Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• peppe79

senior tag

válasz francz'70 #20357 üzenetére

Bt hangszórók terén nincs igazán viszonyítási alapom. 4 éve vettem egy Evolveo Supremebeat C5-öt (aka Tronsmart T6), hogy a kertben szóljon a zene, az akkor még 3 éves kislányomnak. Szóval, régebben sem voltak vele komolyabb elvárásaim, mint ahogyan most sem, hiszen leginkább csak podcast adásokat hallgatok vele. Ami tetszett, és amiért most is a Tronsmart mellett döntöttem, az a hangerőszabályzó tárcsa megléte. Korábban is nagyon hasznos volt, és most a munkahelyemen is az (változó környezet), mert így könnyebben és gyorsabban tudom szabályozni, mint a tableten.
    Ha zene, akkor a dinamikus, populárisabb stílusokkal többnyire egész jól megbírkózik. Zahara - Incwad'encane, The Box - Crying Out Loud For Love, stb, egy "sörösdobozhoz" képest meglepően nagyot szólnak. Nekem a középtartomány kiemelése előnyösebb, viszont, aki erőteljes basszusra, dübörgő mélyekre vágyik, annak lehet, hogy a T8 kevés lesz.
    És akusztikus zenére, klasszikusokra, jazzre is az, de nyilvánvalóan nem ez a célközönsége egy ilyen hangszórónak. Gleb Kolyadin, Pat Metheny stb, ezek az előadók nekem már jobban igénylik az ideális akusztikájú teret, és egy olyan hangsugárzó-párt, ami képes felállítani a megfelelő színpadképet. A korábbi otthonomban jó nagy nappalink volt, a Heed Enigma hangsugárzóim ott gyönyörűen megelevenedtek, Steve Morse - Ghostwind dalát megkönnyeztem. A T8-al ez a hatás most elmaradt.
    De azt mondanám, mindent a helyén kell kezelni, a kis sörösdoboz mérethez képest, teljesen elégedett vagyok a Tronsmart T8-al.

Új hozzászólás Aktív témák