- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HP notebook topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
tzsolesz
nagyúr
Kiakasztó, és megdöbbentő különbség van a P4, és a C2D között, ami a videókártya kihajtását illeti. Átraktam öcsém gépébe az XT-met. A Crysis meg sem kottyan neki 1280x1024 ben közepes beállításokon(35-38 fps), vagy 1024x768 ban magas beállításokon(tehát minden magas)Még 1600x1200 ban is lehetett vele játszani, igaz itt már érezhető lassulás volt, de 17-22 fps még itt is megvolt. Nekem a P4-el 1024x768-ban közepesen egy két dolog, amúgy meg minden alacsony beállítások melett sem élvezhető, lassú, és szaggat néha. A Pro Street tökéletesen élvezhető 1600x1200 magas felbontás, élsimítás kikapcsolása mellett is. Gyors mint az atom. Nálam ezt 1024x768-on tudja produkálni csak.
Azért ez egy kicsit durva. Még ha nem is csak arról van szó esetleg, hogy a VGA meddig van kihajtva(mert fps-ben azért nem ekkora volt a különbség), hanem arról hogy egy gyorsabb proci hogyan hat ki egy játék gyorsaságára, akkor is azt kell hogy mondjam egy egymagos proci, édeskevés a mostani játékokhoz, hogy élvezni is lehessen azt.
A HD 2600XT mellé mindenképpen ajánlott egy alsókategóriás 2 magos proci, és ahogyan azt itt mondtátok is, egy E2xxx erre tökéletes. Öcsémnek igaz hogy E4500 (2.7 Ghz-re húzva), de szerintem ez már nem osztott szorzott semmin, a lényeg a két erős magban volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest