerült megcsípnem ott az első helyet. -
Steady74
addikt
válasz
Nagy grat, látszik, h a csúszkás csapat megint az élen van :-)
Köszi a swtupot este megnézem az tuti -
Serpiko
addikt
válasz
Motion_Blur #1473 üzenetére
Akkor van mit fejlödnöm nekem 1:54.
-
fagy53
nagyúr
válasz
Szép
, tetézve azzal, hogy tulajdonképpen első vagy mert a Force India az vicc!
-
fagy53
nagyúr
válasz
Motion_Blur #1465 üzenetére
Kb. ennyi a különbség a két játék között!
4s, ennyivel még növekszik a távolság a valóstól... -
D.Orion
veterán
válasz
Motion_Blur #1425 üzenetére
Sepang
Nem is értem, hogy hogyan tudott olyan köröket menni. Én amatőr vagyok meg még billel nyomom, de akkor is... Full assist volt a szerveren.. 1:35-ös köröket mentem végig(leszámítva a box kivezetőt és a rajtot). Gondolom neki egyedi beállításai voltak, mert én ahhoz e nyúlok,míg nincs kormányom minek...
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #1419 üzenetére
Köszi szépen előre is.
1:17 közepe van meg Monzában, 3-4 hibával, ami gondolom 2-5 tized lehet, kb. nekem ennyi van még benne.
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #1416 üzenetére
Hú, tényleg, most látom nem írja ki... Melburne.. Monzát most nyomom hamarosan.
Monza setupod elkérhetem?
Köszi!
Jól megy már a Live Neked? Csak azé' mert nálam qrvára nem, TT közben is ledob a szerverről...
-
benjoe1
aktív tag
válasz
Motion_Blur #1090 üzenetére
Én majd csak kb. 2 hét múlva tudom kipróbálni a játékot, de az itt leírtak talán segítenek a kormány lag problémán...
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
Motion_Blur #1082 üzenetére
Jah értem. Ezek szerint a Youtube vidik is az övéi?
Egyébként ezek ilyen általános beállítások ami minden kocsihoz jó?Akkor hatalmas köszönet Trihorn-nak
JONAS77: HDMI, DVI, Displayport. Tök ugyanolyan képminőséget ad. Ellenben HDMI-vell szenvedni kell driverben, DVI-t csak rákötöd és kész. D-SUB meg bőven rondább mint a digitális jelek.
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #1050 üzenetére
Délután vagy este rápróbálok ezekre a pályákra.
Látszik, szerintem, hogy mennyire különlegesen jó itt a közösség, hiszen mindig vannak olyanok, akik megosztják a "titkokat",és nem tartják meg maguknak!
Este ki lesz onlány egy kis gurulásra?
-
Trihorn
tag
válasz
Motion_Blur #1050 üzenetére
Köszi Uram!
Ha ezt így hagyják a kódmesterek, akkor ki tudja mi lesz a vége
Biztos büszkék magukra a szakemberek, mivel tapadás terén már 2020 körül járnak. -
szab.tam
nagyúr
válasz
Motion_Blur #1036 üzenetére
ha jól értem, a videón lévő a moddolt. talán onnan lehet látni, hogy az első kerék sárga csíkjából több látszik, mint az alatta lévő képen.
kicsit nagyobb emelkedési szögre gondoltam, de egyelőre majd ez is jó lesz. majd megpróbálom a 2010-hez valót bemoddolni, szerintem meg kell egye azt is...
azt még nem látom, honnan szedhető a mod.
-
AMD_ok
őstag
válasz
Motion_Blur #1020 üzenetére
mikor jön ki a rendes 11.9-es Cata?
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Motion_Blur #1020 üzenetére
Az szép. Mondjuk én laptopon játszom majd, most futtattam és hát 31es az avg pontom! Én ezt meglehetősen jónak ítélem meg laptophoz képest.. tök szép a grafika és nem is akad.
-
polonic
félisten
válasz
Motion_Blur #1004 üzenetére
Én semmiféle laggal nem találkoztam eddig.
------
Egyébként a coop mód baromi jó. Most próbáltuk ki az egyik Amd ok kollégával.
Elcsesztem az időmérőn a gyors körömet, a hátsó szárnyat túl hamar nyitottam, kipördültem. 15. hely. Kolléga első.
A versenyen feljöttem második helyre, aztán utolsó körben leelőztem a kollégát.
Nem figyelt az üzemanyagra, kifogyott a benzinje.
Így lettem első. -
ftomi74
tag
válasz
Motion_Blur #1001 üzenetére
Csak egy ötlet volt, 2010-ben nekem attól késett a kormány. Én nem vettem észre különbséget a 2 közt hangzásban, de nem nagyon figyeltem rá, 5.1 meg nem játszik nálam.
-
ftomi74
tag
válasz
Motion_Blur #997 üzenetére
Nem a rapturetől lagol?
-
D.Orion
veterán
válasz
Motion_Blur #976 üzenetére
Tekintve, hogy MM-ben mellette kettővel ott van a F1 2010 9890Ft-ért.
Így nem sokallom, ez a 7K-s ár szerintem "magyar pénztárca barát".
-
válasz
Motion_Blur #968 üzenetére
Ezt a kanyar laggot én is észrevettem.
És mint mondtam nekem még 10% mellett is baromi nehéz a kormány.
Kikapcsolva mentem már egész türhető kört, de még KERS és DRS mellett is bőven elmaradok attól amit a 2010-ben tudok.
Szóval egyelőre keserű a szájízem. -
ftomi74
tag
válasz
Én is a custom beállitást használom és azon hagyja (nem az eredeti g27 kiosztást írtam át)
-
Steady74
addikt
válasz
visszaigazolva, nálam is... a ledsor késik... tele van hibával, nem hiszem el, hogy nem sikerült kitesztelni ezeket Mit csináltak ezek??? Simán kirúgnám ezeket az embereket...
-
ftomi74
tag
válasz
Motion_Blur #963 üzenetére
Használd a 3. piros gombot a váltón enter helyett amikor kiírja hogy "Press start or enter".
-
válasz
Motion_Blur #963 üzenetére
Fentebb írták, meg a Dirt 3-ban is úgy van, hogy amikor a játék elején startot/entert kell nyomni, akkor ne a billentyűzeten nyomj entert, hanem a kormányon azt a gombot, amelyik az enternek felel meg. Ez a Force EX-en az 1-es feliratú gomb.
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Motion_Blur #936 üzenetére
Minden bizonnyal lesz Patch.. mert így elég gáz..
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #936 üzenetére
Nebassz, nekem a 2.0ás verzió lassít
megnézem mit állítottam el.
Motion: milyen kormány beállításokkal mész? Autós setupod esetleg megosztod? Köszi előre is
Werszomjas: privi ment
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
Motion_Blur #929 üzenetére
Nagyon rányomtad a csúszkát...
-
ftomi74
tag
válasz
Motion_Blur #924 üzenetére
Durva az a közel 8mp, 2010hez képest
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Motion_Blur #929 üzenetére
CSÍTER WH-s!
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #916 üzenetére
Igen, igazad van,
Ha én lennék a CM főnöke és megmutatják nekem a kollégák mit csináltak egy év alatt (sztem semmi nagyot), simán kib@szom a csapat felét, mert annyira idegesítően sz@r lett ez is sok dologban...
-
polonic
félisten
válasz
Motion_Blur #916 üzenetére
A fóromun olvastam, hogy már dolgoznak a patcheken.
Az aranyra kerüléssel sem maradt abba a munka, folytatják a javítást.
Egyelőre nem tudni, hogy miket érintenek majd a patchek. -
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #720 üzenetére
Grat, szépet mentél!
Egy valag basszussal megerősítve egészen jól szólnak a visszaváltások.
-
anulu
félisten
válasz
Motion_Blur #749 üzenetére
hm, vajh megér nekem +1,5 óra utazás 400 forintot?
-
anulu
félisten
válasz
Motion_Blur #744 üzenetére
csak a PC változat olcsó? vagy a PS3 is mondjuk 10k alatt van?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen2 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest