- Milyen TV-t vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Hővezető paszták
- Házimozi haladó szinten
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
-
Nagyon szépen szólnak sztereóban a két Xiaomi.
Párosítás egyszerű , stabil , azonnali .
-
-
-
válasz
Aprósólyom #18944 üzenetére
Az EarFun nálam egyértelműen az első helyet szerezte meg.
A Xiaomi pedig meglepően jól teljesített – sőt, tőlem megkapja a megérdemelt ezüstérmet. -
válasz
carl18 #18930 üzenetére
Ha sorrendet kellene felállítani öt szempont szerint, akkor nálam így nézne ki:
1. Hangzás
2. Ár-érték arány
3. Garancia és szervizháttér
4. Termék specifikációi
5. Felhasználói véleményekElsőre sajnos nem emlékszem pontosan, de talán valamilyen LG modell volt.
A kedvencem egyértelműen a JBL Charge 3 volt – gyönyörűen szólt –, viszont állandóan szervizben volt. A garanciaidő alatt háromszor is javítani kellett, majd egyszer azon túl is. Végül, amikor utoljára visszakaptam, úgy döntöttem, inkább megválok tőle. Ettől függetlenül hangzását nagyon szerettem . -
válasz
Márton #18911 üzenetére
Közben rájöttem mit is szeretnél, így az én elképzelésem nem helyén való.
De amúgy igen .Olyan megoldásra gondoltam, mint az általam említett példában: két Xiaomi hangszórót Bluetooth-on keresztül össze lehet kapcsolni, hogy szinkronban, együtt szólaljanak meg.
Csak ugye ezeket meg kellene venni. De neked más megoldás kell.
-
-
-
-
válasz
Wolfskin #18879 üzenetére
A fekete-narancs színkombináció valóban jól mutat, és egy kis változatosságot visz a dizájnba. Sajnos sok gyártó nem mer kísérletezni ezzel, ezért is kedvelem a JBL-t, mert ők nemcsak merészebb színekkel, hanem mintákkal (például terepmintával) is díszítik a termékeiket.
Ha a Xiaomi helyében lennék, ennél a modellcsaládnál a következő színvariációkat tudnám elképzelni:
Fekete & piros
Piros & fekete
Kék & fekete
Ami a tesztelés során negatívumként előjött a Xiaomival kapcsolatban, az az akkumulátor töltöttségi szintjének hiánya. Sajnos a készülék nem jelzi, hogy mennyi töltés maradt, ami elég bosszantó.
Első párosításkor a telefon Bluetooth menüjében néha megjelenik a töltöttségi szint, de egy idő után ez is eltűnik. Van erre valamilyen megoldás?
Két hangszóró még nem volt kipróbálva össze párosítva, kicsit messze kerültek egymástól a napokban .
Ha már "napokban", szóba kerültek a specifikációk is, és a mellékelt kis kézikönyvben találtam néhány érdekes adatot, amelyeket most megosztanék veletek.
-
-
-
-
-
-
válasz
Wolfskin #18860 üzenetére
Bár a jobb Bluetooth kodekek elméletben jobb hangminőséget kínálnak, egy Bluetooth hangszóró esetében ez önmagában még nem garancia a jobb hangzásra (szerintem). Ha a hangszórók minősége gyenge, akkor hiába a fejlettebb kodek, a végeredmény rosszabb lehet, mint egy jól megépített, de csak SBC-t használó hangszóró esetében.
Ráadásul a legtöbben streaming szolgáltatásokat használnak, amelyek többsége amúgy is csak SBC-t és AAC-t támogat. Tehát egy átlagfelhasználó számára sokszor nem is érzékelhető különbség, ha a Bluetooth hangszóró minősége eleve nem éri el azt a szintet, ahol a fejlettebb kodekek előnye érvényesülhetne. Persze a tévedést fentartom és csak általam vélt elképzelést vázolom fel.
Eközben megérkezett még egy Xiaomi csak feketében . (Családtagnak)
Így alig várom, hogy kipróbáljam őket össze párosítva .
Ugyan is csatlakoztatás dedikált gombot megnyomva mindkét hangszórón, és a két, egymás közelében lévő hangszóró automatikusan kapcsolódik egymáshoz, hogy bal és jobb csatornaként működjenek. -
válasz
Wolfskin #18837 üzenetére
Egy nap használat után a véleményem a Xiaomi Sound Outdoor hangszóróról:
Pozitívumok:
A színe továbbra is nagyon tetszik. (Piros)
Kezelése egyszerű és felhasználóbarát.
A hangzása jobb, mint a Tronsmart T7-é – kevésbé „dobozos” hatású.
Az akkumulátor teljesítménye eddig kiváló, még nem merült le.
Hangzás tekintetében nagyon közel áll a JBL Flip 6-hoz, bár valamivel kevésbé telt. Az azonos zeneszámokon érezhető a különbség, de mivel a Xiaomi jóval kedvezőbb árú, nálam egyértelműen ez a nyertes.
A Tronsmart T6 és Element Force modellekhez viszonyítva a Xiaomi teltebb, gazdagabb hangzást kínál.
Meglepően jó anyag(okból) készült el a hangszóró .
Negatívumok:
A basszus kissé feszes és éles.
-
-
-
-
-
-
válasz
Aprósólyom #18794 üzenetére
Köszönöm, megnézem.
-
Sziasztok!
A Xiaomi Sound Outdoor árkategóriájában van ennél jobb választás, vagy érdemes inkább ennél maradnom?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest