Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• <Adamsky>

nagyúr

válasz bwoay #20397 üzenetére

" ...te sem egy boombox méretet terveztél eredetileg, csak a Uboom X meg túlságosan is meggyőző volt."
    Ez így van! Viszont az X beelőzte a LAVA-t, és előbbit nagyon megszerettem. Nagy? Az. Túl nagy? Hááát... lehet, de nem egy Boombox méret (ami ugye az Xtreme után jön), szóval épp az elviselhetőség határán van nálam.
    Ugye arról már rengeteget beszéltünk, hogy az X-et Oluv 110%-ra tökéletesítette. Ebben nem csak az eq. "csavargatás" van benne, hanem pl. a hangerőlépcsők átszabása.
    Utóbbit akkor tudja értékelni az ember, mikor rájön arra, hogy egy hangszóróval le tudja fedni az igényeit (este podcast hallgatása minimális hangerőn, nappal beltérben zenélés, este / hétvégén kerti sütögetés). Ezt a X hibátlanul tudja.
    Ellenpélda: minap elővettem a Motion+ -t, és rendesen zavart, hogy adott hangerőszinten halk, de amint egyet léptettem, az már hangos volt. Ez sokaknak apróság, esetleg legyintenek rá, de, ha esetleg megszoknák, hogy lehet ez másmilyen is, akkor lehet ők is húznák a szájukat. Én pl. tartok attól, hogy a LAVA-val is akadna ilyen gondom, miközben hangzásban – az új fw. ellenére is szerintem – alulról karcolja a X-et (remélem lesz majd ilyen teszt is, és talán kiderül, hogy igazam van-e).
    Szóval tetszik a LAVA, de épp annyira tartok is tőle, ill. perpillanat nem látom a helyét az ilyen-olyan hangszóróim között.

Új hozzászólás Aktív témák