- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen monitort vegyek?
- Apple MacBook
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
bwoay
nagyúr
válasz
Seraph 16 #19715 üzenetére
túl nagy energiát nem fektettem a kísérletbe, de azt tapasztaltam, hogy a csúszás kb random módon változott. némi szerencsével össze tudtam úgy hozni, hogy szinkronban szóljanak. gondolom ez nem feltétlenül igaz minden kombóra, de ez egy Sony és egy Earfun párosra vonatkozott, amik ugye merőben más modellek.
engem ennél egy fokkal jobban vonz a tws, de az sem annyira, hogy emiatt beszerezzek egy második példányt egy már meglévő bt hangszórómból. több potenciált látok abban a lehetőségben, hogy normális sztereo teret alakítson ki az ember, de számomra ennek sincs igazán érdemi haszna.
-
bwoay
nagyúr
nekem egész jók a tapasztalataim ezzel a funkcióval. való igaz, hogy ilyenkor nincs összehangolva a két speaker, de némi tökörészéssel sikerült szinkronba hoznom két totál különböző gyártmányt - azon egyetlen alkalommal, amikor próbáltam egy tesztelés során Android 10 vagy 12 alatt.
-
vampire17
addikt
válasz
Aprósólyom #19681 üzenetére
megjott a boom2 tokeletes allapot, kb mint az uj.
Koszi mindenkinek a tippet! Egy kerdes... arra nem jottem ra, de lehet hozza 2 telot is tarsitani? (pontosabban egy telo+egy Pi
)
-
LeadR
tag
Persze, hát az az értelme, hogy ugyanaz szóljon, így nagyobb teret tudsz betölteni, 2-3 db egy lakásban / teremben tök jó is tud lenni. Nyilván kérdéses, hogy ki használná így, de egy nagyobb házban rakhatsz egyet minden szobába, nagyobb terekbe akár 2-t is.
Ismerem a samsung megoldást, de ott nincsen összehangolva a latency, így használhatatlan hangszórók esetén (legalábbis így volt amikor ezzel szórakoztam), fülhallgatóknál jó lehet, ha valaki éppen szeretne ketten tartalmatfogyasztani telefonról két külön fülessel. Elvileg az android 15 vagy 16-ban már benne van ugyanez a funkció amit a samsung implementált már magának korábban, de még nem láttam, hogy bármelyik gyártó ezt engedélyezte volna / rendesen megcsinálta volna, amit őszintén nem nagyon értek, hiszen a készülékek gond nélkül képesek rá, és a funkció nem rossz. -
LeadR
tag
válasz
Aprósólyom #19692 üzenetére
Húha, köszi a választ.
+
@Pixx96
@francz'70
@<adamsyk>Így most nem lettem sokkal közelebb a megoldáshoz, bár nagyon túlgondolni sem akarom, minimális összegről beszélünk.
Ha feltételezzük azt, hogy a mirtune nem szól elég szépen, akkor a motion+ és a uboomL basszust nézve, hogyan viszonyul egymáshoz? A xiaomit kvázi kilőttem, mert nem stereo, és nincs rajta jack, plusz gyanítom, hogy nem jobb mint a másik kettő.
Soundcore-nál a refurbished termékek minőségével milyen tapasztalatok vannak? (Szomorú, hogy a motion+ban még nincs benne a partycast, így biztosan nem fogom tudni használni a boom+-szal együtt) -
Aprósólyom
addikt
válasz
francz'70 #19700 üzenetére
A két linkelt felvétel nem használható összevetésre, mert mély/mély-középhiányos. Szinte csak a magas hangok jönnek át. Szerintem még úgy használhatatlan, hogy ismerjük referenciaként a charge 5 képességeit.
Nem gondolom, hogy túllihegjük. Csak ha már itt párunknak volt és van több hangszórója és még többet hallottunk már élőben, akkor másnak legalább segítség ha valamilyen véleményt adunk róla, akinek csak pár élménye van BT hangszóróval vagy nincs lehetősége bármikor, bármit meghallgatni, mert ugye nem mindenki él egy elektrotechnikai üzlet szomszédságában. Sokunk (mint pl én is) meg kifejezetten messze lakik egy olyan üzlettől, ahol ki van téve több és tesztelhető, mindenfajta nyűg nélkül. És biztos sokunk vagyunk így ezzel.
Én 20-t biztos nem adnék a mirtune S100-ért, csak ha 14 napon belül visszaküldhetem, mindenféle magyarázkodás nélkül, ha mégis beigazolódik élőben az álláspontom.
-
francz'70
senior tag
-
bwoay
nagyúr
válasz
francz'70 #19700 üzenetére
Az a helyzet, hogy a régi Charge-okat (2, 2+, 3) könnyedén maga mögé utasítja már egy Uboom L is. Az újabb modellek meg váltottak 2-utas mono felállásra, plusz marha drágák lettek. A Charge 6 ára 70-80k között mozog, ami szerintem konkrétan nem normális.
Én 20 alatt most biztos, hogy a 45 EUR-s refurb Motion+-t csapnám le a Soundcore oldalán. Feltéve, hogy a hordozhatóságba belefér az 1 kg-os súly. 2-utas, de sztereo, jó térrel, komoly mélyek, jó üzemidő, jó app.
-
francz'70
senior tag
válasz
<Adamsky> #19698 üzenetére
"Ugye az is relatív, hogy kinek, mi a jó. Valaki pl. szinte csak EDM-ot hallgat, ill. a basszus (még ha kopogós is) és hangerő a fontos."
Ennyi, nem mindenki vájtfülü és az sem mindegy milyen stílusú zenét hallgat, itt mirtune-nál is mindenhol kiemelik, hogy mai trendeknek megfelelő hagzású (edm stb) ezt én is megerősítemAmúgy egy hangzás annyira szubjektív, pl. egy Oluv hangképbe is rengetegen belenyulnak, nem azt mondom, hogy a mirtune micsoda hangzásvilág és az év vétele, csak azt, hogy élőben egyáltalán nem volt olyan rossz...szvsz
...és mindez 20 alatt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Synology NAS
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Plus 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 fekete 256GB 1 hónapos (2028.06-ig garis)
- LOQ 15IRX9 15.6" FHD IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Samsung S27FG904XU Odyssey 3D Gaming Monitor! BeszámítOK
- LG UltraGear 34GS95QE-B OLED Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- AKCIÓ! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest