Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- BIOS frissítés
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aprósólyom
addikt
válasz
darkrock #20326 üzenetére
eMAG-on volt némely szín néha olcsóbban. És most találkozott az alcsony ár és a multi/elektro hétvége úgyhogy 71xx forintra jött ki. Minden hétvégén érdemes lecsekkolni. Most egyszerűen nincs idő/energám elmélyedni benne. Pláne, mert amiért engem érdekelt volna egy pocketsize BT hangszóró arra nem igazán jó: délutáni sziesztához vagy lefekvéshez, párna mellett halkan szóljon, ugyanis a 1. és 2. hangerőszint annyira halk, hogy a hangokat elnyomja az erősítő alapzaja. A 3-iknál már kezd normalizálódni a jel/zaj viszony de még nem az igazi. A 4-ik hangerőszint meg már olyan hangos, hogy használhatatlan pihenéshez, elalváshoz. És akkor még ott van további 10-20 hangerőszint.... Nekem meg a tököm kivan az ennyire flegma "tervezéssel". Idézőjelben, mert ez minden csak nem megtervezett.
A Soundcore app és a custom EQ részleg viszont tetszik, elég részletes az EQ és a frekvenciák is szabadon választhatók. Nincs megkötés, hogy előre definiált frekvenciákat lehetne halkítani-erősíteni.Zenére is kevés ez a méret. Értelmezhetőbb hangképhez kell a Uboom L vagy Flip 6 és hasonszőrű társaik.
1 valami tetszett: betettem a nyakam mögé a pulcsim kapucniájba és úgy egész érdekes élmény volt hallgatni, ahogy rezonáltatja/masszírozza a nyakam a mély. Egyből el is képzeltem, hogy egy nyakravalót varni neki (vagy átalakítani egy utazó nyak párnát) és akkor kerti és házi munka közben egész jó élmény lehet, miközben se a család, se a szomszédok nem szenvednek nagy hangnyomástól. Talán ilyesmire jó lehet egy pocket hangszóró. Podcastre és munka közbeni háttérhangokhoz (zenére csak hát elég korlátos hangképpel).
Még 40-50 cm magam elé téve az asztalon is kevés az élvezhető zenéhez, szerintem. Persze ez én vagyok, mert még sokszor még a kedvenc zeném se tudom élvezni, ha nagyon gyenge a hangkeltő hangképe.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- Nintendo Switch 2
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Mobil flották
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.