Hirdetés
- Milyen széket vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Valami baja van a tápomnak
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Apple MacBook
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
" ... vagy a magyar importőrnél maradt még készlet ... "
Nehéz, ill. nem is lehet ezt így összehasonlítani (hogy épp hol, milyen készlet van). Az biztos, hogy anno mikor Oluv bedobta, hogy ennyi volt, akkor tényleg látványosan nem lehetett kapni sehol, de most nem ez a helyzet." ... ráadásul ott új termékként szerepel... " – a megjelenése óta rajta ragadt.
Mondjuk ezért is lenne furi, ha ez hamarabb szűnne meg, mint pl. a "sima" Boom." ... Oluv tényleg állandóan arról beszél, hogy megszűnik a gyártás ... "
Én meg vagyok róla győződve, hogy a kínaiak valami olyasmit mondtak neki, hogy ezzel ők többet már nem foglalkoznak (nem tesznek bele pl. plusz mérnöki órát). Vagyis csak a szállítószalag elején, meg a végén fog állni egy-egy kis kínai. Tényleg, kijött már a gyári 0.38-as fw.?#20301 Cyborg
Lehet ez az új verzió már nem lett annyira acélos, mint az első. Mondjuk utóbbinak az mond ellent, hogy viccesnek kettő füstölt el a 1st gen.-ből.#20302 greenpro2011
"Meg már későn láttam ezt ... "
Nem értem, hová, miért kell ennyire kapkodni. ~20 percen belül jött az első válasz a kérdésedre, aztán rá egy nappal még egy megerősítés (hogy mit vegyél).
Persze a B2P se lesz rossz ...
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- BestBuy topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Milyen széket vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Valami baja van a tápomnak
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Akku: 86%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- MacBook AIR Égkék 13,6 M4 CHIP! 16GB/256GB SSD. Magyar Bill! 2028 Április 28-ig Magyar garancia!
- Asztali PC , i5 12400F , RTX 3070 Ti , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akksi,MS2148
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- MSI Katana GF76 - 17.3"FHD 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 Ti - MAGYAR
- HP Dell, Lenovo, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest