Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED monitor topic
- Samsung Galaxy Tab S8 és Tab S8+ - méretvariációk egy témára
- Projektor topic
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen alaplapot vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hisense LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pixx96
aktív tag
válasz
<Adamsky>
üzenetére
Hát JBLnel az se mindegy milyen S/N számmal veszed speakert mindig utána kell nézni melyik hogyan szól
már annyi variáns van magam s tudom követni TL , GG , ND , TT , CS , NT , GT aztán elvileg majdnem mindet máshol más anyagokból szerelik össze
eltérnek anyag használtok mind a hangszóróban mind a összetevők is stb... így van amelyik vízállóbb van amelyik jobb mélyet produkál tök más hangképük erről már több tesztet néztem mérésekkel igazolták tök más hangképük de szétszerelték ott is látszott magassugárzónak más az anyaga vagy éppen mély hangszór egyiken fényesebb műanyagosabb másik full papír cucc... Hát ez van ezt teszik elénk ami épp hogy sikerül.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- OLED monitor topic
- Steam topic
- Napelem
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Samsung Galaxy Tab S8 és Tab S8+ - méretvariációk egy témára
- Projektor topic
- Google Pixel topik
- Végleg kitiltaná a Huawei-t az EU a hálózatkiépítésből
- További aktív témák...
- Asus Vivibook X412U (i3 7th, 4 GB 120 GB SSD) laptop leárazás!!!
- Thinkpad T14s Gen3 14" FHD+ IPS i7-1260P 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ROG Flow X13 GV301QE 13.4" FHD+ IPS érintő Ryzen 9 5900HS 3050Ti 16 512 hun vbill toll ujjlolv gar
- T14 Gen2i 27% 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- JBL Charge 6 - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRockB450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD STRIX RTX 2070 SUPER 8GB GameMax Aero Mini 700W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad 13 G2 Intel i3-7100 laptop (hiányos, de működik)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
már annyi variáns van magam s tudom követni TL , GG , ND , TT , CS , NT , GT aztán elvileg majdnem mindet máshol más anyagokból szerelik össze
eltérnek anyag használtok mind a hangszóróban mind a összetevők is stb... így van amelyik vízállóbb van amelyik jobb mélyet produkál tök más hangképük erről már több tesztet néztem mérésekkel igazolták tök más hangképük de szétszerelték ott is látszott magassugárzónak más az anyaga vagy éppen mély hangszór egyiken fényesebb műanyagosabb másik full papír cucc... Hát ez van ezt teszik elénk ami épp hogy sikerül.