- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Az Enermax tényleg nem viccel, ha az új tápjának garanciaidejéről van szó
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós kamerák
- Gaming notebook topik
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
motrola
üzenetére
Ilyen kisebb méretű és szolíd kinézetű hangszórók nem nagyon szoktak lenni FM rádió funkcióval gondolom ugye?
Anyumnál van a konyhában egy régi Blitzwolf F4 hangszóró és egy Ali-ról rendelt kis Rolton W405 rádiócska.
Természetesen kizárólag a Rolton rádiócskát használja, mert azt csak felkapcsolja és már szól is neki a Retró rádió.
Néha én nézek rá a Blitzwolf-ra, hogy kell-e már rá tölteni.Mindkettő cucc még micro-USB csatis, egyedül ezek az ilyen csatis cuccok a házban és a magam részéről ugyan már eladogattam minden micro-USB eszközt, de gondoltam rá, hogy nála is megejtenék egy ilyen akciót, hogy csak USB-C eszközökkel legyen körülvéve, ennyivel kevesebb féle kábellel kelljen foglalkoznia.
Viszont arra is gondolok, hogy jobb a békesség és hagy menjen minden a megszokott mederben, elhiszem, hogy idősebbek kevésbé szeretik már a variálást és változást (én ilyen téren örök fiatal lehetek és imádok variálni).
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
motrola
üzenetére
No prob.!
A lényeg, hogy a megfelelő típust vedd, ha a LAMAX mellett döntesz.
Egyébként ha kell az FM-rádió, ill. 30 felé semmi szín alatt nem akarsz menni, akkor szerintem nagyon más lehetőség nincs.
Rendeld be az Euronics-tól, aztán ha ne adj' Isten valami nagy gebasz lenne vele, max visszaküldöd. Jól jönne ilyen jellegű tapasztalat is itt a fórumon, mert ugyan kevesen keresnek ma már rádiód bt. hangszórót, de ha valaki mégis, akkor annak nem nagyon szoktunk tudni mit ajánlani.
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- TP LINK AX3000 Wi-Fi 6 PCIe kártya.
- GAMER PC - R5 5500/RX 5700 XT 8GB/16GB RAM/500GB SSD/600W/W11 PRO
- GAMER PC - 5 5500/RX 6600 XT 8GB/16GB RAM/512GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- Dell Latitude 5440 - i7-1365U, 32GB RAM, 1TB SSD, jó akku számla, garancia
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
- Új Dell 13 XPS 9350 WUXGA IPS Nano Ultra5 226V 8mag 16GB 512GB SSD Intel ARC 130V 8GB Win11 Garancia
- Dell Inspiron 5559 /i5-6200U/8GB/240GB SSD/WIN10/
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest