Hirdetés
- Vezetékes FÜLhallgatók
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- Erős törpe: ASUS NUC 15 Pro+
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt1982
csendes tag
Sziasztok.Nekem olyan gondom van hogy van egy Sapphire Radeon 2600pro karim.És olyat csinál,hogy megy a gép egy darabig és egszercsak a monitor kikapcsol de a gép az megy tovább.Ilenkor csak egy reset segít rajta.Már probáltam több drivert is Gyáribol a:7.12 - 7.10 - 8.1 - 7.9-et és a legujjabb omega drivert is,de a probléma továbra is megvan.Olyankor szokta csinálni általában mikro neten böngészek amin vannak esetleg flash animációk pl.pár tori oldal.Játék alatt érdekes modon nem fagy ki.Már nemtdom mit lehetne tennem.A memok is tesztelve voltak probáltam másik táppal is.
Ha valaki tud segíteni nekem vagy valami ötletet adni azt nagyon megköszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER P termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Macbook Pro 2020 13" // M1 // Számla + Garancia //
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 48GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 8-16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest