Hirdetés
- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- OLED TV topic
- Autós kamerák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MMSZoli
tag
Szerintem az Aperture Size ellenőrzése a BIOS-ban jó tipp. Ha játék közben csinálja a fagyást (máskor nem), az azt jelenti, hogy adatmozgatás közben veszíti el a VGA-val a kapcsolatot.
Mondjuk én még el tudnék képzelni egy kis sávszéleség gondot vagy ramhibát is... (bocs, nem pánikoltatni akarok). Milyen alaplapod van? (gondolom az AGP 8X-et biztosan támogatja, eleve bocs a mondatért).Nem tudom elképzelni, hogy a gyártó ne tesztelte volna széjjel a hozzáadott driver-t, MINDEN gyártó szeretne elégedett vevőket, neki sem jó, ha minden második vevő visszaviszi a cuccot, mert az hazavágja a profitot. Tudom, hogy nem vagy egyedül ezzel, de szerintem itt még valami más is befolyásolja a dolgot, és amit nem vettek figyelembe. (általában a sok-sok reklamáció után szoktak belerakni egy addendum sheet-et a dobozba). FAQ-t néztél a gyártó oldalán?
Csak azt nem tudom, én mekkorára állítsam a BIOS-t 512MB-os kártyával ? :-)
Új hozzászólás Aktív témák
- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- PlayStation 5
- iPhone topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nők, nőügyek (18+)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Yettel topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gombászkönyvek egyben
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest