Hirdetés
- Pánik a memóriapiacon
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Őrületes specifikációkkal rendelkezik a Tachyum csodaprocesszora
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
" ...te sem egy boombox méretet terveztél eredetileg, csak a Uboom X meg túlságosan is meggyőző volt."
Ez így van! Viszont az X beelőzte a LAVA-t, és előbbit nagyon megszerettem. Nagy? Az. Túl nagy? Hááát... lehet, de nem egy Boombox méret (ami ugye az Xtreme után jön), szóval épp az elviselhetőség határán van nálam.
Ugye arról már rengeteget beszéltünk, hogy az X-et Oluv 110%-ra tökéletesítette. Ebben nem csak az eq. "csavargatás" van benne, hanem pl. a hangerőlépcsők átszabása.
Utóbbit akkor tudja értékelni az ember, mikor rájön arra, hogy egy hangszóróval le tudja fedni az igényeit (este podcast hallgatása minimális hangerőn, nappal beltérben zenélés, este / hétvégén kerti sütögetés). Ezt a X hibátlanul tudja.
Ellenpélda: minap elővettem a Motion+ -t, és rendesen zavart, hogy adott hangerőszinten halk, de amint egyet léptettem, az már hangos volt. Ez sokaknak apróság, esetleg legyintenek rá, de, ha esetleg megszoknák, hogy lehet ez másmilyen is, akkor lehet ők is húznák a szájukat. Én pl. tartok attól, hogy a LAVA-val is akadna ilyen gondom, miközben hangzásban – az új fw. ellenére is szerintem – alulról karcolja a X-et (remélem lesz majd ilyen teszt is, és talán kiderül, hogy igazam van-e).
Szóval tetszik a LAVA, de épp annyira tartok is tőle, ill. perpillanat nem látom a helyét az ilyen-olyan hangszóróim között.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Fejhallgatós találkozó
- Amazon
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Pánik a memóriapiacon
- Battlefield 6
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- Apple iPhone 14 Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- P1 Gen5 27% 16" FHD+ IPS i7-12800H RTX A1000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3667 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest