- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Az Enermax tényleg nem viccel, ha az új tápjának garanciaidejéről van szó
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
motrola
üzenetére
Ilyen kisebb méretű és szolíd kinézetű hangszórók nem nagyon szoktak lenni FM rádió funkcióval gondolom ugye?
Anyumnál van a konyhában egy régi Blitzwolf F4 hangszóró és egy Ali-ról rendelt kis Rolton W405 rádiócska.
Természetesen kizárólag a Rolton rádiócskát használja, mert azt csak felkapcsolja és már szól is neki a Retró rádió.
Néha én nézek rá a Blitzwolf-ra, hogy kell-e már rá tölteni.Mindkettő cucc még micro-USB csatis, egyedül ezek az ilyen csatis cuccok a házban és a magam részéről ugyan már eladogattam minden micro-USB eszközt, de gondoltam rá, hogy nála is megejtenék egy ilyen akciót, hogy csak USB-C eszközökkel legyen körülvéve, ennyivel kevesebb féle kábellel kelljen foglalkoznia.
Viszont arra is gondolok, hogy jobb a békesség és hagy menjen minden a megszokott mederben, elhiszem, hogy idősebbek kevésbé szeretik már a variálást és változást (én ilyen téren örök fiatal lehetek és imádok variálni).
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
motrola
üzenetére
No prob.!
A lényeg, hogy a megfelelő típust vedd, ha a LAMAX mellett döntesz.
Egyébként ha kell az FM-rádió, ill. 30 felé semmi szín alatt nem akarsz menni, akkor szerintem nagyon más lehetőség nincs.
Rendeld be az Euronics-tól, aztán ha ne adj' Isten valami nagy gebasz lenne vele, max visszaküldöd. Jól jönne ilyen jellegű tapasztalat is itt a fórumon, mert ugyan kevesen keresnek ma már rádiód bt. hangszórót, de ha valaki mégis, akkor annak nem nagyon szoktunk tudni mit ajánlani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Balesetben elhunyt Vince Zampella
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Jövedelem
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Crypto Trade
- További aktív témák...
- Philips Hue Gradient Lightstrip hibás
- Killer 1650x Intel AXN 200NGW
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Philips Hue LightStrip Plus v4 1m extension
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Netatmo Presence okos kültéri kamera / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- Honor 200 Lite / 8/256GB/ Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- Dell Latutide E7270, 7280, i5- i7, 8GB RAM, 256gb ssd, EU bill., számla, 6 hó gar - több db
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi