- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peaceliker
addikt
-
Peaceliker
addikt
Ha hajnalban érkezett az országba és ma azt írja kézbesítés alatt van, akkor lehet kár várni. Nekem azt mondta a nő hogy csak "logikailag" van náluk, még németből el sem indult.
majd eztam a státuszt visszautasítják és akkor majd ha tényleg beérkezett akkor hozzák... Aszidja hosszú hétvége kavarhatot be.. Őszintén érthetetlen az egész, de na
-
bwoay
nagyúr
szerintem értékelhető mély hangokat ekkora méretben csak passzív radiátorral lehet elérni, az meg ebben nincs. én borzasztó óvatos lennék és mindenképpen meghallgatnám vétel előtt. aztán vennék valami mást
el sem kezdem sorolni, mennyi alternatíva van újonnan jóval 30, vagy akár 20k alatt...
-
<Adamsky>
nagyúr
Azzal kezdeném, hogy egyiket sem hallottam élőben, ill. ez a méret / kategória nálam annyira nincs fókuszban. Anno mégis kíváncsiságból meghallgattam pár Sonos Roam-os tesztet. Ami nekem átjött:
• Almás ökoszisztémához vagy "kötve"? → van értelme megvenni (AirPlay)
• Van pár Sonos cuccod? → ha nem sajnálod rá a pénzt, nyugodtan ...
• inkább kisebb hangerőn hallgatsz zenét → elégedett lehetsz vele
• Ha csak a hangzást vesszük fele pénzért – de lehet kevesebbért – is akad ilyen, jobb, hangosabb.
Érdemes meghallgatni / elolvasni pár tesztet. A JBL Flip (4-5...), és azon hangszórók között, amiket pedig a Flip-hez hasonlítanak. -
carl18
addikt
Van 7EQ beállítás és van erős mélye az Uboom X-nek is. Az Uboom X ahogy olvastam akár 38 hz-es basszus is képes vissza adni ami nagyon jónak számít.
Szerintem az Uboom X sokkal erősebb mint e a GO play és akku időbe is sokkal jobb lehet.Szóval én bátran merem írni, az Uboom X is erős basszusba.
Régen nekem is tetszett a Go Play 2 csak hát akkuja nem acélos és egy és a max hangereje se túl erős. Szóval én bátran írom az Uboom X Oluv EQ alatt több dolognak is meg tud felelni attól függ milyen zenét hallgatsz.
Indoor+ módba használgatom itthon és azt mondom tőkéletes. -
<Adamsky>
nagyúr
-
Wolfskin
őstag
Igen, az lett volna az alternatíva. Valamivel kisebb kapacitás, cserébe nagyobb áram. Itt a fórumon beszéltek le, hogy felesleges, nem vesz fel nagy áramot. Maradt a rózsaszín Samsung. És szerintem az se eredeti.
@(#17536) <Adamsky>
Nekem is sikerült a műtét, de amíg a 150-ben tökéletesen működik az új (egy aksis), a 250-es nem lett jó, az aksik miatt.
A légmentes összeszereléssel nincs gond, a kapcsoló kábelét egy kis lyukon ki lehet vezetni és letömíteni, a vízhatlanság magán a kapcsolón menne el szerintem (egy vízhatlan kapcsoló nagy bumszli lenne oda).De szerintem elengedem ezt a Denon vonalat, amúgy is utáltam, hogy sose tudom használni, ha kéne, mindig előbb tölteni kell. Meg ezek a szignálok, hát az tényleg érthetetlen, hogy ki talál ki ilyen őrültséget (olyan, mint a XXI század pestise, az RGB LED. Ha nem ragasztgatnám le őket, közel száz világítana a szobámban. Már egy CPU venti is világít????
Hol élünk? Vettem egy 4-es USB töltőt, és teljesen érthetetlen módon az is világított. Szét kellett szednem és fekete zsugorcsövet húzni a ledre, mert aludni se lehetett tőle.)
Megalkudtam egy D-Fine-ra, 20 ezer postával. Amire nekem kell, megteszi. Van egy Fioo Q15 dacom, majd azzal hajtom, utazáshoz jó lesz.
-
Wolfskin
őstag
Nos, szerintem pont ez az akksi került bele, csak forrfüles. Ez a 30Q volt akkor a csúcs, de persze kevesebb, mint a feléért (hardveraprós vásárlás), szóval lehetséges, hogy beleszaladtam valami hamisítványba?
Kb. 2021-ben cseréltem ki, de már akkor is az volt, hogy alig ment akksiról (most semmit, csak, ha töltőn van) és akkor is az volt a tünet, hogy nagy hangerőn betorzít. Most meg ki is kapcsol. Szóval ez lehet akksi probléma? Hogy gyenge minőség került bele?
-
zelikocc
senior tag
Ez engem is érdekel.
JBL Flip alternatívát tud-e valaki? Kicsit túlárazottnak érzem.
Xiaomit néztem MM-ben, de a mély hangja nem nyűgözött le, ugyanis az nem nagyon van neki.
Ennél nagyobb probléma, hogy nagyobb és nehezebb mint a Flip 6 így letettem róla, mert úgy nehéz hordozni. -
hkari
őstag
-
-
-
zseko
veterán
Remélem, ha már eléggé megszenvedtem a megrendelésével (először a netes vásárlási limitről feledkeztem meg, aztán arról hogy ma már vásároltam
), így minden bizodalmam belé vetettem
Nem a 'buhogós', hanem inkább a 'puha' mélyeket kedvelem, (olyanokat mint például ami ezekben a zenékben van [link1] [link2] (kínai, csak szólok előre- Spotify-on egyébként szebben szól)), van egy szimpla 2.1-es mli-480 hangszórószett a pc-re kötve, ha hozza közel azt amit az, akkor boldog leszek
#15949 Czimby, oks, egyébként sem hiszem hogy túlzottan max hangerő környékén használnám.
-
carl18
addikt
Hát jó az biztos hogy ezt nagyon ovni kell!
Nem csak az a baj a fém sérőlékeny, hanem a morzsát/szőszőket is nagyon gyűjti.
De néha az egyikről le kell mondani, az biztos akkor is sokkal szebb mint a Motion Boom. Annak is rácsa van így az is ilyen téren ugyan ilyen sérülékeny.Bár ha viszem a Dockint akkor belerakom egy vászon szatyorba, abba egyszerűbb hurcolászni.
Kár hogy eladtam anno a T6 Maxot, most lehetne végre videót venni.
Lett másik telefonom, és mérfőldekkel jobban vesz fel mint a régi.
P30 Pro már telefonhoz képest is jól vesz fel.Van valaki aki Szolnok megyei? Szívesen összemérném más termékekkel a Dockint.
-
silver10
aktív tag
Nem csodálom a dilemmád. Ezeket meghallgatva lehetne, könnyebben dönteni. És Tribit meg Amazonról rendelhető legközelebbről, vagy ha lenne már esetleg egy ismerősnek az már nagy segítség volna. Partyboxok ugyebár könnyebb esetek. Van belőlük itthon. Mondjuk Alan eléggé elismerően tesztelgette a Stormblastot. De ugye szubjektív. Én berendeltem ugyebár a Motion BP-t. Tüske ide, radiátor oda, nekem nagyon tetszik. Rock, dzesszrock, pop, szinti hallgatva vele. Eléggé meg lett járatva. Aki innen előszőr vett neki is ugyanúgy jó a véleménye róla. És ugye a Tribit teltebb méllyel és kiegyenlített hangképpel bír a tesztelői szerint. Csak az a fránya szubjektív (saját) összevetés hiányzik így. Bátorság.
Legalább valakinek lesz már innen.
-
-
maross
nagyúr
Köszi! Eddig csak az 5000 forintosat neztem xiaomibol. Ma delutan atviszem az en itt levo random ledes bluetooth hangszoromat, megnezem hogy boldogulnak vele, aztan eldonti a draga mama, hogy mennyi a plafon.
-
szab120
tag
Abszolút, iszonyat nagy akksi van benne, várhatóan az a Sony szintjén lesz /akik ebben éllovasok/.
A Boombox 2-t is bezabálja reggelire, bár a HK-nak mindig jobb a hangképe, mint a JBL-nek.
Szóval az idei év 2 slágerterméke lesz a Tribit és az Anker legnagyobb hangszórója.
Ráadásul a jelenlegi áron, rossz forinttal számolva is 40 ezerrel olcsóbb a go+playnél, 30-cal az Onyx 7-nél, amik ugye elesnek a vízállóság hiánya és az akksi kapacitása miatt, de a Sony XG500 is 50-el, illetve a Boombox 2 110 ezerrel drágább!
Még jöhetne 1-2 hasonló gyártó a piacra, hogy maradjon ez a 150 eurós átlag, nagy teljesítmény mellett.
Szerintem a Tribit és az Anker is jó választás, egyikkel sem fogsz mellélőni.
Egyedül küllemben szebbek a HK termékek,minden másban alulmaradnak. :)
/érdekes amúgy, hogy legtöbben az Onyx/go vonalon mozognak,pedig a citation 200 az én fülemnek lényegesen jobb választás/ -
<Adamsky>
nagyúr
Én most már csak azért is venni fogok egyet (de lehet kettőt, mert már nagyon rég ki akartam már korábban is valamivel próbálni a TWS-t ... itt a videóban is nagyságrendekkel jobb párban), hogy kiderüljön, mi a helyzet. Még az se kizárt, hogy a végén megy a Boost és a Motion+. Izgalmas lesz
-
bozont
veterán
Igen, írja is az egyik hozzászólásban. Sőt lehet olyan pakkot is kapni (például), csak a csatlakozót kell átrakni és mehet is a helyére.
Mondjuk most felkeltette az érdeklődésem a Soundcore Motion+, ami már tud aptX-et is. Igaz háromszoros áron ha csak az akksit cserélem.
Meg kapni még a DOSS-t is. -
zsiz
őstag
Megjött ma az akku, össze is raktam. Nem volt nehéz a csere, csak sok a csavar. Szerencsére úgy néz ki, tényleg csak akku baj volt vele. Kicsit azért tartottam tőle, nehogy más legyen.
Egyébként HA-n árulnak 3500-7000-14000mAh akkukat hozzá. Nem tudom milyen lehet, és mondjuk egy 14 ezressel meddig tud szólni... -
“Sajnos Jack nincs, de ezt érdemes elengedned, mert lassan már semmin sem lesz sajnos
“
Megmondom őszintén ez elég nagy hiba
Ugyanakkor azt is elismerem, hogy ezeknél a hordozható BT-s hangszóróknál az emberek nagy részét nem érdekli , hogy van-e a hangszórón Jack kimenet…
Pedig a “jó minőségű” zenehallgatáshoz elengedhetetlen a vezetékes csatlakozás.
Legyen az Optikai vagy Jack-Jack/Jack to RCA kábel.
Egy Tescoban kapható 499 Ft-os Jack kábellel jobb hangminőséget lehet elérni mint a legfullosabb Bluetooth aptX HD-val.
Van egy sorrend azért:
1. Jack és Optikai kábel (Optikai majdnem minden esetben jobb, kivéve ha van egy tökéletes árnyékolású Jack kábelünk, csak az ugye 90.000 Ft-tól kezdődik)
2. Apple AirPlay (teljes jelveszteség nélkül “üzemel”)
3. Bluetooth aptX/aptX HD (CD minőség)
4. Bluetooth (sima MP3 minőség)
Rengeteg opciót kipróbáltam.
Semelyikkel nem sikerült jobb hangminőséget produkálnom mint egy Jack-Jack kábellel.
Egy Astell & Kern SR25-tel kötöttem össze a BT hangfalam.De van más opció is. Jack to RCA kábellel kötöttem össze egy Marantz CD lejátszót és a hangfalat.
És ezenkívül még százféle opció.A lényeg az, hogy szerintem bőven van létjogosultsága a Jack és optikai be és kimeneteknek
Egy kis JBL Charge is szárnyra kaphat ezektől a megoldásoktól bár csodát ne várjunk… -
zsiz
őstag
Én is imádom a hangzását, sokszor még most is meglepődöm rajta, hogy hogy szól... Csak hát most épp 110 ezer (4 éve is 90 körül volt ha jól emlékszem). Plusz az akkuval sincs jó tapasztalatom. De azért még nincs kizárva, hogy egyszer lesz egy sajátom is
Szerinted mennyire bánom utólag, hogy pár éve ajánlottak egyet újonnan, 60 ezerért, és én nem vettem meg?
-
Aureal
őstag
Nyilván élőben kell(ene) ezeket hallgatni. Sztem egy ilyen yt videó bohóckodásnak jó, ahogy a pali csinálja. Nem akarok nagyképűnek tűnni, de nekem ez fél óra duma a semmiről, amit kb 5 percben is elmond lényeget, utána 111x megismétli... Több műsoridő, több reklám, több pénz a zsebébe. Valójában erről szól, de ügyesen csinálja.
A lényeg, hogy az élőben hallgatott Sonykhoz semmi köze a videón levő felvételnek, csak a hangzáskarakterek közti váltás valahogy mégis érzékelhető némileg azért. Biztos sokkal jobban szól a Strombox is testközelből.
Viszont amiben nagyon nem értem a pali vélekedését, hogy 25x eldarálja, 5 cm-s hangszórókból ne várjunk extra basszust, miközben szinte minden mondatában utána ő is azt keresi. Sztem aki pince-basszust keres, csinálja meg a szobáját egy mélynyomónak és akkor nem lesz panasza kb.
Ezek a kis hangszórók sztem eleve nem partizni, hanem háttérzenére valók, meg hogy kis helyen elférve bárhova könnyen elvihessük, akár egy kirándulásra a hátizsákon lógva, kutyasétáltatáshoz mondjuk rádiót hallgatva rajta (már megint egy mini jackért kiáltó érv!).
Szobában is szerintem kellemesen elhallgathatók, ha meg dübörgés és dinamika kell, arra úgy is ott a hifi.Na, mindegy, ez csak személyes vélemény mi mire jó sztem. Én nem várok bt.hangszóróktól club Ibiza hangulatot, de egy satnya laptop hangzástól azért messze többet adhatnak nem túl drágán, úgy gondolom.
-
Aureal
őstag
Nem tudom mennyire lehet hinni egy yt videónak, de a Stormbox elég sokolosan hatott a 2 Sony mellett. [link] Meg nem tetszik, hogy laposan a hasán fexik.
Igen, az XB13 kicsit teltebb, melegebb hangú volt nálunk is, mint az XB12, de eleve stereoba kapcsolva néztem.
Olvasom a kommenteknél Alan csatornáján, hogy "a Sony csak a nevéből él" - ha jól fordítottam. Nos, ilyen kis méretben sztem kihozták ezekből a bögrékből amit lehet ennyi pénzért. Talán túlzás lenne még a világot megváltó elvárásokat is támasztani velük szemben, hogy ilyen kicsiben mindent is leiskolázzanak. Azt tudják amire valók.
Arra a Soundcorera azért még kíváncsi volnék ott... -
Aureal
őstag
Kösz!
"Sajnos Jack nincs, de ezt érdemes elengedned, mert lassan már semmin sem lesz sajnos
"
Ezt tudom a legkevésbé elengedni, mert mindig használom. Tehát egy aux in a prioritás 1. helyén áll nálam. Nem is lenne bajom, ha szerezhetnék egy másik XB12-t, de több mint 1 éve kifutó modell lett. Sajna későn kapcsoltam...
Soundcore Mini 3 mellett még néztem a Creative Muvo Playt is. A hangkártyáik pl. elég fejlettek, keresettek 1000 éve már, de az a speaker nem tudom mit mutatna.
-
<Adamsky>
nagyúr
Köszi az infót!
#12885 Speedy86
A Boom-nak "testesebb" hangja van (vagyis pl. EDM-hez jobban passzol), a Motion+ részletezőbb vagy zeneibb (ahogy tetszik) a két magassugárzó és a jobb codec támogatás (aptX) miatt.
Tévézéshez egyiket se nagyon ajánlom, mert bt.-n csúszhat a hang, és akkor az nem lesz valami túl nagy élmény...
A Motion+ -on viszont utóbbi eset kiküszöblésére van jack csatlakozó is. -
<Adamsky>
nagyúr
Akkor neked az "új(abb)" verzió van. Úgy látszik egy verzióra hozták a 36.38-at (az enyémen ez volt és nem is lehetett 37.38-ra frissíteni) és a 37.38-at.
Megnéznéd majd kérlek, hogy a tiéd tud-e multipoint-ot?#12869 Aby_2014
Köszi az infót! Magyarul nem sokat mond (én ezért sem használom magyarul a telefonom), így próbáltam "angolosítani" (→ disable bluetooth A2DP hardware offload) és rögtön találtam is pár dolgot (bár még mindig nem kerek, hogy ez pontosan mit is csinál).
disable bluetooth a2dp hardware offload? — A2DP Bluetooth? -
carl18
addikt
Igen, persze próbáltam anno a Médiamarkba a Go+Play. Csak már régen, mikor még a Sony SRS XB 40-es széria volt árusítva. 2018 táján lehetett, talán jó régen volt már az.
Igen, én is azt vettem észre az a valódi Harmon Kardonos basszus utánozhatatlan. Én is HK-t vettem volna, csak azzal az volt a gondom hogy azok a hangszórók akkumulátor problámal küzködnek.
Az Onyx 5/6/7 is kapott egy 1X 18650-es cellát 3200 mah.
Egy ilyen teljesítményű hangszórónak komolyan mi az?Tesómnak még mai napig müködik az Onyx 3, szerintem remek hangszóró. Mikor a Média markba utoljára jártam Debrecenben, akkor az Onyx 6 valahogy sokkal jobbnak tűnt mint a Xtreme 3.
Én is pont azt sajnálom hogy a Harman már nem fejleszt úgy bluetooth hangszórókat, nyilván mivel nem akarnak a testvér cégnek konkurenciát állitani. Az Onyx vonalat megtartoták, meg multi Room hangszórókat gyártanak.
Minden esetre abból él az ember ami van, a Motion Boom már németországba van. Talán ez a Motion Boom egyenlőre a legjobb alternatíva, ha az ember egy jó hangu hordozható hangszórót akar ami sokáig bírja akkuval és megfizethető is.
A Dockin/Vs Onyx 3 esetén is éreztem valahogy a HK azt a valódi mély ládás mélyet tudja amitől az állam leesett. Tesómnek a boltjába a HK3 szólt mindig, és mikor beléptem még néha én is meglepődtem mire képes egy ilyen parácsonyi hangszóró.
A Dockin mélye meg néhol olyan zömök, mint ha egy fa cölöpöt csapkodnál egy hatalmas kalapácsal.Nekem a Dockin akkor volna tőkéletes hangszóró ha a Harman fajta mély hangókat tudna produkálni. Akkor rendelnék belőle még egyet, de sajnos a valóság ettől nagyon távol áll.
Mondjuk még izgatja a fantáziám ha tesóm Onyx 3 hangszórója bedőglik és az aktív hangszórók még müködek akkor mondjuk simán bele lehetne operálni a D Fine-ba. És utána lehetne tesztelni egy minőségi Woofer mennyit dobna a hangján. -
-
<Adamsky>
nagyúr
Én, ha rá lennék kényszerülve a Tribit Stormbox Micro-t venném.
-
-
retesz147
addikt
A Motiont a gyári progijával meg EQ-ztam, de nem vagyok jártas ebben. Így már eléggé megközelítette a Charge 5-öt az én fülem alapján. De mondom, amatőr vagyok ehhez és botfülű.
Esetleg, ha van valakinek bevált EQ sémája deep house, house zenéhez, szívesen fogadom.
<Adamsky>: A JBL-t nem EQ-tam és már nem is fogom, mert el is kelt. Tetszik a Motion, egyre jobban, sőt, azon gondolkodom, veszek még 1-et.Dual/sztereo módban a két hangszóró távolsága mennyi lehet egymástól? Azon gondolkodom, hogy egyik konyhában, másik nappaliban lenne...cca 5-7 méter távolság, de panelban.
-
<Adamsky>
nagyúr
Élőben nem hallottam őket, de sok YT-s teszt alapján ...
Szóval a Boom mélyei biztos, hogy jobbak. Mélyebbre megy, és teltebb. Közép / magas tartomány? Ez már zene, ill. preferencia függő. Bár a Boom-ban lévő hardware-es EQ szemben a Dockin - ha jól tudom - három állású EQ-jával azért nagyobb "mozgásteret" eredményez. A legtöbb mai "modern" zene egyébként szerintem ugyanúgy v. jobban szól a Boom-on. A Dockin ezzel szemben talán "zeneibb". Ugye abban vannak külön "csipogók", és aptX támogatás....
Aztán ott van az ár. Ahogy carl18 kollégának írták is az egyik teszt (amiből mondjuk túl sok nem derül ki, mert a YT-s reviewer mikrofonja egy kalap...) alatt: You can get two motion booms for roughly the price of one dockin speaker. Two Motion Booms in TWS Stereo is an insane sound! Especially outdoors.
... és itt az ár mellett említésre kerül még egy dolog. Az "outdoor". Kintre pedig kell a "felület", vagyis a képesség, hogy minél több levegőt tudjon megmozgatni az adott cucc, ill. ne attól függjön a hangzás, hogy hová van elhelyezve (asztal, sarok, stb.) az adott hangszóró. Ebben szerintem megint a Boom a jobb.
All-in-all: a válasz egyén, és igény függő.
Majd, ha a Soundcore update-eli a Boom-ot, és belecsap két tweeter-t, - ne adj' Isten a Q35 után ebbe is beletesz egy LDAC támogatást - akkor már sokkal egyértelműbb lesz, hogy melyik a "mindent verő". -
carl18
addikt
Ja azt hittem még neked is Dockinod van, Akkor sikerült méltó utodot választani neki
A Go+Play nekem is tetszett.
Szerintem is a Harman Kardon 1 más ligában játszik mint a Dockin, de a Dockin is egész jó ha az árához képest nézzűk.
Azért arra kíváncsi lennék a Dockin D Fine/Plus hogy állna helyt a Motion Boomal szemben? -
carl18
addikt
Hát biztos jobb csak újabb és minden komponens frissitve lett benne.
Teljes hangerőn is megtartja a basszust a D Fine2+, a Motion boom Rossi szerint 80% fölött nem tud olyan sok basszust.Bár mondjuk ha csak nem haldoklik a Dockinod akkuja akkor semmi értelme váltani, mert én se sok előnyt kaptam a Plus változatra váltásttól.
Én minden esetre még tartozkodok a cserétől, még mindig patika állapotba az enyém.Még kívárom ameddig jön valami igazán jó Deal ami biztosan D Fine Killer.
-
<Adamsky>
nagyúr
" ... a belseje is elég gagyi hatású ... " - milyen legyen rózsafából kifaragva?
Viccet félretéve. A belseje kb. mindegyiknek ugyanilyen. Nincs bonyolult örvénykamra meg ilyenek. "Alaplap", akksi, hangszórók ...#11647 carl18
" ... érdemes megvárni a Motion Boom utodját!"
Azt sokan várjuk. Mondjuk a nagy(obb) súly és a "csipogók" sem minden esetben garantálják a jó hangzást. Erre jó példa Alan W-King X10 vs Soundcore Motion Boom összehasonlítója.#11652 hcol7
Annak ellenére, hogy a Go+Play egy "kőkorszaki" modell, én is szívesebben nézném / hallgatnám, mint bármelyik Onyx-ot. Utóbbinak nekem sem a hangzása, sem a kialakítása nem jön be. Egyébként vicces, hogy a Go+Play mennyire tartja az árát, miközben a gyártó mennyire le se sz@rja ezt a vonalat (sajnos) -
carl18
addikt
A tag aki megbontotta azt írta azért bontotta hogy megmutassa nincs fából a Motion boom belseje. Pár felhasználó azt mondogatta a Motion Boom fából van.
Igen persze ezért a 90 dolláros árért nem is várható fullos felépítés.
Más különben nem lehetne ilyen olcsón elő állítani.
Motion + ról is láttam bontást, azért az ilyen téren sokkal jobb. Könyebben bontható javítható. +
Csak hát ha az akku tönkre megy akkor végül minden hangszóró sorsa a bontás lett. Csak hát azért az nem mindegy a javítás roncsolás nélkül kivitelezhető-e -
Dnalorr
tag
A hátsó passzív radiátor felől nekem is jön egy kis zörgő hang, de ez konkrétan csak akkor hallható, ha néhány centire van tőle a fülem. Mivel az ember alapvetően nem így hallgatja, nem tulajdoníttottam neki jelentőséget, a hangzást összességében nem befolyásolja. Huszonezer forintért ezt leszamítva is verhetetlennek gondolom
-
carl18
addikt
Hát a Saját súlyában mondhatjuk nincs semmi, minden vagy könyebb vagy nehezebb tőle. 3,5 kg így talán az Onyx 6-7 súly kategóriájában van és ami alternatíva az könyebb.
Én kipróbáltam a Média markban a Onyx 6-ot és az Xtreme 3-at és nekem szerény véleményem hogy a Harman jobban szól sokkal jobban mint a JBL. Én is sajnálom hogy miért nem erőltetik a Harman Kardon vonalat, és miért az Xtreme 3 ami most piac vezető.
Sajnos a fiatalok azt veszi/kapják de sokkal zeneibb a Harman kardon szerintem és még a basszusa is öblösebb. -
-
Nekem nincs,egy ismerősnél hallottam.Nekem sokkal jobban bejött a hangja mint a JBL-é.
Viszont itt van akinek van ilyenje,részletesebb beszámolót a tulajoktól kaphatsz.
Amúgy én jövőhéten szándékozok rendelni.
Munkahelyen és a garázsban eddig egy Blitzwolf BW-F4 szolgált,ez megvan több mint 4 éve,mostmár viseltes és az akkuja is harmatos,kiszolgálta az idejét.
Baráti összejövetelekhez lett egy JBL Partybox 310,de azt nem tudom mindenhova könnyedén vinni,ezért lesz ez az Anker nekem is."A Go+Play igazi megváltás volt az xtreme utan "
Ezen nem csodálkozom.A JBL inkább tipikus fiatalos hangfalakat gyárt,erős és nem túl kifinomult V karakterrel "csak szóljon mint az állat" ,a HK egy teljesen más célcsoportnak szól teljesen más hangkarakterrel,hiába egy cégcsoport gyártja mindegyiket.Nekem is inkább A HK hangja jön be.Az Onyx Studio 6 tetszik,de az megint olyan macerás cipelés szempontjából,azt nem dobom csak úgy be a hátizsákba/motoron a topcase-be. -
Egy max árat ha mondasz,talán könnyebben lesz ajánlás.
Amúgy most a bestbuy az Anker Soundcore Motion+.
Cirka 30k Alin Lengyel raktárból ingyen szállítva.
Simán jobban szól mint a JBL Charge 4,vagy az 5 2x ennyiért.Ha vársz egy kicsit,akkor cirka 2nap múlva 3 rugóval olcsóbb lesz.
[link] -
-
carl18
addikt
Oké nincs mit !
örülök hogy végül más is hasonlóan látta a helyzetet!
Hát hiába hangos a boombox nagy hangerőn nekem élvezhetetlen volt a hangja.Én nem vagyok semmilyen gyártó bérence, a hangja alapján ítélem meg az adott terméket
Aiwa meg minden igaz elég kemény lesz 110 Decibelt tud magából kiadni, 6 kilós méretéhez képest az elég durva. Egy kisebb partyt le tud vele bonyolítani az ember, azért az nem semmi. Igazi Boombox
Amúgy ilyen hangszórókat úgy a legjobb ha az ember kirpóbálja, nem mindenkinek jön be a hangja.
A Boombox is inkább a JBL Fannoknak szól, azok bármit meg vesznek mindegy mit dob ki a kínai gyártó JBL márkanév alatt.Szerintem akkor ez lesz az első Aiwa az országba
A Soundbook kettő meg már túl nagy és túl nehéz asszem 16 kg körül van a súlya
+ az a 120 decibelt súrolja max hangerőn.
-
carl18
addikt
Igen teljesen jó, én az Media markba kipróbáltam pár hangszórót. Boombox 60% hangerőig jól szól, fölötte a hangzása elég érdekes lesz. De jónak semmikép se mondanám, a Harmanokat leteszteltem sokkal jobb volt a hangja. Jobbnek éreztem mint a JBL-t, szóval hangzásba én is a Harman Kardon hoznám ki, Go+play jobb hangja mint a Boomboxnak.
Sokan még is veszik a Boomboxot, nagy hangszóró JBL is, és hát mozog a két membrán az oldalán
-
Dronte
aktív tag
Igen, énis ezt néztem ki, csak a US version visszavetett, de igazából USB-n keresztül töltöd innentől valszeg ez teljesen mindegy.
Nálam is ritkán, de futottam már bele, és az kellemetlen
@joergie: igen, tisztában vagyok vele, bár ez leginkább az adóhatósági ügyintézők inkompetenciája miatt lehet, hogy a saját magukra vonatkozó jogszabályokat nem tudják értelmezni
Szerintem maradok az eustocknál, nekem ez is jó ár.
-
törölt tag
Köszi.
Mennyire járnék jól egy JBL ESC200 hangrendszerrel + egy RCA to Bluetooth átalakítóval?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autóhifi
- Milyen NAS-t vegyek?
- PlayStation 5
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- OLED TV topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- Gopro hero 7 black
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- HP Probook 640 G2 (14FHD/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest