Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• <Adamsky>

nagyúr

válasz carl18 #20371 üzenetére

" ... tökéletes lett volna egy Soundcore Motion Plus"
    Elvileg, igen, de azt sem lehet rendesen rögzíteni, valamint általában drágább (kivéve a már korábban általam említett akciót, amikor kemény 18e Ft-ért meg lehetett csípni)

Tesóddal egyébként nem szoktál beszélni? Nem hallotta még az Uboom X-et? Nem igazán értem, hogy miért pont a Transmart-ra "csavarodott rá". :F
    Itthon még kapható az X, vagy ha az nem tetszik, túl nagy, stb. akkor ott a Lava. Én tuti utóbbira fogok váltani (ha ne adj' Isten történne valami az X-el, és nem jönne ki valami újabb, még jobb ...). Az új 2.0.0-s fw. állítólag nagyon sokat dobott a hangszórón.

Mateusz a YT-n ezt írta:
    "The difference is huge. It's not the same speaker. I'll be posting a comparison of versions 1.5.5 and 2.0.0 soon."

Ez pedig a Tribit-től jött e-mail-ben:
    Optimized Default & Preset EQs
    • Recalibrated tones for higher fidelity and clarity.
    • Improved limiter to reduce distortion.
    • Added Dynamic EQ for deeper bass and stronger power output.
    Redesigned Custom EQ
    • Wider adjustable frequency range and gain control for more flexible tuning.

... szóval nem a tipikus: "Bugfixes ..." típusú frissítés :U

#20374 peppe79
    "Ráadásul többnyire nem is vezetőüléses targoncát használok, hanem gyalogkíséretest. A 360 fokos hangszóró nekem előnyösebb ... "
    Na, nekem ez anno nem így jött át. Mind1, a lényeg, hogy akkor meg lett a célnak legmegfelelőbb hangszóró.

Új hozzászólás Aktív témák