Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aprósólyom
addikt
válasz
darkrock
üzenetére
Én 7K-ért vettem. Játék kategória. Véleményem szerint podcast jellegű műsorok hallgatásán kívül másra nem igazán jó.
Én legalább is nem igazán tudok élvezettel hallgatni rajta semmilyen zenét. Még ha mikrofon lenne rajta, akkor hasznos ketyere lenne kihangosításos beszélgetésre, de így szerintem kicsit értelmezhetetlen. Eddig arra használtam, hogy házi munka közben menjen egy interjú műsor. De arra igazából bármi jó, még a telefon saját hangszórója is. De legalább kipróbáltam mit tudnak kihozni ebből az 5W méretosztályból. -
Aprósólyom
addikt
válasz
darkrock
üzenetére
eMAG-on volt némely szín néha olcsóbban. És most találkozott az alcsony ár és a multi/elektro hétvége úgyhogy 71xx forintra jött ki. Minden hétvégén érdemes lecsekkolni. Most egyszerűen nincs idő/energám elmélyedni benne. Pláne, mert amiért engem érdekelt volna egy pocketsize BT hangszóró arra nem igazán jó: délutáni sziesztához vagy lefekvéshez, párna mellett halkan szóljon, ugyanis a 1. és 2. hangerőszint annyira halk, hogy a hangokat elnyomja az erősítő alapzaja. A 3-iknál már kezd normalizálódni a jel/zaj viszony de még nem az igazi. A 4-ik hangerőszint meg már olyan hangos, hogy használhatatlan pihenéshez, elalváshoz. És akkor még ott van további 10-20 hangerőszint.... Nekem meg a tököm kivan az ennyire flegma "tervezéssel". Idézőjelben, mert ez minden csak nem megtervezett.
A Soundcore app és a custom EQ részleg viszont tetszik, elég részletes az EQ és a frekvenciák is szabadon választhatók. Nincs megkötés, hogy előre definiált frekvenciákat lehetne halkítani-erősíteni.Zenére is kevés ez a méret. Értelmezhetőbb hangképhez kell a Uboom L vagy Flip 6 és hasonszőrű társaik.
1 valami tetszett: betettem a nyakam mögé a pulcsim kapucniájba és úgy egész érdekes élmény volt hallgatni, ahogy rezonáltatja/masszírozza a nyakam a mély. Egyből el is képzeltem, hogy egy nyakravalót varni neki (vagy átalakítani egy utazó nyak párnát) és akkor kerti és házi munka közben egész jó élmény lehet, miközben se a család, se a szomszédok nem szenvednek nagy hangnyomástól. Talán ilyesmire jó lehet egy pocket hangszóró. Podcastre és munka közbeni háttérhangokhoz (zenére csak hát elég korlátos hangképpel).
Még 40-50 cm magam elé téve az asztalon is kevés az élvezhető zenéhez, szerintem. Persze ez én vagyok, mert még sokszor még a kedvenc zeném se tudom élvezni, ha nagyon gyenge a hangkeltő hangképe. -
balpis
őstag
válasz
darkrock
üzenetére
79$, de kevés kuponos ismerettel is lejjebb mehet.
Nem sokat keresgéltem tegnap, de feldobott egy 150 felett 15% kedvezményt, így 2db valamivel 140$ alá került
Remélem, meg is jön hamar, de úgy tűnik, a lengyelek sokkal lassabban postáznak, mint a kínaiak ...
(awaiting shipment...) -
carl18
addikt
válasz
darkrock
üzenetére
Spanyol raktár? Ingyen szállitás? És vám sincs rá? 15E-ért jó vétel volna számomra is a Doss SOUND XL.

Csak kár hogy 2 kg
Amúgy Hopestar A6 valaki nézte már közületek? Aliexpressen valami 70 dolcsi környékén meg lehetne venni. csak hát a szállitás vám nem tudom lenne-e és mennyit dobna az áron.

Új hozzászólás Aktív témák
- Philips LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Projektor topic
- Futás, futópályák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen egeret válasszak?
- TP-LINK routerek
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- ASUS Zenbook S 13 OLED UM5302TA
- Swift SF16-51T 16" 3K OLED érintő Ultra 9 288V Arc 140V 32GB 1TB ujjlolv IR kam gar
- Sony Bravia XF85 43" 4K Ultra HD 100 Hz LED Android Smart TV (KD-43XF8577)
- MacBook Air 13", M3 16/256, csillagfény
- Kezdő Gamer PC / Számítógép! Csere-Beszámítás!R7 1700X /GTX 1060 6GB /16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- Apple iPhone 17 Pro Deep Blue ProMotion 120 Hz, titán dizájn, USB-C 256 GB iStyle Gari
- Sanitas SBM 21 felkaros vérnyomás mérő / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 128GB Desert -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3945, 92% Akkumulátor
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- HP 24" IPS LED FULL HD monitor 24fh 4HZ37AA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Jónak tűnik, és valóban azt írtam, hogy a kialakítás mindegy, de ez már kívül esik a hordozhatóság kategóriáján, és sajnos az viszont feltétel lenne. Ennek tudatában lenne valami más?