- Hétvégére virradóan kiöntött a medréből a hardverfolyó
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Ráműthető a Linux PlayStation 5-re, de csak egy boot erejéig
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- SONY LCD és LED TV-k
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- Vezetékes FEJhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gaming notebook topik
- Androidos tablet topic
- Melyik tápegységet vegyem?
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taszillo
tag
Nem mindegy melyik cég, brand adja a vállalást. Telekomot tartom annyira szavahihető cégnek, hogy komolyan vegyem. Ha Pl. a Teclast állítaná én is csóválnám a fejemet. Tehát ebben nem értek egyet veled.
Viszont a hálózati támogatás tekintetében jogosnak tartom az észrevételed. Bár nem tartom életszerűnek, hogy a pont a Telekom rendel szűkített hálozati támogatású Cpu-t. -
pengwin
addikt
Azért az a másfél évnyi Perplexity Pro nem gyenge emellé... az 18*20 USD lenne önmagában ha minden igaz (én nem láttam éves előfizetés kedvezményt a Perplexity-nél).
#33 Kbali
Ha választani kell a "hulladék" és hasonló kommentek tömkelege vagy a fórumtárs valid kritikája között, akkor inkább az utóbbiból kérnék többet, köszi. -
vilmose33
őstag
Köszönöm a tesztet.
-
Kbali
nagyúr
-
vence
aktív tag
Nekem az legalább ennyire érdekes, hogy
- hogy kaphat - az ismert (desaster) előzmények mellett - egy tesztelt termék 9 pontot a "Szoftveres támogatás" ra,
"pour" ígéretek alapján; ??- illetve az "Adatkommunikáció" -ra, amikor a támogatott
4G/LTE ferekvenciák nem publikusak; .... ?? !
( egy telco-cég termékénél !!
)Ez utóbbi már fogy-véd. szempontból is aggályos ... elméletileg.
Példaként egy Lenovo M11 - 4G/LTE támogatási-listája:
4G bands
1, 2, 3, 4, 5, 7, 8, 12, 13, 14, 17, 19, 20, 25, 26, 28, 29, 30, 38, 40, 41, 66, 71 ........
(nagyon nem mind1, hogy milyen hosszú 1-1 ilyen lista!
Különösen, ha valaki nem csak a saját országában szeretné használni ... és a többségnek azért nem ww-os a telefonja sem.) -
blueye
veterán
-
sh4d0w
félisten
Hulladek.
-
FireFox1996
addikt
-
Hieronymus
veterán
-
blueye
veterán
-
janeszgol
félisten
Elnézve a Telekom ajánlatát alig akad értelmes alternatíva. Nyilván az iPadek mindig értelmes alternatívák. Az iPad 9 2021 az 120k.
Ott a Honor Pad 9 5G 115 ezerért, és a Redmi Pad Pro 5G 110 ezerért. -
blueye
veterán
Így legalább már tudom hogy a Mediatek-ből a tek a kézművest jelenti

Persze már volt olyan ismerősőm aki venne ilyet, mondtam hogy csak a testemen át (nem vagyok kicsi)
-
aprokaroka87
nagyúr
-
blueye
veterán
-
ofgm
tag
....hát ez az, ezt én sem értem. Mert ha már nagyon de nagyon olcsón akartak egy használható kategóriát, akkor ezer kínai cég örömmel címkézte volna át féláron nekik bármilyen tabot nagyobb tételben. Pl. egy ( teclast t65 max) már a használható kategória. Persze, nyilván ez a TCL is így alakult de itt csak néhány dollárt kellett fizetni darabjáért.
-
kbyte1024
veterán
Ez????????? A Tének gyártott űber-hyper-super vas amit 100-ért már meg is kapsz

-
aprokaroka87
nagyúr
Ez a Mediatek MT8755 mi a jó isten akar lenni?

hivatalos oldalán semmi információ nincs -
janeszgol
félisten
Egyszerűen gagyi ez a tablet.
-
blueye
veterán
-
haruspex
aktív tag
-
blueye
veterán
Ebből is lesz egyet fizetsz kettőt kapsz. Vagy hármat 😄
Ki az a T-nél aki elfogadta ezt a specifikációt? -
ParmaBoy
aktív tag
-
mQWeXgsf
aktív tag
-
ParmaBoy
aktív tag
Egyebkent -tudom, h nem droid, tehat nem er az osszehasonlitas-, egy alap ipad 160k korul (en alzanal akciodas 134-ert vettem par honapja) meg mindig verhetetlen.
Ezt hazon belul fogjak elosztogatni, mindenfele elofizuhoz, de annyit is er kb.
-
Draun01
tag
-
kbyte1024
veterán
-
Zoli133
addikt
Értem, hogy drága a hardver, de ha a toll fontos akkor nem nagyon találok nagyon alternatvát olcsóbban, de valósznű én vagyok béna
-
Luck Dragon
támogató
Telekom tragédiája... vagy komédiája?
-
kbyte1024
veterán
-
ofgm
tag
-
Roland861010
veterán
-
haruspex
aktív tag
Meg egy vaskos részletfizetést is... Tényleg azért kár, mert a nextpaper az tök jó, egy haveromnak volt tcl telefonja, de a szoftver az elég bugos maradt végig.
Ennek az ára sztem 60-70 körül lenne reálisan így Max.
-
Roland861010
veterán
Ez csak arra jó,hogy átverjék az időseket és az olyanokat akiknek fogalmuk sincs ezekről a cuccokrol. Azt hiszik jó fejek mivel oda adják "AJÁNDÉKBA" cserébe két év hűséget dobnak mindenre is.
-
haruspex
aktív tag
Gyenge processzor, szánalmas akku, hiába jópofa a nextpaper, és ennyiért nagyon kevés, de ezt is rá lehet majd sózni pár hozzá nem értőre karácsony előtt majd.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- 350.000FT HELYETT! SzinteÚJ Ulefone Armor Pad 5 Ultra PROJEKTOROS KIB. KEMÉNY TABLET!!! 1.8kg
- Új Apple Pencil (2nd gen)
- Lenovo Tab M10 HD (TB-X306F)
- ÚJ Bontatlan Apple iPad Air (2026) 11" M4 Wi-Fi 128GB Space Gray ! ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPad 10 Gen 64GB WiFi (2022) Újszerű,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- HP USB-C 100W G6 Dock (9X3V1UT)
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)