Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyborg
őstag
válasz
<Adamsky>
üzenetére
Ja igen, az enyelgéshez hozzá akartam fűzni, hogy ezt az idő majd eldönti. Ha valami szar, azt Bog megírja, megmondja, ő is össze rúgta már a port pár kínai céggel. Interjúkban is bátran feszeget kényes dolgokat, mer kérdezni, és mer nemet mondani, én nem hiszem, hogy ettől tartanunk kell.
Egyelőre az earfun nem tud hibázni, jó az app, jók a speakerek, és még a 6000 Ft-os fülesük is rohadt jól szól, jobban pl, mint egy 2-3x drágább másik füles. Én televásároltam a családot earfun fulesekkel. Amint a kapzsiság elkapja őket, és elkezdenek szart csinálni, vagy drágán adni a cuccaikat, kiderül minden.
Egyelőre marha jó az ár-érték arány náluk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Arc Raiders
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Battlefield 6
- VGA kibeszélő offtopik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ÚJ!! GARIS! MSI MPG B550 GAMING PLUS
- Samsung Galaxy S25 Edge 256 GB / Bontatlan - 3 év gari
- Macbook Pro M3 Max 14CPU/30GPU 36GB RAM 1TB SSD Magyar bill. - 2027. májusig AppleCare+ garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512 GB SSD
- Asztali PC , i7 7700 , GTX 1080 , 16GB DDR4 , 256GB SSD , 500GB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus Zenbook 14 Laptop UX3402Z i7
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi