Hirdetés
- Apple MacBook
- Milyen TV-t vegyek?
- Teljesen a játékosok szolgálatában
- Melyik tápegységet vegyem?
- Androidos tablet topic
- Milyen SSD-t vegyek?
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kockázatmentesen a helyesebb testtartásért
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
" ...te sem egy boombox méretet terveztél eredetileg, csak a Uboom X meg túlságosan is meggyőző volt."
Ez így van! Viszont az X beelőzte a LAVA-t, és előbbit nagyon megszerettem. Nagy? Az. Túl nagy? Hááát... lehet, de nem egy Boombox méret (ami ugye az Xtreme után jön), szóval épp az elviselhetőség határán van nálam.
Ugye arról már rengeteget beszéltünk, hogy az X-et Oluv 110%-ra tökéletesítette. Ebben nem csak az eq. "csavargatás" van benne, hanem pl. a hangerőlépcsők átszabása.
Utóbbit akkor tudja értékelni az ember, mikor rájön arra, hogy egy hangszóróval le tudja fedni az igényeit (este podcast hallgatása minimális hangerőn, nappal beltérben zenélés, este / hétvégén kerti sütögetés). Ezt a X hibátlanul tudja.
Ellenpélda: minap elővettem a Motion+ -t, és rendesen zavart, hogy adott hangerőszinten halk, de amint egyet léptettem, az már hangos volt. Ez sokaknak apróság, esetleg legyintenek rá, de, ha esetleg megszoknák, hogy lehet ez másmilyen is, akkor lehet ők is húznák a szájukat. Én pl. tartok attól, hogy a LAVA-val is akadna ilyen gondom, miközben hangzásban – az új fw. ellenére is szerintem – alulról karcolja a X-et (remélem lesz majd ilyen teszt is, és talán kiderül, hogy igazam van-e).
Szóval tetszik a LAVA, de épp annyira tartok is tőle, ill. perpillanat nem látom a helyét az ilyen-olyan hangszóróim között.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS Zenbook UX425EA
- újszerű iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Olcsó AM4 mehet! GIGABYTE A520M DS3H V2 alaplap Ingyen Fox az árban!
- Google Pixel 10 Pro 256GB, fekete + Pixel Watch 4 45mm LTE + Ajándék: Google Pixel Buds Pro 2
- -ÚJ,2 ÉV GAR- DDR5 GAMER PC: RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR5! SZÁMLA!
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi Mi 2K 27 165Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L15 Gen2 AMD - Ryzen 7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/128GB Fekete / 12 hó jótállás
- Vadiúj AM5 procik! Több darab kèszleten! Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest