Új hozzászólás Aktív témák

• tzsolesz

nagyúr

Kiakasztó, és megdöbbentő különbség van a P4, és a C2D között, ami a videókártya kihajtását illeti. Átraktam öcsém gépébe az XT-met. A Crysis meg sem kottyan neki 1280x1024 ben közepes beállításokon(35-38 fps), vagy 1024x768 ban magas beállításokon(tehát minden magas)Még 1600x1200 ban is lehetett vele játszani, igaz itt már érezhető lassulás volt, de 17-22 fps még itt is megvolt. Nekem a P4-el 1024x768-ban közepesen egy két dolog, amúgy meg minden alacsony beállítások melett sem élvezhető, lassú, és szaggat néha. A Pro Street tökéletesen élvezhető 1600x1200 magas felbontás, élsimítás kikapcsolása mellett is. Gyors mint az atom. Nálam ezt 1024x768-on tudja produkálni csak. :K

Azért ez egy kicsit durva. Még ha nem is csak arról van szó esetleg, hogy a VGA meddig van kihajtva(mert fps-ben azért nem ekkora volt a különbség), hanem arról hogy egy gyorsabb proci hogyan hat ki egy játék gyorsaságára, akkor is azt kell hogy mondjam egy egymagos proci, édeskevés a mostani játékokhoz, hogy élvezni is lehessen azt.

A HD 2600XT mellé mindenképpen ajánlott egy alsókategóriás 2 magos proci, és ahogyan azt itt mondtátok is, egy E2xxx erre tökéletes. Öcsémnek igaz hogy E4500 (2.7 Ghz-re húzva), de szerintem ez már nem osztott szorzott semmin, a lényeg a két erős magban volt. :K

Új hozzászólás Aktív témák