Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• snoopy

aktív tag

Na volt szerencsémé végre kipróbálni nekem is. Hát elég fura 2010-hez képest, valóban szokni kell. Fékezés meg a sebesség érzet számomra elég más, de még talán a motor hangnak a hang magassága is. Nem igazán sikerül eltalálnom a kanyar csúcsponti sebességét, vagy túl gyorsan megyek bele vagy túl korán fékezem bele és csak tötymörgés lesz belőle... Kers+DRS valóban jól meg lett csinálva. Ez a benzines dolog is remek dolog, bár általában míg azzal foglalkoztam vagy nem váltottam fel vagy kirepültem a pályáról. Az, hogy a gumi szimulációval végre normálisan lehet menni hát az isteni. 2010-ben nem voltam képes hasonló íveket sem menni mint a gép még lassabb tempóval sem, szóval ott erősen hanyagoltam, de itt remek ez a dolog. Pro még gyengus, a legend már azért elég jó mindent bekapcsolva, csak még mindig vannak ezek a kanyar ellassulásai a gépnek, de legalább az egyenesben nem gyorsulóm már le őket, de rengeteg hibával még az is jön simán, bár ha egyszer mélyebb kavicságyba menés van egy 20%-os távon az eléggé megérződik. Majd valami ai_slow_corner_fix módot felteszek, ha lesz :D Majd 10-e után beszerzek egyet otthonra, addigra remélhetőleg lesz patch is 1-2 dologra.

Új hozzászólás Aktív témák