- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Ez már a középkategória: teszten a GeForce RTX 5070
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házi hangfal építés
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Blu-ray lemez tapasztalatok
- Milyen asztali médialejátszót?
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
betegphiu #17248 üzenetére
Majd kíváncsi leszek, hogy mennyire jön be.
Neked ugyan már nem, de másoknak fontos lehet, hogy – elvileg (3 különböző terméket próbáltam, közte az B2P-t) – újra lehet az eu.soundcore-ról magyar címre rendelni.
#17250 TaylorPro
Minden hangszóró vesz vissza a mélyből ...
Az SB Blast még 100%-on is mélyebbre megy, mint a B2P. Utóbbi csak mid- / ill. kis jóindulattal "upper bass" szinten veri (?) a Blast-ot.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
betegphiu #16594 üzenetére
"Nézegettem teszteket ... "
Igen, itt kezdődnek a gondok. Az X600 tesztek mentén tök szépen kirajzolódik, hogy melyik "tesztelő" van vagy lefizetve, vagy botfülű. Keress rá Alan Ross oldalán a hangszóróra! Elég sokat foglalkozik vele (legutóbbi ~3 napja tett fel róla egy videót). -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
betegphiu #15323 üzenetére
Oluv-nak van fenn pár binaural mikrofonos tesztje (pl. ez) SOUNDBOKS hangszórókról, de én annyira nem aléltam el tőlük (az előbbi videóban pl. a 2-es szvsz. jobb, mint az új).
Amiről én még hallottam az a Teufel (ilyet is összeeresztett Oluv egy SOUNDBOKS-al).
Ezek viszont egyike sem hiszem, hogy olcsóbb, pláne nem könnyebb, mint agy PB100-as. Szóval lehet azt mondani, hogy drága, de ha nincs konkurenciája?Én legalábbis, méretben és hangzásban nem hallottam még hasonlót.
Esetleg DLX Willington-nak nézd meg a videóit. Ő tesztelt pár nagyobbacska party hangszórót. -
hcol7
senior tag
válasz
betegphiu #15323 üzenetére
valaki linkelgetett regebben soundboks formaju, nemannyira hypeolt bt hangfalat, ami speckok alapjan tenyleg durva lehet, de abszolut nem remlik, hogy mi volt a neve. tavaly nyari tema volt, ha jolremlik. ha lesz idom visszatekergetek, csa fogalmam sincs, mire keressek.
de szerintem az sem.konnyebb, mint egy pb1x0. a soundboks3 is ketoldalt fogantyus, elvileg ketkezes, de ha vinnem kell vmerre, egykezzel borond szeruen megtudom fogni. de nem az a rohangalos. amugy azthiszem konnyebb 2 kiloval, mint a pb310 volt. -
hcol7
senior tag
válasz
betegphiu #15320 üzenetére
a jbl nel sem feltetlen a logot fizeted meg. hanem igenyfuggoen a megfelelo valasztas kerdese az egesz. nalam jart mar pb310, pb110, hasznaltam xtreme 2,3at, es volt dolgom charge 2 vel.
egyedul a boombox3 maradt, ami jbl, ami a nevebol es kinezetebol kiindulva igencsak durvan kellemes "csalodas" zeneiseg jegyeben, egeszen annyira, hogy az egy eve megszerzett soundboks3 allohangfalamat volt egy het, hogy majdnem eladtam, hogy veszek helyette 2 boombox3 at sztereoban. de vegul maradt a sb3 a kertbe, boombox a mozgatosnak, a nappaliba meg egy kef hangfalparos , ha igazan zenei/audiofil kalandokra vagynek.(adja is, nem gyengen..). es akkor meg nem beszeltunk a forras minosegerol.
hordozhatobb szitukra meg mbp, meg vifa reykjavik. de ha kettovel kene megoldani az egesz skalat, akkor maradna a vifa es a boombox3.
de ketevvel ezelott meg a pb310 adta ki igazan, amit kellett.es csak mint kontraszt, pl van egy trinsmart t6 upgraded em, amit ahanyszor hasznalok veletlen, mindig meglep, hogy milyen minosegben szol. de nem youtuberol hallgatok zenet, hanem tidal hifi+/master, vagy sajat plex/plexamp, minimum 1000kbps/44khz.
nem hitteriteni irtam ide, hanem csak szelesiteni a tapasztalatokat, mert a zene es a hangzas is erosen szubjektiv temakor szerintem.
udv: )
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
betegphiu #14765 üzenetére
Elég kevés infó (a YT-n pár nem túl jó minőségű review-t találtam) van róla, de én ennyi pénzért, ill. ha party hangszóró kellene, én tuti JBL Partybox 110-et vagy JBL PartyBox Encore-t vennék. Szvsz. jó eséllyel mindkettő "(le)mossa" a Neo Plus-t.
ui: B.U.É.K. mindenkinek!
-
Zοltta
senior tag
válasz
betegphiu #13262 üzenetére
Most jelenleg éjjeles műszakban teszem próbára és eddig nagyon tetszik.
Jó azért nem akarom le harcolni szegényt
így..
Én 70% fölé nagyon nem viszem, mert ott elkezdi elveszíteni a dinamikáját, a mélyfrekvencia rovására sajnos.
- Én nem tapasztalom ezt
Használd egészséggel
Köszi
<Adamsky> & betegphiuTokot azért akarok neki, mert cipelés közben azért szeretek vigyázni a dolgaimra.
Jobb szeretek olyanokat kérdezni akinek van
..
Adamsky
Az Aptx tényleg jól működik, van egy Edifier x3 fülhallgatóm, aminek ugyan ez van és mintha azt hallgatnám hangszóróban, ugyan olyan jó dinamikus a hangzása :)Amint megjött a tok beszámolók róla
-
<Adamsky>
nagyúr
-
carl18
addikt
válasz
betegphiu #11757 üzenetére
Ennyiért nem rossz az ára és még tok is van hozzá.
Bár sajnos hallani kéne hogy lehessen valóban értékelni.
Az hogy sokan dícsérik sose volt mérvadó, sajno elég rácheckolni az amazon-árukereső véleményekre is.
Ott is agyon van dícsérve a tronsmart cuccok, és szó szerint már majd nem odákat írnak róla.Volt itt kérdés a múltban a litium akkumulátorok élet tartalmáról is, elég havonta 1X fullra tölteni. Ha mindig csak 80%-ig tölti fel az ember már sokat lehet javítani a cella élet tartalmán.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
betegphiu #11723 üzenetére
"Teló: Xiaomi redmi note 9" - más aptX-es bt. eszközöd nincs?
Próbáld meg esetleg eltávolítani a hangszórót majd újra párosítani a telefonnal. Sajna túl sok variációs lehetőség nincs. Ha nem megy, akkor nem megy.#11722 FistXL
"A lehető legjobb minőségben szeretném megoldani, hogy a telefonomat Bluetooth-al kihangosítsam a PC-re."
Ehhez, - ahogy Lami66 is írta, - nem kellenek ezek a csingi-lingi (5-ös bt, aptX, stb.) dolgok. Elvileg (én nem próbáltam) tényleg összeköthető a telefon a PC-vel. Annyi, hogy kell egy MS account, és természetesen azzal kell, hogy belépve legyél a Win10 alatt. -
Mauzes
addikt
válasz
betegphiu #11595 üzenetére
Állítólag élőben egy picit azért árnyaltabb a dolog. Elmondások alapján a Motion Boom basszusa sokkal jobb és erősebb, cserében a Motion+ egy kicsit kiegyenlítettebb, természetesebb. Tehát ha kis helyen kellene zenegép, akkor valószínűleg a Motion+ jobb, nagy helyiségben vagy szabadtéren pedig Boom.
-
borbar
tag
-
borbar
tag
válasz
betegphiu #11428 üzenetére
Nem fog elfogyni, ha most berakod a kosaradba. Kis kézügyességgel 70 USD-körül kihozhatod. Meg ha elfogy, egy-két héttel később akkor is ideér Kínából. Szinte biztos, hogy vámmentesen.
De talán igazad van, az biztos, megéri az árát. (De ha most fizeted is, javaslom, ne Forintban fizess, mert irtó szarul vált az Ali. Fizesd inkább USD-ben, akár Revolutról.)
(De ha ennyire sürgős, ennyit megér Neked a Motion+, akkor ha írsz privátban, akár a héten lehet egy bontatlan példányod. Nem 28500-ért.) -
borbar
tag
válasz
betegphiu #11391 üzenetére
Már hirdeti az Anker a Brand Festjét az Alin. 82 USD a Motion+. (Lesz május végén.)
-
borbar
tag
válasz
betegphiu #11381 üzenetére
Ugyan most is fut még akció, de én megvárnám a hővégét. 82 USD-ért és akár további ankeres kuponokkal jó pár ezret spórolhatsz.
Én rendeltem három hete Kínából pár Motion+-t Nagyon "korrektek" az ankeresek, külön csomagolták, adták fel, így csak egy doboz érkezik. Nem garantált, de szinte biztos, hogy vámmentesen. Hogy július után mi lesz a helyzet, mikor mindent vámolni (áfázni) kell, nem tudom. De ha május 28-án rendelsz, még épp ideér a határidő előtt.
És lehet, szerencséd lesz, addigra a lengyel raktárba is kerül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Formula-1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Ez már a középkategória: teszten a GeForce RTX 5070
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest