- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Mini kijelzős SSD-hűtő a Thermalright névjegyével
- Windows: mi történik valójában Leállításkor, Alvó módban és Újraindításkor?
- Gyenge Wi-Fi otthon? – a leggyakoribb hibák és megoldások
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
carl18 #19906 üzenetére
" ... könnyebb így vezérelni." – ne bolondozz már! Hogy lenne így könnyebb? Vagy az szerinted "nehezítés", hogy fogod a telefont, és ha azon állítod a hangerőt, akkor ugyanolyan mértékben változik a hangszóró hangereje, és vice versa?
Gondold végig! Ha koppra tekered a hangszórón a hangerőt, akkor az erősítő "csutkán" üzemel. Persze az említett torzítás nem ettől van, bár áttételesen (nagyobb teljesítményre sarkallt erősítő, ill. részegységek → nagyobb hő) okozhatja. -
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #19903 üzenetére
Dockint is így használom könnyebb így vezérelni.
De majd ki próbálom ha a hangszóró csak fél hangerőn megy.Enyém sose volt napon mindig árnyékba használtam de a meleg biztos közre játszik. A Uboom X lég mentesen zárt. Utoljára az Anker hangszóró kapott sok kritikát mert meleg után a passzív membrán ott is torzított meleg esetén.
minden esetre én esetek több mint 99 százalékába nem torzítok. A torzítás se torzítás inkább passzív membrán rend elleneség.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Pixx96 #19904 üzenetére
" ... tuti külső hő + hangfal hő termelése okozza gondot ... "
Hát, ja. A nagy meleget semmi sem szereti. A Soundcore-nál is volt ebből gond (náluk nem torzított a membrán, hanem nemes egyszerűséggel megszorult).
Mondjuk az is érdekes, hogy csak a baloldali csinálja ...
... mert tuti, hogy nincs külön bal-, és jobboldali belőle. -
Pixx96
aktív tag
válasz
<Adamsky> #19903 üzenetére
szobába nekem sosem kopogott igaz bent 24 fok van mindig klíma miatt. kint vettem észre először ezt lemez tetős terasz alatt volt egy asztal tetején nap nem érte. most múlt héten fa alatt is csinálta kint első esetben outdoor módban csinálta másodiknál meg outdoor+ azóta nem viszem ki inkább
és mindkét hangfal ilyen volt amit eladtam az is meg ez is olyan koppra ugyanaz a hiba talán ez kicsit jobban bírja valamivel azért is hagytam ezt de ugyan úgy előjön ¯\_(ツ)_/¯ viszont melóba csarnokban raktár bevittem 12 órát simán leszolta közel max hangon hiba nélkül... tuti külső hő + hangfal hő termelése okozza gondot
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
carl18 #19901 üzenetére
"Szóval hangszórón ki van maxolva, a hangerő és telefononról megy a verérlés."
... de ilyet miért csinálsz?Ezt már beszéltük min. egyszer. Szerintem nem tesz jót a hangszórónak. A DSP is azt hiszi, hogy most full hangerőn kell szólnia – ill. fog megszólalni – a hangszóró.
Persze ettől még lehet, hogy tényleg a meleg tesz be neki (más gyártónál is láttunk már ilyet ...) ahogy Pixx96 is írta. Én olyan helyiségben próbáltam, ahol ugyan nem kapott direkt napsütést, de éppen olyan 27 °C volt.
Ha legközelebb előjön a torzítás, próbáld meg te is lehűteni ... kíváncsi lennék, hogy neked segít-e. -
Pixx96
aktív tag
válasz
carl18 #19899 üzenetére
biztos tervezési hiba mert ebből is kettő volt itthon mindkettő csinálta tieddel együtt már 3 speaker akkor. szal ez ilyen elkell fogadni vagy szetkapod keresni kell valami gumi szerű anyagot membrán peremét körbe kened hogy keményebb legyen ne legyen olyan lágy nem szilora gondolok
-
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #19900 üzenetére
Köszönöm a tesztet körbe írom pontosan!
Szóval hangszórón ki van maxolva, a hangerő és telefononról megy a verérlés.
Telefonon a 15/8-as hangő ahogy írod 52-53% Körül volna hangerőbe.
Earfun App és a Outdoor módba van, és a zene elején ahogy indul főleg kültéren de tisztán hallani kicsit fura hangod add a bal oldali passzív membrán.Outdoor+-ba szerintem nálam se csinálja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- BestBuy topik
- macOS PC-re
- Yettel topik
- Újabb videón a Mafia: The Old Country
- Asztalos klub
- További aktív témák...
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3070
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest