Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
rumkola
üzenetére
El vagyok halva... a régi 9600-am és a 7600 se kúszott ennyire az egekbe. Az ATI referencia pedig 70 fok köré teszi a tetejét, bár a Sapphire-ról nem láttam ilyen referenciákat, főleg a GDDR4-esről.
A képen is látszik, egyedül a videokártya az, ami kilóg (CPU nem értékelhető, Brisbane...
, de C'n'Q megy, látszik a ventin is). Ház rendben, vinyók is pont jók. Ház oldala szellőzős éa betettem plusz egy ventit, ami csak a vdeokártyáról húzza ki a levegőt.
Fagyni nem fagyott le még sose, csak idegesítő.
NEISSE
Na ilyet szeretnék én is látni
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung A17 mobiltelefon
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook S761 - i5-2520M I 4GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

, de C'n'Q megy, látszik a ventin is). Ház rendben, vinyók is pont jók. Ház oldala szellőzős éa betettem plusz egy ventit, ami csak a vdeokártyáról húzza ki a levegőt.