Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
betegphiu
senior tag
Sziasztok, a Soundcorenál tök jó akciók vannak. Rá is mozdultam a Boom 3i-re ajándék fülessel.
Nyugtassatok meg, hogy nem a félkegyelmű UPS szállít már, mint 3 éve 😃
Köszi -
<Adamsky>
nagyúr
" ... vagy a magyar importőrnél maradt még készlet ... "
Nehéz, ill. nem is lehet ezt így összehasonlítani (hogy épp hol, milyen készlet van). Az biztos, hogy anno mikor Oluv bedobta, hogy ennyi volt, akkor tényleg látványosan nem lehetett kapni sehol, de most nem ez a helyzet." ... ráadásul ott új termékként szerepel... " – a megjelenése óta rajta ragadt.
Mondjuk ezért is lenne furi, ha ez hamarabb szűnne meg, mint pl. a "sima" Boom." ... Oluv tényleg állandóan arról beszél, hogy megszűnik a gyártás ... "
Én meg vagyok róla győződve, hogy a kínaiak valami olyasmit mondtak neki, hogy ezzel ők többet már nem foglalkoznak (nem tesznek bele pl. plusz mérnöki órát). Vagyis csak a szállítószalag elején, meg a végén fog állni egy-egy kis kínai. Tényleg, kijött már a gyári 0.38-as fw.?#20301 Cyborg
Lehet ez az új verzió már nem lett annyira acélos, mint az első. Mondjuk utóbbinak az mond ellent, hogy viccesnek kettő füstölt el a 1st gen.-ből.#20302 greenpro2011
"Meg már későn láttam ezt ... "
Nem értem, hová, miért kell ennyire kapkodni. ~20 percen belül jött az első válasz a kérdésedre, aztán rá egy nappal még egy megerősítés (hogy mit vegyél).
Persze a B2P se lesz rossz ...
Új hozzászólás Aktív témák
- Új 0km es GARANCIAS acer nitro 15 rtx 4060 ryzen 7
- Új garanciás MSI Alpha ! R9 7945hx 32 ram 17 col 240hz qhd rtx 4070
- Ár értékbajnok! Prémium kategória 4060 ESZMÉLETLEN JÓ ÁRON! GIGABYTE AORUS rtx 4060
- ENNYI PÉNZÉRT ilyen konfigot nem kapsz! Prémium kategória! Gigabyte aorus rtx 4070 i9 14900hx 2k qhd
- Tökéletes E sport gamer! Újszerű HP victus rtx 3050 ryzen 5600h 16gb ram 512 ssd
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S22 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest