- Videós, mozgóképes topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HP notebook topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Androidos tablet topic
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Cyborg #20312 üzenetére
Úgy tűnik, volt (némi) értelme a nagy PH!-s vendéglátásnak / haverkodásnak az Earfun-al.
Hová írtál? Itt vagy a YT-n? Gondolkoztam én is ezen, de annyira nem interaktív a PH! (Bog?) ilyen szempontból. Egy korábbi YT-s videó alatt és is tettem fel kérdéseket (ők kérték), amire végül semmilyen válasz nem jött ..."Leállt az UboomX gyártása, és egyelőre nem is terveznek új hangszórót."
Grat. hozzá! Ezek után szerintem később se tervezzenek, mert senki sem fogja őket komolyan venni.
Látszik, hogy ők is inkább a biztosra (TWS fülesek 200× eladható ugyanaz, miközben a vevő azt sem veszi zokon, hogy 1-1,5 évente újat kell vennie) mennek. Egy hangszóró kifejlesztése macera. Úgy tűnik, hogy ez nekik túl nagy falat.
Más kérdés, hogy ha már itt van, és kész, akkor azt miért nem gyártatják? Na, mind1.#20313 carl18
""Oluv " nem Kammuzik." – lehet naiv vagyok, de nekem ez meg sem fordult a fejemben. Ahogy korábban írtam, én max. azt feltételeztem, hogy volt némi félreértés, esetleg az Earfün meggondolta magát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 17 Pro Deep Blue 120 Hz ProMotion, 8 optikai-minőségű zoom 100% akku ,3 év gari
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3125, 100% Akkumulátor
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest