Új hozzászólás Aktív témák
-
pepusos
senior tag
Egyébként nem nagyon értem ezt a mizériát ami a segítségek körül van. Akik segítségek nélkül mennek, azok azért teszik, mert nincs rá szükségük, és nélkülük is (vagy éppen ezért) másodpercekkel mennek jobb köridőket mint azok akik használják őket. Nem hiszem hogy számítana valamit is az, hogy nekem vannak segítségek, másnak meg nincsenek, így sincs semmi esélyem dobogóra állni, olyan erős a mezőny. Gondolom lesz időmérő is a versenyeken, így az sem fordulhat majd elő, hogy első kockából indulva feltartsuk a jobbakat. Nekünk marad a középmezőny, vagy a sereghajtás, de akkor meg nem mindegy egy élmenőnek, hogy milyen segítségekkel megyek? Nem nagyon fér ez a fejembe....
werszomjas: egyre jobb, már még automata váltót sem akartok
Tényleg kellene egy B liga!
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Egyedi ékszerdobozka
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Acer Nitro V 15 Laptop i5-13420H 8 GB RAM 512 GB SSD, RTX 4050 Dobozos, 3 ÉV GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest