Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen egeret válasszak?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
<Adamsky>
üzenetére
Ó ezért az infóért hatalmas köszi az UboomX-et illetően!

De amúgy maradni fog a Plus ~30ezerért, vélemények alapján valóban megéri az a plusz tízes.
Ha jól nézem dec 1-ig van is időm megvenni (na nem mintha nem tudnám most azonnal, csak valamiért minden 5 számjegyű vásárlásra szeretek legalább egyet aludni, ez ilyen becsípődés nálam
). -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
fery02
üzenetére
"No én azt gondoltam, hogy UboomX-et már rég nem lehet kapni ... "
Dobd be a keresőbe ... !
A gyártótól már jó ideje nem beszerezhető. A német amazon-on sincs, de itthon még igen.
Egyébként röhej, de ezt a hangszórót itthon hamarabb lehetett kapni, mint kb. bárhol a világon, most pedig tovább elérhető, mint bárhol máshol.
" ... szóba hozom azért a Plus-t is köszi!" – nincs mit! Most 30 pénz. Azért, ha azt szétdobjátok, csak nem dől senki a kardjába. Egyébként pedig ha nem hurcoljátok haza (7 fok → 25-30), hanem bent hagyjátok, akkor talán nem lesz baj.
-
válasz
<Adamsky>
üzenetére
No én azt gondoltam, hogy UboomX-et már rég nem lehet kapni, mert legutóbbi infóim szerint kifuttatták, de akkor lehet visszaolvasok inkább néhány oldalt a topikban.

A pénzt természetesen szétszórjuk, csak csóróság van feléjük, plusz nem is érdekel sajnos mindenkit, így bonyolult a helyzet kissé, de szóba hozom azért a Plus-t is köszi!
Bár igazából a felhasználási körülményeket tekintve a magam részéről sajnálnék oda bármi komolyabb hangszórót, mert pl nyáron biztos nem kedvezne semmi elektronikának se, ha hirtelen a 40 fokból berakják a hűtőszekrénybe és fordítva.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
fery02
üzenetére
Az UBoom X után kb. bármi fájóan rossz lesz.
Egyébként most te állnád a cechet? Miért nem dobjátok szét a pénzt, ha már céges hangszóróról van szó? Akkor egy UBoom X sem elérhetetlen (amíg még kapni).... de ha ennyit nem szántok rá, akkor már – a nagyobb teljesítmény miatt, a "sima" Boom-al szemben – egy Boom Plus ~77 Eur-ért.
-
válasz
Pixx96
üzenetére
Hűtött raktár, kb folyamatos 7 celsius.
Igazából ezért is sajnálom a saját hangszórót, mert igaz most eleve hidegek vannak és kevésbé gáz, de pl nyáron a dögmelegben bevinni oda, rögtön belseje telemegy páralecsapódással és akkor úgy kéne használni...A Tronsmart halo 100 jól hangzik valóban, viszont aztán árukeresőn nézve meg kb ugyanannyi összegekért van kínálva, szóval gyanítanám, hogy az írt 60W-nak a felét se tudhatja a valóságban.
—————————————
@Seraph 16: Köszi az ajánlást, bár 30ezret szerintem sokallanak majd a fiúk (még az összeget szétdobva is), de gondolkodóba kerül a dolog!

Senki sem vár Uboom X hangzást semmitől sem, erről őket is tájékoztattam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Pánik a memóriapiacon
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen egeret válasszak?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest