Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Cyborg

őstag

válasz Aprósólyom #20317 üzenetére

Az én véleményem

Én anno végig néztem egy csomó videóját Oluvnak,még a sétálgatós, bringázós videóit, ahol csak beszélt, olyan szép környéken lakik, jó kis chillezős videók voltak. Amit gondolok, hogy Oluv annyira maximalista, hogy az már-már beteges, tipikus ismérve a meg nem értett zseniknek, nehéz velük az élet. Képes lenne évekig reszelni egy speakert, amikor már más ugyanannak a 3.generációját adná ki, szóval szerintem Oluv nem százas, mármint a jó értelemben :) Aztán, mikor megláttam az asszonyát, biztossá vált, hogy az egész család nem százas :D

Mindazonáltal Bog sztoris videóiból tudom, hogy a kínaiak egy teljesen más "állatfaj" az európaihoz képest, mindent fordítva gondolnak, mint mi, egyszerűen nem értik még az európai igényeket, gondolkodás módot, ez egy hosszú folyamat lesz nekik, és amíg nem lesz európai emberük, részlegük, addig nagyon nehéz lesz közös nevezőre jutni velük, ezért simán el tudom képzelni, hogy valahogy elbeszéltek egymás mellett, vagy valami kommunikációs, vagy akár fordítási hibából romlott meg a viszonyuk, vagy Oluv túl lelkes volt, a kínaiak meg túlságosak szartak bele.

Szóval szerintem egyik fél se egyszerű eset.

Mindenesetre, amennyiben az earfunnál keresnének egy másik európai őrült zsenit, jó szívvel ajánlom nekik Alan Rosst, isteni kollaboráció lehetne :D

Nem tudom az Uboom X eladási darabszámait, és a haszonkulcsot se, de hiba lenne nem folytatni, hiszen már kitaposta az utat, és rendeteg tapasztalatot szerezhettek vele a tervezési, és gyártási folyamatok alatt.

Új hozzászólás Aktív témák