Hirdetés
- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
Új hozzászólás Aktív témák
-
alphamooncam
őstag
"ha tényleg annyira érdekel a téma, keress rá, rengeteg találat fog szembejönni. "
Ez így nem korrekt.
Nem keresek rá semmire, mert ennek nem így kell működnie.
SZVSZ annak kellene igazolni, hogy az állítása igaz, aki azt állítja, és nem annak, aki ezt kétségbe vonja.
Gondolj bele !
Ha én azt állítanám, hogy az egyik az egyik fórumozó felmenőjének 123456 számú a bárcája, akkor azt nekem kellene bizonyítanom, nem pedig az illetőnek, hogy nincs is bárcája, és az is 654321 számú, szóval az eddigi tapasztalataim alapján ilyen formában nem állja meg a helyét az állítás, hogy a JBL silány minőséget gyárt, amire a #20331számú hsz-ben leírtak.
Egy másik engem érintő, "köztudomású" dologról, amiről szintén itt szereztem tudomást, arról is kiderült a saját mérés alapján, hogy fake, mégis úgy lett nekem "eladva", hogy köztudomású és igaz.
Ezek után nem tudok hinni ellenőrzés nélkül semmit, ami itt elhangzik.
Adamsky: A "ténykérdést" is illene igazolni, tényekkel.
A bemondás nem tény, szóval ha tényleg úgy gondolod, hogy silány minőséget gyárt a JBL, akkor dobj már pár linket, amiből tényként lehet megállapítani az állításod valóságtartalmát.
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Formula-1
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Futás, futópályák
- Windows 10
- Apple MacBook
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- Dell Precision 3571 FHD / i7-12800H 14C / 16-32G D5 / 512G / Iris XE + NV T600 Box WS tervező
- PC konfiguráció összeállítás igény szereint, csak új nem használt alkatrészekkel, garanciácal!
- Lenovo P1 GEN 5/16'WQUXGA 4K TOUCH/i7-12800H vPro/32GB DDR5/4TB SSD/RTX A4500 16GB GDDR6/GARANCIA!!
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED Mario Edition 20.5, 512GB MicroSD + Android + Atmosphere, 3 hó garanciával
- Dji Osmo Pocket 3 Creator combo
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R9 9800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4Plus CoolerMaster 650W
- Ace Magician T8 plus Mini PC
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest