Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
" ... vagy a magyar importőrnél maradt még készlet ... "
Nehéz, ill. nem is lehet ezt így összehasonlítani (hogy épp hol, milyen készlet van). Az biztos, hogy anno mikor Oluv bedobta, hogy ennyi volt, akkor tényleg látványosan nem lehetett kapni sehol, de most nem ez a helyzet." ... ráadásul ott új termékként szerepel... " – a megjelenése óta rajta ragadt.
Mondjuk ezért is lenne furi, ha ez hamarabb szűnne meg, mint pl. a "sima" Boom." ... Oluv tényleg állandóan arról beszél, hogy megszűnik a gyártás ... "
Én meg vagyok róla győződve, hogy a kínaiak valami olyasmit mondtak neki, hogy ezzel ők többet már nem foglalkoznak (nem tesznek bele pl. plusz mérnöki órát). Vagyis csak a szállítószalag elején, meg a végén fog állni egy-egy kis kínai. Tényleg, kijött már a gyári 0.38-as fw.?#20301 Cyborg
Lehet ez az új verzió már nem lett annyira acélos, mint az első. Mondjuk utóbbinak az mond ellent, hogy viccesnek kettő füstölt el a 1st gen.-ből.#20302 greenpro2011
"Meg már későn láttam ezt ... "
Nem értem, hová, miért kell ennyire kapkodni. ~20 percen belül jött az első válasz a kérdésedre, aztán rá egy nappal még egy megerősítés (hogy mit vegyél).
Persze a B2P se lesz rossz ...
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- 16 GB RTX 4080 SUPER HP OMEN - garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ 100% sRGB - 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest