Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
alphamooncam
őstag
"ha tényleg annyira érdekel a téma, keress rá, rengeteg találat fog szembejönni. "
Ez így nem korrekt.
Nem keresek rá semmire, mert ennek nem így kell működnie.
SZVSZ annak kellene igazolni, hogy az állítása igaz, aki azt állítja, és nem annak, aki ezt kétségbe vonja.
Gondolj bele !
Ha én azt állítanám, hogy az egyik az egyik fórumozó felmenőjének 123456 számú a bárcája, akkor azt nekem kellene bizonyítanom, nem pedig az illetőnek, hogy nincs is bárcája, és az is 654321 számú, szóval az eddigi tapasztalataim alapján ilyen formában nem állja meg a helyét az állítás, hogy a JBL silány minőséget gyárt, amire a #20331számú hsz-ben leírtak.
Egy másik engem érintő, "köztudomású" dologról, amiről szintén itt szereztem tudomást, arról is kiderült a saját mérés alapján, hogy fake, mégis úgy lett nekem "eladva", hogy köztudomású és igaz.
Ezek után nem tudok hinni ellenőrzés nélkül semmit, ami itt elhangzik.
Adamsky: A "ténykérdést" is illene igazolni, tényekkel.
A bemondás nem tény, szóval ha tényleg úgy gondolod, hogy silány minőséget gyárt a JBL, akkor dobj már pár linket, amiből tényként lehet megállapítani az állításod valóságtartalmát.
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Vadonatúj, bontatlan iPhone 17 256GB kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- (Használt/Used) Huawei Mate 20 Pro - 128 GB - Midnight Blue (Unlocked/Kártyafüggetlen)
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 + MSI GTX 1650 Super 4GB
- "Szinte Új" iPad Pro 12.9 (3. gen) + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- ASUS TUF Gaming VG34VQL3A 34" Ívelt Gamer Monitor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5491 - i7-8850H I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3684, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 16e 128 GB Black Apple Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest