- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Milyen széket vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pepi79
tag
válasz
pepusos #5462 üzenetére
Ha nincs ló...
(#5463) Syrius XIX Zyl, szerintem nem arról van szó, hogy nem akar indulni mert nem lehet elöl, vagy mert nem nyerhet. Én többek között azért nem indulok a ligában, mert jelen pillanatban nem tudok normálisan végigmenni a pályákon, ami egyrészt idegtépő nekem, másrészt nem akarom elb@szni mások versenyét. Gondolom Hobo is így van ezzel.
-
Steady74
addikt
válasz
pepusos #4690 üzenetére
és csak lean-nal mehetek, de úgy, hogy hátul nincsenek kerekeim. Ok, elfogadom
Tegnap kipróbáltam a 6/6 rugós beállításokat, és bár csak 3-4 kört mentem Nürin, azt tapasztaltam, hogy féktávon viselkedik egészen máshogy az autó, a kanyarokban elég kezelhető, ha figyelünk a gázra. A balansz elosztásával, meg a fékerő állításával biztosan hangolható ez a dolog, a szokott féktávokon simán elúszott az autó hátulja mindig. Hozzá kell tegyem, hogy a TT-s beállításokhoz nem nyúltam, egyedül a 11-11 lett 6-6.
-
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
pepusos #4391 üzenetére
Bocsi emberek, nem akartam trollkodni...
Csak tapasztalatból írtam le, hogy mire érdemes figyelni a Ligában, mert ezek a kérdések menet közben elő fognak jönni úgyis. Werszomjassal indultunk pár 50%-os futamon, all assissts off, full sim és akkor is előjöttek, mert ott sem volt mindenki "pro"...
Ha pl már a harmadik futamon van folyamatosan eső, az eléggé kiábrándító számomra...
Nekem is igazán mindegy, mivel én is sereghajtó leszek, tehát nem fogok beleszólni az élmenők küzdelmébe... Úgyhogy nekem hiányoznál!
-
hermanyi
addikt
válasz
pepusos #4391 üzenetére
Ne beszélj butaságokat
És szerintem is mindegy ki hol végez a játékélmény a lényeg ,hogy "versenyezzünk" egymás ellen.
de legegyszerűbb ha ezt elfogadjuk ,én legalábbis elfogadom pedig én is segítségek nélkül megyek de nem zavar ha más használja a lényeg ,hogy teli legyen a rajtrács -
Steady74
addikt
válasz
pepusos #4382 üzenetére
"Nem hiszem hogy számítana valamit is az, hogy nekem vannak segítségek, másnak meg nincsenek,"
Nem, nem és nem! Kormányosok közötti különbségekről beszélek. Konkrétan kimérhető, hogy TC és ABS-szel ha nem is mész gyorsabb köröket, de egyrészt a gumit eszi kevésbé, illetve a benya fogyása olyan, hogy több körre is fel lehet tenni a legmagasabb fokozatra a keveréket, manuálissal sosem, vagy olyan áron, hogy elbukok 3 kört a futam közben lean-en.
Javaslatom az lenne, ha indulnék, hogy 50%-os táv, egyik liga összes assziszt off és gumiszim bekapcsolva, benya kikapcsolva, időjárás full. B liga pedig lehetnek segítségek.
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
pepusos #4370 üzenetére
Ez jogos, de lenne egy hét gyakorolni, minden pályára. Én sem ismerem még mindet és néha használom is. De szerintem amúgy is gáz, mert nem feltétlen jó féktávokat mutat... Tapasztalatom szerint TT-ben kb fél óra alatt meg lehet tanulni egy pályát annyira, hogy ugyanolyan (vagy jobb) köridőket mehessünk, mint a csíkkal.
Felőlem persze maradhat az összes segítség...
Steady közben leírta a tutit, bár lehet, hogy ez is változik majd a patch után. Tegnap direkt figyeltem a belsőkamerás felvételeket a futamon... Mindenki liláig húzatja MINDIG, sőt, lilában hosszú-hosszú másodpercekig pörgetik is. Mégsem fogy ki a benya...
Én az egyik RBR-t kérem, ha nem gond
(#4377) werszomjas: TC: OFF vagy ON, nincs más lehetőség
-
Steady74
addikt
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
pepusos #4163 üzenetére
Sajnos olyan típus vagyok, aki felmérgeli magát, ha valami nem működik, pedig fizetett érte...
Rendszeresen leáll exe-hibával, bármilyen játékmódban vagyok... Minden 2., 3. töltésnél... Néha AUTOSAVE alatt is... Ilyenkor persze bukom a külön el nem mentett dolgaimat. Ezzel a sírba tud kergetni egy játék. Mikor 5 percet várok a Lobby-ban, aztán futok két Q-kört, várok még 5-10 percet és a futam előtti töltögetésben kifagy...
(Vagy kitesz 0%-os gumival, ami az eleve csekély esélyemet is nullára redukálja.) Én ilyenkor fel tudok robbanni, úgyhogy a magam és hardvereim épségének érdekében mostanában nem nagyon játszom...
Esetleg a Carrier-t erőltetem, de ott is így járok folyton.
Mivel azt ígérték, hogy az alapvető stabilitási problémákat is orvosolják, a 2. patch talán megoldja ezeket...
Apropó gumikopás: tegnap Szingapúrban lett szabadedzésen egy 0%-os gumim, ami 5 (öt!) kör alatt kopott le 100%-ról...
Szerk: Jah, a keményebb keverék...
-
Steady74
addikt
válasz
pepusos #4125 üzenetére
Köszi én is, bocsánat, ha valakivel koccantam, vagy ütköztem, vagy bármi.
Karillával volt egy nagyon jó üldözésünk Silverstone-ban, végül lenyomtam a holland gyereket. Fess-sel szt hiszem Valenciában és Nürin volt nagy csata, kár, hogy nürin kaptam valamiért egy 20 mp-s büntit. Fogalmam sincs miért, kanyart nem vágtam le... szal nem tudom.Volt egy szenzációs első köröm indiában, a 7. helyről a másodikra jöttem fel (kb 4 db 50 pontos csávó mellett), erre felébredt az egyik gyerkő
szal ki kellett szálnom.
Sok külföldi volt ma, egy némelyik elég jó volt, mások meg f@szok, mint mindig. Silverstone-ben lekörözés közben csattannak nekem, Valenciában kilöktek a boxba, meg kiforgattak, de ennek ellenére izgalmas meccsek voltak!
-
polonic
félisten
válasz
pepusos #3899 üzenetére
Igen, én is hasonlókat tapasztalok.
Rohadna le ez a rendszer.
-
Steady74
addikt
válasz
pepusos #2941 üzenetére
nekem a profilerben (G27hez) azt hiszem ilyen 40% körül van belőve minden, kormány elfordulás 220 fok azt hiszem, a játékban pedig az alap, amivel kiindulhatsz, hogy az összes advanced settings-et leveszed nullára. Utána tudsz finomítani, Motion Blur beállítása nekem tökéletes, ha kitesztelted a totál 0ás beállítást, keress utána itt a fórumon. FFB on, az első két csúszka nekem vagy 10 vagy 20 százalékon áll, az utolsó 0, így játszható nekem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Goddess of Victory:Nikke
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Proxmox VE
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- OpenMediaVault
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest